OMG “Vaccinatiebevel” geweigerd – Acht maanden gevangenisstraf!

mei 19, 20224268 12

Als soldaat moet je gehoorzamen,” zei de voorzittende rechter in de rechtbank van Tiergarten. En omdat een korporaal van de Bundeswehr ongehoorzaam was, werd hij woensdag veroordeeld tot acht maanden gevangenisstraf. Voorwaardelijk.

Welk bevel heeft de 26-jarige geweigerd? – Het bevel om gevaccineerd te worden. Hij kreeg opdracht om in december 2021 gevaccineerd te worden, en daarna nog eens in januari 2022, en legde vervalste vaccinatiebewijzen over, bericht Freiewelt.net.

De rechtbank achtte de soldaat dus schuldig aan het gebruik van onjuiste gezondheidscertificaten. Bovendien zijn de Duitse strijdkrachten verplicht zich tegen Corona in te enten.

Om zijn optreden te rechtvaardigen verklaarde de soldaat onder andere dat hij het niet had kunnen opbrengen zich te laten inenten tegen Corona, omdat hij bang was voor aanzienlijke bijwerkingen. Toen de rechter hem vervolgens vroeg of hij gerenommeerde bronnen had geraadpleegd of een arts om raad had gevraagd, zweeg de beklaagde.

De rechter, die de onvoorwaardelijke gehoorzaamheid van een soldaat eiste, gaf toe dat de veroordeelde man een “hoge graad van wanhoop” had – maar voor haar woog de hoge “graad van criminele daadkracht” zwaarder. Aangezien de rechtbank in de veroordeling rekening heeft gehouden met het feit dat de man nu niets meer te wachten staat, mag worden aangenomen: zonder deze ontbering zou de straf nog zwaarder zijn.

Het vonnis is nog niet definitief.

Totdat het definitief wordt, zou de soldaat moeten overwegen de rechter te vragen of hij niet gehoord heeft van de bijwerkingen van de vaccinatie? Zij zijn nu over de hele wereld geregistreerd. Dat een Duitse rechter er niets van wil weten en ambtshalve onwetend optreedt, hoeft niet te verbazen. De minister van Volksgezondheid is ook niet geïnteresseerd in de risico’s en de bijwerkingen. Wat de vraag doet rijzen wanneer dit soort beleid voor welke rechtbank zal worden berecht? En welk oordeel zal er dan geveld worden?Duitsland richt Corona interneringskamp op voor “quarantainebrekers”


Bron: Frontnieuws Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

https://www.frontnieuws.com/hiv-bevestigd-bij-gevaccineerden/embed/#?secret=ULWl11GKcH#?secret=iOkpJQpTSn

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: