Misdaad tegen de mensheid: 5G is een systeem om wapens in te zetten, vermomd als een verbetering van de communicatie

juni 26, 20226537 8

Voor wapenexpert Mark Steele vormt 5G een gruwelijke misdaad. Hij zegt dat 5G een gecompartimenteerd wapeninzetsysteem is dat zich voordoet als een goedaardige technologische vooruitgang voor verbeterde communicatie en snellere downloads, schrijft Mary Villareal.

Steele zegt dat 5G het vermogen heeft om op gevaccineerde personen te richten, te verkrijgen en aan te vallen via de nano-metamateriaalantenne in de vaccins tegen het coronavirus. De dodelijke autonome wapensystemen (LAWS) zullen 5G-netwerken nodig hebben om hun geo-positie te behouden en hun omgeving naar het doelwit te navigeren, omdat deze wapens niet alleen op satellietcommunicatie kunnen vertrouwen, die door gure weersomstandigheden en signaalvertraging kan worden beïnvloed.

Een wapen kan een apparaat, een werktuig of een handeling zijn dat is ontworpen om lichamelijk of geestelijk letsel toe te brengen. In het Verenigd Koninkrijk is men bezorgd over de gevaren ervan, en “samenzweringstheoretici”, zoals de media het trachtten af te schilderen, zijn ervan beschuldigd GSM-masten aan te vallen in een poging om de uitrol van 5G tegen te houden.

“De compartimentering van de ontwikkeling van wapensystemen heeft een cruciale rol gespeeld bij het niet waarschuwen van degenen binnen de regelgevende instanties en de telecommunicatie-industrie voor het werkelijke doel en de werkelijke bedoelingen van degenen die uiteindelijk de uitrol van 5G en biologische chemische wapens, vermomd als COVID-19 vaccins voor een gepland controle- en commando dodelijk net, aansturen en financieren,” schrijft Steele in zijn rapport over 5G.

Hij zegt ook dat de wereld blindelings de plannen volgt van de technocratische elite en het militair-industrieel-pharma-complex om grote aantallen binnen bevolkingen over de hele wereld te elimineren. Steele zegt dat 5G een wapensysteem is en een misdaad tegen de mensheid.

“Het prima facie bewijs van deze globalistische depopulatie-agenda is ondubbelzinnig en moet in de rechtbanken worden getoetst, zodat de samenzweerders die bij dit moorddadige plan betrokken zijn voor het gerecht kunnen worden gebracht.”

Luchtvaartindustrie bezorgd over 5G-interferentie tijdens vluchten

De luchtvaartindustrie, waaronder Boeing en Airbus, heeft haar bezorgdheid geuit over het gebruik van 5G, omdat het passagiersvliegtuigen in gevaar kan brengen. De leidinggevenden van Airbus America en Boeing, Jeff Knittel en David Calhoun, hebben een brief aan de Amerikaanse minister van Vervoer Pete Buttigieg medeondertekend, waarin zij hun bezorgdheid over de invoering van 5G in de Verenigde Staten gedetailleerd uiteenzetten.

In hun brieven staat dat zij met andere belanghebbenden uit de luchtvaartindustrie in de VS hebben samengewerkt om inzicht te krijgen in het potentieel van 5G om te interfereren met radiohoogtemeters, die de hoogte van vliegtuigen boven de grond meten.

Toonaangevende telecomoperatoren Verizon en AT&T hebben de lancering van hun nieuwe frequentiebanden uitgesteld nadat de Amerikaanse luchtvaartregelgever zijn bezorgdheid had geuit over de mogelijke interferentie van 5G met de hoogtemeters.

Steele legt uit dat het ontwerp van de 5G-antenne een grotere ingang gebruikt en de uitgang richt op het leveren van gerichte datacompressiesignalen met een hoog vermogen. Hij zei ook dat passagiersvliegtuigen in een civiele omgeving niet beschikken over militaire mitigatietechnologieën om hun piloten of hun vliegtuigbesturingssystemen te beschermen tegen gerichte energie-emissies.

Ceragon Networks, de toonaangevende leverancier van oplossingen voor 5G draadloze transportsystemen, verklaarde dat tegen 2025 ongeveer 38 procent van alle wereldwijde telecomsites via draadloze backhaul met de rest van het netwerk verbonden zullen zijn..

Steele benadrukt in zijn rapport dat het nu nog belangrijker is om de beschikbaarheid van de backhaul te differentiëren, omdat simulaties hebben aangetoond dat er een steeds grotere capaciteitsvraag naar draadloze verbindingen is.

Overal ter wereld zijn regeringen al bezig met de invoering van de 5G-technologie in alle steden, zonder verplichte voorafgaande milieu-effectbeoordeling of overheidsverzekering voor instrumenten van schade.

Elektromagnetische frequenties en hun schadelijke gevolgen

De Wereldgezondheidsorganisatie schatte in 2019 dat ongeveer 30 procent van de bevolking in de landen van de eerste wereld wordt blootgesteld aan hoge niveaus van elektromagnetische frequenties of EMF’s, en dus kwetsbaar is voor de schadelijke gevolgen ervan.

De telecomindustrie en andere regelgevende instanties hebben voortdurend het werkelijke doel en het bestaan van de stralingsgevaren van de invoering van 5G-technologieën ontkend, en hebben het publiek actief misleid door valse persberichten uit te geven via de media en in rechtszaken in verschillende pogingen om deskundigen, waaronder Steele zelf, in diskrediet te brengen.

Bekijk de video hieronder om meer te weten te komen over de verborgen gevaren van 5G-verbindingen.

MUST SEE !!!!!
https://www.brighteon.com/embed/6d908021-88a9-483a-a554-8cfd01e2b558


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is logoTLF_TELEGRAM-1-1.jpg
https://t.me/Thelovefactory_omroep

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: