In navolging van WEF kameraad Justin Trudeau heeft de Nederlandse premier Mark Rutte besloten om de landelijke boerenprotesten als “klein” en “onaanvaardbaar” te bestempelen, schrijft Keean Bexte.

juli 29, 2022

Mark Rutte noemt boerenprotesten “klein” en “onaanvaardbaar”

“De protestacties van een kleine groep boeren op snelwegen van gisteren en vanochtend zijn onacceptabel. Anderen moedwillig in gevaar brengen, onze infrastructuur beschadigen en mensen bedreigen die helpen opruimen, gaat alle perken te buiten. Doe aangifte bij bedreiging,” schreef Rutte in een tweet.

“Deze levensgevaarlijke acties moeten stoppen. Er zijn genoeg andere mogelijkheden om binnen de wet je onvrede te uiten. De meeste boeren doen dat ook.”

De opmerkingen van Rutte komen op het moment dat de Nederlandse opstand nieuwe hoogten van intensiteit bereikt, waarbij de boeren de lat hoger leggen en massaal hooibalen in brand steken en stapels mest langs de wegen dumpen.

Dit heeft geleid tot een volledige afsluiting van verschillende grote autowegen en heeft werk van brandweerlieden en aannemers van de regering gevergd om het op te lossen.

Eenvoudig gezegd, Rutte kan de boeren niet langer negeren. Hij moet direct reageren en heeft ervoor gekozen het hachelijke pad te bewandelen dat de Canadese premier Justin Trudeau is ingeslagen: hij verdubbelt en belastert de demonstranten.

De opmerkingen van Rutte lijken inderdaad griezelig veel op de toespraak van Trudeau eerder dit jaar, waarin hij de vreedzame truckers, die de steun van miljoenen kregen, schandelijk genoeg bestempelde als een “kleine randminderheid” met “onaanvaardbare standpunten”.

Totalitarisme vanuit Davos: wat is de agenda van de Great Reset?

“De kleine randminderheid van mensen die op weg zijn naar Ottawa, die er onaanvaardbare standpunten op na houden die zij uiten, vertegenwoordigen niet de standpunten van de Canadezen,” zei Trudeau in januari.

“(Canadezen) die er voor elkaar zijn geweest, weten dat het volgen van de wetenschap en het opstaan om elkaar te beschermen de beste manier is om onze vrijheden, onze rechten, onze waarden als land te blijven waarborgen.”

Deze strategie werkte niet, en de truckers bleven uiteindelijk bijna een maand in Ottawa voordat zij werden opgeruimd door een naamloze politiemacht die vrij was van identificatiemiddelen. De aanblik was verschrikkelijk, en Trudeau werd het voorwerp van internationale hoon en veroordeling.

De meeste provinciale mandaten werden te midden van het protest ingetrokken, en hoewel er nog enkele zijn overgebleven, waren de truckers grotendeels succesvol in het beëindigen van de COVID-hysterie in Canada. Alleen de tijd zal leren of de Nederlandse boeren op dezelfde manier in Nederland kunnen slagen.


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

follow us: https://t.me/Thelovefactory_omroep

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: