Abnormale aderbeelden die wijzen op bloedstolling!!! augustus 23, 2022

In onderstaand interview met de Braziliaanse bioloog en medisch onderzoeker Felipe Reitz bespreken wij zijn bevindingen van levend bloed analyse en thermografische beeldvorming van met COVID-19 geïnjecteerde personen. Een thermogram is een regionale temperatuurkaart van het oppervlak van een lichaamsdeel, die verkregen wordt door een infrarood sensorapparaat. Hiermee worden stralingswarmte en de onderhuidse bloedstroom gemeten. Thermografie is voorgesteld als een niet-invasieve manier om diep-veneuze trombose op te sporen, dat zijn bloedklonters in het veneuze systeem, schrijft Dr. Ana Maria Mihalcea.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/2384734/

Op deze nooit eerder vertoonde beelden van personen die de experimentele mRNA-prik hebben gekregen, zien wij uitgebreide abnormale aderbeelden die wijzen op bloedstolling in zowel het diepe veneuze als het oppervlakkige veneuze systeem. Deze personen zijn volkomen asymptomatisch en voelen niets, en hebben ook geen zwelling.

Bovendien bespreken wij de bevindingen van de bloedanalyse van gevaccineerde personen vergeleken met ongevaccineerde.

Bekijk hier onze presentatie en bespreking van de schokkende bevindingen:

MUST SEE: Computergestuurde thermografische beeldvorming en analyse van levend bloed na injectie met C19

Recente analyses van COVID-19 injectieflacons hebben zelfassemblerende nanostructuren aangetoond.

Ik heb hier over de resultaten over de hele wereld geschreven.

Het meest recent heeft Mike Adams van Natural News de chemische samenstelling onderzocht van bloedklonters van geïnjecteerde personen die gestorven zijn met uitgebreide zelfassemblerende bloedklonters. Uit de samenstelling bleek dat dit niet dezelfde samenstelling is als normale menselijke bloedklonters, maar hij vond metalen als Aluminium, Tin en Natrium die elektrisch geleidend zijn.

U vindt meer over de stolselanalyse hier: EXCLUSIVE: Natural News releases post-vaccine clot ICP-MS elemental analysis results, comparing clots to human blood … findings reveal these clots are NOT “blood” clots

Dr. Marble: Nu de COVID leugens ontmaskerd zijn, propageren de globalisten WERELDOORLOG om de wereld te ontvolken

Samenvatting:

Deze schokkende thermografische beelden wijzen op uitgebreide onderhuidse en diep-veneuze bloedstolsels bij met COVID-19 geïnjecteerde personen. Donkerveld Microscopie vult de analyse van deze personen aan, en toont wat mogelijk grafeenhydroxide of nanostructuren van andere metaalsamenstelling zouden kunnen zijn. Deze alarmerende bevindingen moeten de gezondheidswerkers waarschuwen om mensen die de genmodificerende injecties hebben gekregen te screenen op bloedklonters, zelfs als zij volkomen asymptomatisch zijn. Thermografie kan een niet-invasieve veilige manier zijn om dat te doen. Felipe heeft dit nu ook gezien bij kinderen van nog maar 2 jaar oud. Dit visuele bewijs van schade zou elke zorgverlener ertoe moeten aanzetten de injecties niet meer te geven en iedereen om ze niet meer te aanvaarden.


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven..

GRAFEENOXIDE DOSSIER

https://t.me/Thelovefactory_omroep

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: