November 23-11-2023

Ze zullen je ‘intens’ noemen omdat je geboren bent met de moed om jezelf toe te staan om volledig te leven en te voelen.

Ze zullen je ‘egoïstisch’ noemen omdat je hebt ontdekt dat jij het belangrijkste in je leven bent.

Ze zullen je ‘complotdenker’ noemen omdat je de controle en manipulatie hebt gezien die systemen op je proberen uit te oefenen.

Ze zullen je ‘raar’ noemen omdat je niet dezelfde dingen doet als de massa, omdat je uit de matrix bent gekomen en je eigen realiteit hebt gecreëerd.

Ze zullen je ‘absurd’ noemen omdat je andere overtuigingen hebt dan die ons jarenlang zijn bijgebracht.

Ze zullen je ‘verontrustend’ noemen omdat je handelt op manieren buiten het gevestigde, omdat je helpt, omdat je onderwijst, omdat je praat over universums en het bestaan.

Ze zullen je ‘gevaarlijk’ noemen omdat je je eigen manier van leven op je eigen manier en naar wens creëert.

Ze zullen je ′bedrieger′ noemen omdat je weet dat we in een universum van oneindige mogelijkheden leven en dat alles mogelijk is als je het met zekerheid gelooft.

Ze zullen je op vele manieren veroordelen, voor een lange tijd.

Blijf standvastig en blijf trouw aan jezelf, je essentie, omdat ze je uiteindelijk zullen zoeken voor wat je brengt, voor wat je geeft, voor wie je bent, door je magie.

Laat jezelf niet in de steek door wat ze zullen zeggen, creëer je eigen pad en vertrouw op je innerlijke wijsheid.

Als je ergens aan twijfelt, onderzoek. Als je het niet eens bent met een idee, ongeacht hoeveel mensen het geloven, vind je waarheid.

Ontwaak en stop met alles te geloven wat ze je vertellen, trek je eigen conclusies en manifesteer je ware Ik, vanuit liefde, vanuit bewustzijn.

Bron: onbekend.

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: