December 15, 2022

Via Twitter

Een pasgeboren baby die een bloedtransfusie kreeg met gevaccineerd bloed nadat het ziekenhuis het ongevaccineerde bloed dat speciaal was gedoneerd door een lid van de kerk van de familie “kwijtraakte”, is overleden aan “enorme bloedproppen”, bericht Newspunch.com.

Baby Alex in Sacred Heart Children’s Hospital

Baby Alex werd in de staat Washington geboren met een voor 95% te overleven aangeboren hartafwijking en had ook bloedarmoede en een bloedtransfusie nodig.

Door hun ervaring met hun familievriend wilden zij er zeker van zijn dat Baby Alex zuiver, ongevaccineerd bloed zou krijgen voor zijn transfusie. Dus vonden ze een match via een lid van hun kerk en betaalden ze om het juiste protocol in werking te stellen zodat Alex het ongevaccineerde bloed van die donor kon ontvangen.

Toen het echter tijd was voor het ziekenhuis om de transfusie uit te voeren, beweerden de artsen en verpleegkundigen dat zij het ongevaccineerde bloed van de donor, dat zorgvuldig was verkregen door de ouders van Alex niet konden vinden. Dus namen ze zonder toestemming van de ouders bloed uit de algemene voorraad van het ziekenhuis.

De artsen en verpleegkundigen verzekerden de ouders dat het goed zou komen met baby Alex en vertelden hen dat baby’s zelden of nooit bloedstolsels krijgen.

Kort na de transfusie ontwikkelde Baby Alex een grote bloedprop. De bloedprop liep van zijn knie helemaal tot aan zijn hart. Het ziekenhuis veranderde van mening en zei dat baby’s altijd bloedproppen krijgen en dat dit normaal was.

Baby Alex kreeg de hoogst mogelijke dosis bloedverdunners voor zijn leeftijd en grootte, maar de bloedprop verdween niet.

Waarom de booster tredmolen een uitnodiging voor de dood is

Slechts 12 dagen later overleed baby Alex helaas als gevolg van de grote bloedklonter.

Sacred Heart Children’s Hospital verloor het speciaal gedoneerde ongevaccineerde bloed en gebruikte gevaccineerd bloed tegen de zin van de ouders van Alex.

Nu beweert het Sacred Heart Children’s Hospital dat er geen gegevens zijn dat Baby Alex in het ziekenhuis is geweest, ondanks overvloedig bewijs, waaronder foto’s, medische rekeningen en zijn overlijdensakte.

Wat is hier aan de hand?

Als u de familie van Baby Alex wilt steunen, vindt u hier een link naar hun GoFundMe-pagina:


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: