December 18, 2022

© wavebreakmedia_micro / Freepik

De ziekenhuizen in Virginia zijn vol, met bijna elke kamer bezet, inclusief de spoedeisende hulp, en zelfs mobiele veldbedden in de gangen worden de norm vanwege de overloop. Zoals onderzoeksverslaggevers en journalisten hebben kunnen vaststellen, zijn verschillende ziekenhuizen in de grote steden van Virginia overvol, dus niet alleen is elke kamer bezet, maar staan er ook veel mobiele veldbedden, met patiënten erop, langs de muren van de lange gangen en genummerd, schrijft S.D. Wells.

Het is net een horrorscène uit een pandemie griezelfilm, en mensen lopen op en neer door de gangen terwijl patiënten slapen op mobiele veldbedden met infuusslangen in hun armen, met mensen om hen heen die hoesten en niezen en mopperen over de slechte omstandigheden. Het is waarschijnlijk ook brandgevaarlijk met nauwelijks genoeg personeel om de overvloed aan patiënten bij te staan als zich een noodontruiming voordoet. Naar de redenen voor de drukte in de ziekenhuizen kan men slechts gissen, maar in de wachtkamers en bij de incheckbalie op de spoedeisende hulp zijn klachten te horen.

Patiënten staan in de rij voor het inchecken en klagen over pijn op de borst, hoge bloeddruk, ademhalingsproblemen en andere symptomen die allemaal verband lijken te houden met het spike-eiwit syndroom – een kritieke ziekte die wordt veroorzaakt door miljoenen prionen die het vaatstelsel verstoppen en het hart en de reinigingsorganen belasten.

Big Pharma harkt het geld binnen terwijl patiënten in de gangen van grote ziekenhuizen op mobiele veldbedden slapen en de scamdemie voortwoekert

Als u of een familielid om welke reden dan ook de nacht doorbrengt op een veldbed in een overbevolkt ziekenhuis, variëren de gemiddelde kosten van die overnachting van maar liefst $9.300 tot $13.600, afhankelijk van het type dekking dat u al dan niet hebt. Dit blijkt uit gegevens van het Agency for Healthcare Research and Quality, ook al laat de kwaliteit van de zorg bij het slapen op de gang bij de spoedeisende hulp veel te wensen over.

Deskundigen waarschuwen voor “enorm risico” nu Moderna COVID-vaccintesten start voor zwangere vrouwen

Stelt u zich eens voor hoeveel geld de ziekenhuizen verdienen met elke kamer vol, en alle gangen vol met mobiele veldbedden tegen de muur, verspreid over ongeveer elke 10 meter met een zieke persoon, zelfs ’s nachts. De politie moet vechten tegen “gestoorde” mensen in woedeaanvallen. Midden in de nacht moet de politie gestoorde patiënten uit het pand begeleiden tijdens “nood-lockdowns” in de noodzones van ziekenhuizen.

Patiënten kunnen niet eens fatsoenlijk rusten in de gangen, met alle kritische zorgmachines die piepen, het openen van voorraadkasten, verpleegkundigen die op vol volume praten, en geen noodoproepknoppen waarmee de patiënten in de gangen om hulp kunnen bellen. Hoe kan iemand onder deze omstandigheden beter worden of herstellen van een operatie?

Iemand zou naar de eerste hulp kunnen gaan omdat de spike-eiwitten kleine verstoppingen in hun bloedvaten veroorzaken, waardoor hun hart onregelmatig gaat kloppen. Ze brengen een nacht of twee door op een veldbed in de gang, het kost ze 25.000 dollar, en de artsen kunnen er niet achter komen wat er mis is, na het uitvoeren van zeer dure CAT-scans en andere diagnostische tests. Na blootstelling aan veel zieke patiënten in de gangen met de Covid-griep en andere RSV’s, plus het risico op een superbacterie (denk aan MRSA) door de infusen en de vuile, overvolle omstandigheden, kan het bezoek aan het ziekenhuis dienen als een ‘schop’ om je eigen graf te graven.

Een “piek” in ziekten heeft geleid tot een tekort aan ziekenhuisbedden in heel Virginia, ook voor kinderopnames. Het Children’s Hospital of Richmond zegt bijvoorbeeld dat het op een capaciteit van meer dan 95 procent werkt. Kan dit te maken hebben met een verzwakt immuunsysteem als gevolg van de Covid-griepinjecties en “boosters”? Sinds de dodelijke Covid-injecties zijn toegediend aan tieners en kinderen, is het aantal ziekenhuisopnames bij kinderen met 40 procent gestegen. Het lijkt erop dat de Spike Proteïne Apocalyps is begonnen. Hoeveel erger kunnen deze ziekenhuisomstandigheden worden?

De moderne kwakzalvers

Het lijkt tijd om die vervloekte videospelletjes, scheidsrechtersfluitjes en koude douches weer de schuld te geven.

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: