December 20, 2022

De Nationale Vereniging van Wettelijke Ziekteverzekeringsartsen (KBV) heeft zojuist de verzekeringsgegevens van 72 miljoen Duitsers vrijgegeven. De gegevens schetsen een schrijnend beeld. Niet alleen heeft het vaccin gefaald om mensenlevens te redden van infecties, maar het is nu duidelijk dat de bevolking een moderne vaccinholocaust beleeft. De gegevens werden vrijgegeven tijdens een persconferentie en live gestreamd op 12 december 2020, schrijft Lance D Johnson.

Duitse verzekeringsgegevens wijzen op een vaccinholocaust

In 2020 ging de Duitse regering op zoek naar mogelijke vaccinschade via verzekeringsgegevens. Het Paul Ehrlich Instituut (het Duitse equivalent van het Amerikaanse CDC) werd belast met het analyseren en publiceren van de verzekeringsgegevens, maar dat is niet tijdig en transparant gebeurd.

De Duitse parlementariër Martin Sichert en gegevensanalist Tom Lausen dwongen de Duitse regering de gegevens openbaar te maken. De gegevens zijn schokkend. Nadat de covid-prikken eind 2020 in Duitsland waren uitgerold, is het aantal plotselinge sterfgevallen in het eerste kwartaal van 2021 meer dan verdubbeld. De piek in oversterfte ging door toen het vaccinprogramma werd uitgerold onder het publiek.

Voordat de prik werd uitgerold, bedroeg het gemiddelde aantal plotselinge sterfgevallen in Duitsland ongeveer 6.000 per kwartaal. Zelfs tijdens de “pandemie” in 2020 volgde het sterftecijfer dezelfde trend als in 2019, met ongeveer 6.000 sterfgevallen per kwartaal.

Nu zijn er ruwweg 14.000 plotselinge en onverwachte sterfgevallen per kwartaal. De oversterfte is meer dan verdubbeld in een zwaar gevaccineerde bevolking. Elke dag sterven in Duitsland nu ruwweg 88 volledig gevaccineerde mensen plotseling en onverwacht – boven de gemiddelden van vóór de vaccinatie.

Australisch leger begint met overbrengen van COVID-positieve gevallen en contacten naar quarantainekampen

Klik voor groot
https://amidwesterndoctor.substack.com/p/the-most-important-dataset-of-the

Professor Stefan Homburg, voormalig directeur van het Instituut voor Openbare Financiën aan de Universiteit van Hannover, twitterde: “Sinds de vaccinatie begin 2021 begon, zijn de ‘plotselinge en onverwachte’ sterfgevallen geëxplodeerd. Dat blijkt uit de nieuwe KBV-gegevens van de 72 miljoen verzekerden.”

Wereldwijde levensverzekeringsindustrie keert ruwweg 250% meer uit nadat de covid-prik werd uitgerold

De wereldwijde levensverzekeringsindustrie detecteerde de eerste signalen dat de bevolking sneller afsterft na de uitrol van het covid-19 vaccin. In de eerste drie kwartalen van 2021 betaalde de levensverzekeringssector 5,5 miljard dollar uit, wat het totaal aan uitbetalingen (3,5 miljard dollar) voor heel 2020 in het niet doet vallen. Aegon, dat twee derde van zijn activiteiten in de VS ontplooit, betaalde in het derde kwartaal van 2021 $ 111 miljoen uit. Deze claims waren 258% hoger dan het jaar ervoor, toen $ 31 miljoen werd uitgekeerd tijdens een dodelijke wereldwijde pandemie.

OneAmerica insurance of Indianapolis meldde een stijging van 40 procent in overlijdensschadeclaims in 2021, vergeleken met het niveau van voor de pandemie. De sterfgevallen worden geregistreerd bij mensen in de werkende leeftijd tussen 18 en 64 jaar. “We zien op dit moment de hoogste sterftecijfers die we in de geschiedenis van dit bedrijf hebben gezien – niet alleen bij OneAmerica,” bevestigde CEO Scott Davison van het bedrijf. “De gegevens zijn consistent voor elke speler in die sector.”

In maart van 2022 meldde Andreas Schofbeck, voormalig CEO van zorgverzekeringsconglomeraat BKK/ProVitaSchofbeck, een onverwachte sprong in vaccin-gerelateerde zorgverzekeringsclaims. Schofbeck gebruikte de factureringsgegevens van BKK om te verkondigen dat de overheid te weinig bijwerkingen van de covid-prikken rapporteerde. Na kennisgeving aan het Paul Ehrlich Institute werd hij abrupt ontslagen.

Professor Hudson bespreekt de toekomst van Europa en wereldwijde herstructurering

In zijn brief aan het PEI schreef Schofbeck: “Als deze cijfers worden geëxtrapoleerd naar het hele jaar en naar de bevolking in Duitsland, hebben waarschijnlijk 2,5-3 miljoen mensen in Duitsland een medische behandeling gekregen voor bijwerkingen van de vaccinatie na de Corona-vaccinatie.”

Deze gegevens zijn vergelijkbaar met de door Open Vaers verzamelde gegevens over vaccinatieschade in de Verenigde Staten. Levens- en ziektekostenverzekeraars blijven alarm slaan over vaccinatieletsel en -sterfte, maar overheden blijven doen alsof het teveel aan sterfte niets te maken heeft met de onwettige vaccinatiemandaten die zij hebben afgedwongen.


Bron: Frontnieuws Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: