Januari 4, 2023

Wapendeskundige Mark Steele heeft het publiek gewaarschuwd dat 5G een wapensysteem is dat is ontworpen om mensen te doden, vermomd als een goedaardige geavanceerde technologie voor verbeterde communicatie en snellere downloads, schrijft Kevin Hughes.

In een deskundigenrapport zei Steele dat 5G een gruwelijke misdaad is als men het motief achter de invoering ervan begrijpt.

Steele trad eerder op als getuige en legde verklaringen af in verschillende rechtszaken, waarin hij het gebrek aan geloofwaardig bewijs blootlegde dat het 5G lichtgevende diode (LED) netwerk en de geplande neurale verbinding met het 5G netwerk veilig zijn. Hij bracht ook de nano-metamateriaaltechnologieën aan het licht die de vaccinaties tegen het Wuhan-coronavirus (COVID-19) besmetten.

Zijn inspanningen wierpen hun vruchten af toen een rechter in Newcastle Crown Court verklaarde dat “het 5G-risico moet worden besproken.”

“Het bewijs dat ik aan de rechtbank voorlegde, versloeg de poging van de lokale autoriteiten en actoren in het Britse establishment om mij het zwijgen op te leggen over het gepubliceerde wetenschappelijke bewijs over de risico’s voor het publiek en het milieu van het 5G-stadsnetwerk en het uiteindelijke doel ervan,” zei Steele.

Die overwinning in de juridische arena zorgde voor een publiciteitsstorm die de werkelijke risico’s van de invoering van 5G over de hele wereld en het totale gebrek aan zorgvuldigheid van de regelgevers onder de aandacht hielp brengen.

Steele betreurde dat de wereld blindelings de plannen volgt van de technocratische elite en het militair-industrieel-farmaceutische complex om grote aantallen mensen over de hele wereld te termineren.

“De compartimentering van de ontwikkeling van wapensystemen heeft een cruciale rol gespeeld bij het niet waarschuwen van degenen binnen de regelgevende instanties en de telecommunicatie-industrie voor het werkelijke doel en de bedoelingen van degenen die de inzet van 5G en biologische chemische wapens, vermomd als COVID-19 vaccins voor een gepland controle- en besturingsnetwerk, aansturen en financieren,” zei hij.

5G: Gevaccineerden EN ongevaccineerden zijn allemaal doelwitten

Steele legt verbanden uit tussen 5G en COVID-19 vaccins

Elders in het rapport ging Steele dieper in op de verbanden tussen 5G en COVID-19 vaccins.

“De gegevens over de bijwerkingen van het COVID-19-vaccin lezen als de vernietiging van de mensheid terwijl miljoenen Noord-Amerikaanse burgers sterven en gewond raken in het medische experiment dat in strijd is met de Code van Neurenberg en het Statuut van Rome van het Internationaal Strafhof,” zei Steele.

“Het feit dat de vectorgegevens van de COVID-19 vaccins zijn gemaakt in laboratoria voor biologische chemische wapens, bewijst dat ze zich slechts vermommen als vaccins, waarbij de opkomende gegevens van sterilisatie, slechte gezondheid en dood in het hele Westen hun ware doel onthullen,” aldus Steele.

Volgens Steele heeft het 5G-netwerk de mogelijkheid om gericht te werk te gaan en de gevaccineerden aan te vallen dankzij de nano-metamateriaalantenne uit het COVID-19-vaccin.

Lethal Autonomous Weapons Systems (LAWS) hebben de 5G-netwerken nodig om hun geopositie te behouden en hun omgeving naar het doelwit te navigeren,” legde hij uit.

“Deze wapens kunnen niet vertrouwen op satellietcommunicatie vanwege het potentieel voor slechte weersomstandigheden en signaallatentie om hun signalen te verstoren, dus ze moeten gelokaliseerde 5G-netwerken hebben voor de komende omgeving van het slagveld in de stad, voor het vermogen tot moord en voor de overheersing van het slagveld in geplande toekomstige oorlogen.”

Bekijk de video hieronder om te weten waarom wapenexpert Mark Steele 5G een wapensysteem noemde dat is ontworpen om mensen te doden.

Weapons Expert Mark Steele: 5G Is A Weapons System Designed To Kill

https://www.brighteon.com/e493a120-ca8a-4b9a-92bf-a970de6a1639

https://www.brighteon.com/embed/e493a120-ca8a-4b9a-92bf-a970de6a1639


Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: