Maart 1, 2023

© Nataliya Vaitkevich / Pexels

De regering van het Verenigd Koninkrijk heeft zojuist in stilte een nieuw rapport gepubliceerd waaruit blijkt dat “volledig gevaccineerden” vorig jaar verantwoordelijk waren voor maar liefst 92 procent van de Covid-doden.

Uit de officiële cijfers blijkt dat degenen die als “volledig”, “drievoudig” of “viervoudig” gevaccineerd werden, de afgelopen twee jaar negen op de tien COVID-19-doden in Engeland voor hun rekening namen.

Voor heel 2022 waren de volledig gevaccineerden goed voor 92% van de Covid-doden.

De officiële overheidsgegevens werden onthuld in een nieuw rapport van de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde nieuwsorgaan The Exposé.

Op 21 februari 2023 publiceerde een Britse overheidsinstantie, bekend als het Office for National Statistics (ONS), gegevens over sterfgevallen naar vaccinatiestatus in Engeland tot 31 december 2022.

Uit het rapport bleek dat er voor de maand oktober slechts 125 Covid-doden waren onder ongevaccineerde inwoners.

In dezelfde periode waren er 24 sterfgevallen onder degenen met ten minste de eerste dosis en 100 die hun tweede dosis ten minste zes maanden geleden hadden gehad.

Er waren echter meer dan 2.100 sterfgevallen onder degenen die hun derde dosis of “booster”-prik hebben gehad.

Bijna 2.300 sterfgevallen vielen onder mensen die “ooit gevaccineerd” waren, of die ooit een prik hadden gehad.

“Dit is geen anomalie”, aldus het rapport.

“Wij hebben de door de ONS verstrekte cijfers genomen en hebben [een] grafiek gemaakt met COVID-19 sterfgevallen per maand naar vaccinatiestatus in Engeland tussen 1 april 2021 en 31 december 2022, een periode van 21 maanden.

“Mei 2021 kende het laagste aantal COVID-19 sterfgevallen, met 205 onder de gevaccineerde bevolking en slechts 84 onder de ongevaccineerde bevolking.

Actievoerders confronteren en beschuldigen GGD-medewerkers in Heerlen van genocide – Actievoerder Alexandra’s persoonlijke getuigenverklaring

“Maar schiet een jaar vooruit en we stellen vast dat het aantal COVID-19-doden met 450% is gestegen, met 1.494 onder de gevaccineerden en slechts 96 onder de ongevaccineerden,” legt het rapport uit.

“Als de Covid-19-injecties effectief waren, zouden we toch verwachten dat het aantal sterfgevallen van jaar tot jaar zou afnemen in plaats van toenemen?”

“Het aantal COVID-19 sterfgevallen onder de ongevaccineerde bevolking is bijna verwaarloosbaar geworden,” stelt het rapport.

Ondertussen zijn de sterfgevallen onder de gevaccineerde bevolking significanter geworden naarmate de tijd verstrijkt.

“Zo waren er tussen 1 april en 31 december 2021 17.150 COVID-19-doden, waarvan 13.116 onder de gevaccineerden en 4.034 onder de ongevaccineerden,” verklaart het rapport.

“Dit betekent dat 76,5% van de COVID-19 sterfgevallen plaatsvond onder de gevaccineerden, terwijl 23,5% van de sterfgevallen plaatsvond onder de ongevaccineerden.”

Uiteindelijk steeg het aantal Covid-doden onder de gevaccineerden tot 94%, concludeert het rapport.

Het rapport merkt op dat “9 op de 10 COVID-19 sterfgevallen in de afgelopen 21 maanden” afkomstig zijn van de “volledig gevaccineerde bevolking”.

“Dit zijn niet het soort cijfers die je zou verwachten als de COVID-19 injecties werkelijk tot 95% effectief zijn in het voorkomen van overlijden, toch?”

Follow de TLF uitnodigings link https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: