Maart 9, 2023

Al lange tijd wordt beweerd dat Hollywoodsterren en andere beroemdheden lid moeten worden van de Illuminati om de top van de entertainmentindustrie te bereiken, maar weinig mensen buiten de binnencirkel van de Illuminati begrijpen wat dit werkelijk betekent, schrijft Baxter Dmitry.

Dat begint te veranderen nu beroemdheden die onderworpen zijn geweest aan het Illuminati mind control systeem zichzelf openbreken en inside informatie lekken die de innerlijke werking van Hollywood en de entertainmentindustrie blootlegt.

Britney Spears beschreef onlangs het “Satanische” misbruik dat zij heeft ondergaan door haar Illuminati handlers tijdens haar 13-jarige curatele, waaronder misselijkmakende seksuele rituelen, wekelijkse bloedtransfusies en MK Ultra medische experimenten.

Britney is niet de enige ster die ons een blik achter het gordijn laat werpen.

Kanye treedt in de voetsporen van Michael Jackson, Prince en Muhammad Ali door de enorme controlematrix van de Illuminati van de entertainmentindustrie bloot te leggen.

Eind vorig jaar maakte Kanye de opzienbarende bewering dat zijn moeder was “geofferd” als onderdeel van een Illuminati bloedritueel door de Hollywood-elite, voordat hij andere beroemdheden noemde die het slachtoffer zijn geworden van de entertainmentindustrie omdat zij hun deal met de duivel niet nakwamen.

Hij ontmaskerde ook Harley Pasternak, de Hollywood “persoonlijke trainer van de sterren” als een MK Ultra handler.

Harley Pasternak, de zogeheten”persoonlijke trainer”, die ooit Kanye liet institutionaliseren – en toen dreigde om het opnieuw te doen, en hem te laten drogeren tot hij in Zombieland zat en zijn kinderen werden afgenomen – was voorheen een wetenschapper bij een psyop-georiënteerd militair onderzoekscentrum, wiens werk gericht was op drugs.

Europese voedselvoorraden naar verwachting binnenkort uitgeput

Voor iedereen die geïnteresseerd is in mind control van beroemdheden en de machtsstructuren die over ons heersen, is dit een konijnenhol dat de moeite waard is om in te duiken. Vergis u niet, de globalistische elite heeft een enorme controlestructuur gecreëerd om de beroemdheden en publieke figuren te controleren die worden gebruikt om ons te beïnvloeden. Het uiteindelijke doel is de slavernij van het menselijk ras.

Er is een verbluffende video opgedoken waarin een 23-jarige Angelina Jolie de ware innerlijke werking van Hollywood onthult door aan vrienden haar ervaringen met deelname aan “geheime illuminati-rituelen” te beschrijven.

Angelina ziet er soms krankzinnig en bezeten uit terwijl ze haar ervaringen met het geheime Illuminati-genootschap beschrijft. Ze legt uit dat ze een slang heeft gedood als offer en dat ze als onderdeel van het inwijdingsritueel is getatoeëerd of gebrandmerkt.

De opname onthult ook dat Jolie eerder een opname van een Illuminati-ritueel aan een van haar vrienden had laten zien. Haar vriendin beschrijft in bedekte termen het bekijken van de beelden en zegt:

“Ik zag alleen die film die ze [Angelina] die avond had. Mensen die, als donker zijn… Het is geweldig om ieders seksualiteit te kunnen zien, maar het is zo raar als je gewoon… Ik heb de meest fantastische compromitterende foto’s van mensen.”

De video is nu online geplaatst, met de identiteit van haar twee vrienden geredigeerd voor hun veiligheid.

Er is niets veranderd sinds Angelina Jolie een jonge vrouw was die probeerde door te breken in de entertainmentindustrie. Megan Fox liet zich onlangs ontvallen dat zij deelneemt aan gruwelijke Illuminati-bloedrituelen.

Het schip is nu aan het zinken: Deskundigen waarschuwen voor voedseltekorten en er is geen einde in zicht 

In een gesprek met Glamour UK over haar relatie met Machine Gun Kelly, zei Fox:

“Het zijn maar een paar druppels, maar ja we consumeren elkaars bloed bij gelegenheid, alleen voor rituele doeleinden.”

“Het wordt gebruikt voor een reden en het wordt gecontroleerd.”

Wat hebben jonge sterren nodig om het te maken in Hollywood en de entertainmentindustrie? Uiterlijk? Talent? Hard werken? Nee. Ze moeten hun ziel verkopen aan de duivel. En dat is geen beeldspraak.

Laten we bijvoorbeeld het geval van de Engelse popster Charli XCX bekijken. Jarenlang werkte Charli XCX onafgebroken om hogerop te komen in de muziekindustrie. Sinds 2013 heeft ze vijf albums uitgebracht die lovend zijn ontvangen en bekroond. Maar ondanks haar relatieve succes was Charlie XCX nog steeds geen “grote popster” te noemen.

Wat ontbrak er nog? Ze moest haar ziel nog aan de duivel verkopen en zich aansluiten bij de Illuminati.

Dat veranderde allemaal in 2021 en CharlieXCX schoot naar de top van de hitlijsten en werd een “grote popster.”

In een nogal schaamteloze Instagram-post schreef Charli “tip voor nieuwe artiesten: verkoop je ziel voor geld en roem”. Bij dit bijschrift staan symbolische foto’s, waaronder deze satanische g-string.

In een andere post schreef Charli “babybloed” met een emoji die een martiniglas voorstelt – wat impliceert dat dit bloed wordt ingenomen. Dit is een verwijzing naar de favoriete obsessie van de occulte elite: het consumeren van menselijk bloed en vlees.

Kort voor Halloween plaatste Charli een foto van een satanisch bloedritueel. Want dat is wat ze eigenlijk doen rond die tijd van het jaar.

8 redenen om NOOIT iets te vertrouwen wat de regering zegt

De album art van Crash toont Charli die “gedood” wordt in een auto-ongeluk. Het subtiele een-oog-teken dat door haar strategisch geplaatste haar wordt gecreëerd, geeft aan dat dit allemaal occulte symboliek is.

In een post ter viering van haar succes, post Charli een foto van haar liggend in een kist.

Maar is het de moeite waard voor deze beroemdheden uit de entertainmentindustrie? We laten Charli’s eigen Instagrampost die vraag beantwoorden.

Het bijschrift van deze post is “tip voor nieuwe artiest: het wordt alleen maar erger”. De hoge hakken, ketting en hangslot verwijzen naar de seksuele slavernij van industriepionnen.

Kijk:

Angelina Jolie: “I Was In The Illuminati I’m Going To Tell You Everything” – Shocking Exposé

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: