Maart 13, 2023

Het verhaal dat het coronavirus is gemaakt in een laboratorium in China (gefinancierd door Amerika) is weer in het nieuws. Het is een afleiding – ontworpen om iedereen te doen vergeten dat we seconden verwijderd zijn van een nucleaire oorlog. Het is een truc om China de schuld te geven (de Amerikaanse regering probeert China te dwingen een actieve vijand te worden en deel te nemen aan de Derde Wereldoorlog). En het is een list om covid-19 dodelijker te laten lijken dan het was, schrijft Dr. Vernon Coleman.

De eenvoudige waarheid is dat er geen pandemie was.

Covid-19 was, zoals ik nu al drie jaar zeg, niets meer dan een nieuwe griep.

Dat heb ik keer op keer bewezen.

Maar hier zijn weer enkele van de statistieken die ik in het verleden heb gebruikt en die bewijzen dat covid-19 niet dodelijker was dan de griep – omdat het de griep was.

De pandemie mythe is opzettelijk in stand gehouden door de regering, hun adviseurs en de media.

Maar er waren niet meer doden in 2020 dan in de meeste andere jaren.

Uit cijfers van het Office of National Statistics in het Verenigd Koninkrijk blijkt dat het aantal doden in 2020 lager was dan het gemiddelde van de afgelopen 30 jaar.

In 2020 bedroeg het leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfer per 100.000 mensen in Engeland en Wales 1.043.

Maar het gemiddelde leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfer van de afgelopen 30 jaar was 1.161 per 100.000.

Er waren dus minder sterfgevallen dan gemiddeld in 2020.

Wat een pandemie, hè?

Hetzelfde geldt voor elk land ter wereld.

Regeringen en artsen logen.

Er was geen pandemie.

Het was een gigantisch bedrog. En zodra ik dat bedrog aan het licht bracht, werd ik aangevallen, belasterd en voorgelogen.

Maar vergeet niet, hoewel de mainstream media het negeerden, vindt u op www.vernoncoleman.com een link die u naar een website van de Britse regering brengt. Bovenaan de pagina vindt u de link met datum maart 2020. Daar kunt u lezen dat de gespecialiseerde adviseurs van de regering op 19 maart 2020 hebben besloten dat covid-19 in het Verenigd Koninkrijk niet langer als een HCID mag worden beschouwd. Covid-19 werd in feite gedegradeerd tot het niveau van de griep. De regering heeft een typisch listige zin toegevoegd die zegt: “Er zijn veel ziekten die ernstige ziekten kunnen veroorzaken die niet als HCID’s worden geclassificeerd.” Dit is waar. Noch kanker, noch hartziekten worden geclassificeerd als HCID’s (High Consequence Infectious Disease). Slim, hè? De regering zei niet dat er veel “infectieziekten” zijn … die niet worden geclassificeerd als HCID’s. Ze zeiden dat er veel “ziekten” zijn… die niet worden geclassificeerd als HCID’s.

Het onbetwistbare, onvermijdelijke feit is dat de gespecialiseerde adviseurs van de Britse regering in maart 2020 besloten dat covid-19 niet gevaarlijker hoefde te worden geacht dan griep.

I rest my case.

Covid-19 was niet erger dan de gewone griep. Het was de jaarlijkse griep – met een andere naam voor het effect.

Waarom zou een laboratorium de moeite nemen om een ziekte te maken die vrijwel hetzelfde blijkt te zijn als de griep?

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: