Maart 18, 2023

Na de verbluffende overwinning bij de verkiezingen in Nederland deze week, waarschuwen sommigen dat de zetels van de BBB misschien niet voldoende zijn om de landroof van de Nederlandse regering te stoppen.

Zowel Michael Yon als Eva Vlaardingerbroek hebben getweet dat een coalitie tussen linkse politieke partijen, die hun zetels hebben behouden, betekent dat zij de BBB kunnen overstemmen en alle wetten kunnen aannemen die nodig zijn om een begin te maken met de diefstal van het land van de boeren, schrijft Rhoda Wilson.

De BoerBurgerBeweging (“BBB”) is nu de op twee na grootste politieke kracht in het land geworden. Bij de verkiezingen van woensdag kreeg de partij de meeste stemmen in ten minste negen van de twaalf provincies van het land. Op het moment van schrijven moesten 3 provincies hun resultaten nog bekendmaken.

Hieronder vindt u een overzicht van de uitslagen waarbij PvdA de Labour is, CDA het Christen Democratisch Appèl, GroenLinks, VVD de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie van premier Mark Rutte en PVV de Partij voor de Vrijheid. Een beschrijving van de belangrijkste Nederlandse politieke partijen per 2017 kunt u HIER lezen.

In Nederland werd de Boerenpartij BBB (BoerBurgerBeweging) de eerste partij in alle provincies, Amsterdam Fox, 17 maart 2023

Het terugdraaien van de aanpak van de stikstofuitstoot door de overheid kan het belangrijkste platform van BBB worden. In de missie van BBB staat: “Boeren kunnen niet zonder burgers, burgers niet zonder boeren. Het platteland is goed voor pakweg 5 à 6 miljoen inwoners van Nederland. Buiten de vier grote steden is op het platteland sprake van andere dynamiek en levensstijl, waarin burenhulp en samen – bottom-up – problemen oplossen vanzelfsprekend zijn. BBB komt op voor deze inwoners, die zich niet herkennen in het, op de grote steden gerichte, overheidsbeleid.”

Echter, zoals de NOS meldde, kreeg BBB ongeveer een derde van haar stemmen van het platteland en ongeveer 22% uit grote stedelijke gebieden, zoals Leiden en groter. 22% van de stemmen uit grote stedelijke gebieden maakt BBB gelijk aan PVV of de Socialistische Partij (“SP”) en een stuk “stedelijker” dan bijvoorbeeld het CDA, dat ongeveer 13% van zijn stemmen uit grote stedelijke gebieden haalt.

Hoewel BBB nu een belangrijke politieke kracht is, is het misschien niet genoeg om de diefstal van landbouwgrond door de regering te stoppen. Reuters meldde woensdag dat: “De twee meest coöperatieve partijen, PvdA en GroenLinks, lijken hun zetels te hebben behouden, waardoor hun gecombineerde fractie op gelijke hoogte blijft met BBB en mogelijk genoeg is om steun voor het beleid van Rutte te behouden.”

Dit is “Catastrofaal voor Nederland – een coalitie van linkse partijen kan nu alle wetten aannemen die nodig zijn om te beginnen met de onteigening van landbouwgrond,” twitterde Yon in reactie op het bericht van Reuters.

“Echt slecht nieuws. De eerste verkiezingsuitslagen zijn binnen: de regeringspartijen hebben wat verlies geleden, maar met de hulp van de PvdA en GroenLinks zullen ze toch een meerderheid kunnen vormen in de Senaat om het stikstofbeleid, inclusief onteigening, door te voeren,” twitterde Vlaardingerbroek.

Naast de dreiging van een coalitie van PvdA en GroenLinks zouden de boeren ook een dreiging vanuit de BBB zelf tegemoet kunnen zien. De “talking points” van BBB zijn uiteindelijk zeer destructief voor boeren, zei Yon in de aanloop naar de verkiezingen.

“Bijvoorbeeld het idee dat koeienmest giftig is voor het milieu en dat stikstof giftig is. FVD partij wijst deze onzin beweringen nauwkeurig af … [Maar de leider van BBB, Caroline van der Plas,] probeert te ‘onderhandelen’ met de autoritaire regering,” zei hij.

Michael Yon werd op 19-jarige leeftijd een van Amerika’s jongste Groene Baretten. Michael heeft meer dan de helft van zijn leven in het buitenland gewoond en reisde naar meer dan 80 landen. Als auteur van drie boeken in de Verenigde Staten en drie andere in Japan is hij Amerika’s meest ervaren oorlogscorrespondent.

Eva Vlaardingerbroek is een Nederlands politiek en cultureel commentator en rechtsfilosoof. Zij was te zien op Fox News, GB News, Tim Pool, ‘Achtung, Reichelt’ en vele andere media over de hele wereld.

Tijdens een recent interview met Dr. Jordan Peterson bespraken Yon en Vlaardingerbroek de recente gebeurtenissen rond het protest van de Nederlandse boeren, hoe hun antiglobalistische beweging een afspiegeling is van het Canadese Vrijheidskonvooi, en hoe hun boodschap over de hele wereld weerklank heeft gevonden ondanks alle pogingen om hun stem het zwijgen op te leggen.

Het interview, dat plaatsvond op 12 maart en vóór de verkiezingen van vorige week, ging over een breed scala aan onderwerpen: informatieoorlog, de stikstof “crisis”, waarom Nederland probeert boeren te vernietigen, hongersnood, migranten, de Nederlandse geest, dystopische technologie, smart cities, digitale valuta, kunstmesttekorten en wat de Nederlandse boeren gaan doen.

Als u denkt dat u weinig tijd hebt en het interview niet allemaal in één keer kunt bekijken, is er een uitgebreide index van hoofdstukken en tijdstempels in het beschrijvingsgedeelte onder de video op YouTube.

Jordan B Peterson: Nederlandse boeren: Kanaries in de globalistische kolenmijn | Michael Yon & Eva Vlaardingerbroek, 16 maart 2023 (100 min)

Als bovenstaande video van YouTube wordt verwijderd, kunt u deze HIER op Bitchute bekijken.

https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory

Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: