Augustus 26, 2023

Wanneer zelfs de mainstream media toegeven dat messenger RNA (mRNA) Covid-19) “vaccins” gevaarlijk zijn en “virus shedding produceren”, dan wordt het misschien tijd om op te letten.

Dit is de schokkende bekentenis in een nieuw artikel van het tijdschrift EVIE, dat zijn lezers waarschuwt om seksuele relaties te vermijden met mannen die een covid-prik hebben gekregen, omdat hun lichaam daarbij waarschijnlijk spike-eiwitten en andere dodelijke stoffen verspreidt, schrijft Ethan Huff.

“Schokkend, het is niet simpel een samenzwering!” waarschuwt Andrea Mew van EVIE. “Er is nieuw bewijs opgedoken dat suggereert dat mRNA-vaccins virus shedding kunnen veroorzaken. Dus misschien is het toch gerechtvaardigd om kieskeurig te zijn wat betreft uw seksuele partner.”

mRNA “herschrijft de manier waarop uw cellen functioneren” en “kan interageren met DNA en het veranderen”, onthult EVIE

In Mew’s stuk voor EVIE verwijst ze naar onderzoek dat aantoont dat aerosol-antilichamen van mRNA covid injecties overgedragen kunnen worden van gevaccineerde op ongevaccineerde personen via een proces dat “passieve immunisatie” genoemd wordt.

Dit klinkt misschien goed, schrijft ze, omdat het impliceert dat men “immuniteit” deelt met een ander – “Maar zo eenvoudig is het niet,” waarschuwt ze.

“Sommige critici, zoals podcast Joe Rogan, hebben erop gewezen dat de aard van dit ‘vaccin’ het meer doet denken aan experimentele gentherapie dan aan een typisch vaccin,” stelt Mew verder.

“Het is waar, waar we momenteel mee te maken hebben zijn mRNA-vaccins, geen verzwakte levende vaccins. Deze laatste bevatten een zwakke vorm van het virus die bedoeld is om een immuunrespons te veroorzaken bij injectie en dus voor toekomstige immuniteit te zorgen.”

Mew doet veel moeite om dat uit te leggen waar wij hier bij Natural News en vele anderen over het hele onafhankelijke mediaspectrum u al jaren voor waarschuwen, alleen om door de door het bedrijfsleven gecontroleerde media als “samenzweringstheoretici” te worden bestempeld.

Het lijkt er echter op dat de zaken aan het veranderen zijn, want een populair tijdschrift voor moderne vrouwen waarschuwt hen om uit de buurt te blijven van mannen die door Tony Fauci en Donald Trump zijn geprikt via Operation Warp Speed.

“Naast het “herschrijven van de manier waarop uw cellen functioneren, zodat u ziekten inherent kunt voorkomen door eiwitproductie,” legt Mew verder uit dat mRNA-prikken ook de mogelijkheid hebben om “interactie aan te gaan met DNA en dit te veranderen”.

“We weten bijvoorbeeld dat de Covid-prik niet ontwikkeld was om te interageren met de menselijke lever, en toch ontdekten onderzoekers in een Zweeds onderzoek dat het vaccin levercellen veranderde,” schrijft Mew.

“Vervolgens kwam in een Japanse biodistributiestudie van Pfizer het nieuws naar voren dat de spike-eiwitten zich vanaf de injectieplaats door uw bloed konden verplaatsen en zich konden ophopen in onbedoelde weefsels en organen zoals de milt, bijnieren, eierstokken, beenmerg en opnieuw de lever.”

Dan is er nog het risico op myocarditis, evenals bloed dat besmet raakt met “volledig lengte spike-eiwit” dat “niet begrensd wordt door antilichamen,” om nog maar te zwijgen van de specifieke risico’s voor vrouwen met betrekking tot onregelmatige menstruatie en mogelijke geboorteafwijkingen.

Mew verwijst zelfs naar het eerder genoemde onderzoek van Banoun en naar een ander onderzoek uit Colorado waaruit blijkt dat volledig gevaccineerde ouders mRNA-antilichamen “via ademhalingsdruppeltjes” kunnen overdragen op hun ongevaccineerde kinderen.

Als gezichtsmaskers echt zouden werken (spoiler alert: dat doen ze niet), dan zouden ze handig zijn om ongevaccineerde personen te beschermen tegen een mRNA covid-injectie via de aerosol van de ademhalingsdruppeltjes van een volledig gevaccineerde persoon.

“In onze zoektocht naar vooruitgang in de moderne geneeskunde moeten we moeilijke onderwerpen niet uit de weg gaan, alleen maar omdat ze tegen vooringenomen vooroordelen ingaan,” schrijft Mew tot slot over deze moeilijke waarheden.


https://t.me/TLF_TELEGRAM_Thelovefactory
Bron: Frontnieuws Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: