Als u behoort tot degenen die niet zijn bezweken voor de psychologische oorlogsvoering die de wereld is aangedaan door de “oorlog tegen het COVID-19 virus” en nog steeds ongevaccineerd bent met een gezond hart en een gezonde geest, bereid u dan voor op de volgende fase van deze “oorlog” tegen het “virus”, want Operatie Omicron staat op het punt te worden ontketend, en er zullen massaal slachtoffers vallen, allemaal de schuld van u en mij, de ongevaccineerden, bericht Brian Shilhavy.

Het script is geschreven, en de boodschap is deze week door de gebruikelijke marionettenwoordvoerders aan het publiek overgebracht.

V.S. “President” Joe Biden:

Omicron is hier. Het begint zich veel sneller te verspreiden aan het begin van het jaar, en de enige echte bescherming is om je in te laten enten.

We kijken naar een winter van ernstige ziekte en dood, als je niet gevaccineerd bent. Voor henzelf, hun familie, en de ziekenhuizen die ze binnenkort zullen overspoelen. (Bron)

Van The Hill:

Anthony Fauci zei donderdag dat de omicron variant waarschijnlijk in “een paar weken” in de VS dominant zal zijn en waarschuwde voor de mogelijkheid dat ziekenhuizen deze winter overspoeld zullen worden.

Hij voegde er echter aan toe dat mensen die gevaccineerd zijn, en vooral degenen die hun booster prikken hebben gehad, “relatief goed beschermd zullen zijn, in ieder geval tegen ernstige ziekte,” zeggende dat hij het meest bezorgd is over de ongevaccineerden.

De omicron variant “zal zeer binnenkort een dominante rol gaan spelen, ik zou denken binnen een periode van een paar weken als we januari ingaan,” zei Fauci, de top infectieziekten expert van de regering, tijdens een evenement dat werd georganiseerd door de U.S. Chamber of Commerce Foundation.

De massa’s in het publiek die momenteel Pfizer en Moderna steunen door gehoorzame slaven te zijn en precies te doen wat hen gezegd wordt te doen, hebben nu blijkbaar de status van “profeet” toegekend aan mensen als Joe Biden en Tony Fauci, omdat zij zojuist hebben aangekondigd dat zij precies weten hoe dit “virus” zich in de komende paar weken in de toekomst zal gaan gedragen.

Degenen onder ons die niet gevaccineerd zijn en ons hart en verstand nog in tact hebben, kunnen gemakkelijk zien dat dit slechts de volgende fase is van de Great Reset en de verklaarde “oorlog tegen het virus” die in 2020 is begonnen met Operatie Warp Speed.Minstens 9.245 Amerikanen zijn positief getest op COVID-19 na volledige vaccinatie; 132 doden

Ze hebben hun overname van het Amerikaanse ziekenhuissysteem bijna voltooid door al het verstandige en ethische personeel te ontslaan dat de biowapeninjecties weigerde, en COVID-protocollen te implementeren die eigenlijk zijn ontworpen om grote winsten op te leveren terwijl ze de populatie van zieken met een verzwakt immuunsysteem verminderen. Zie:

Government’s Bounty on Your Life: Hospitals’ Incentive Payments for COVID-19 are About $100K per COVID Patient

Zoals het geval was in de eerste campagnes van deze “oorlog tegen het virus”, zullen de ouderen waarschijnlijk het eerst het doelwit zijn, omdat zij door de Satanische Globalisten als waardeloze leden van de samenleving worden beschouwd, en zij hun winsten kunnen verhogen door het aantal mensen met Medicare en sociale zekerheid te verminderen.

Dr. Elizabeth Lee Vliet onthulde deze agenda in oktober met Dr. Ezekiel Emanuel’s 2009-2010 “Complete Lives System” voor het rantsoeneren van medische zorg voor mensen ouder dan 50.

Dr. “Zeke” Emanuel, die de Senior White House Health Policy Advisor van President Obama was en President Joe Biden heeft geadviseerd over COVID-19, verklaarde in zijn klassieke Lancet paper uit 2009:

“Wanneer geïmplementeerd, produceert het complete levens-systeem een prioriteitscurve waarop individuen tussen ruwweg 15 en 40 jaar de meest substantiële kans krijgen, terwijl de jongste en oudste mensen kansen krijgen die afgezwakt zijn.”

“Afgezwakt ” betekent gerantsoeneerde, beperkte of geweigerde medische zorg die meestal leidt tot een vroegtijdige dood. (Volledig artikel.)

Dit gebeurt ook in het Verenigd Koninkrijk. De Exposé in het Verenigd Koninkrijk publiceerde vandaag dit artikel:

Déjà vu – The UK is about to experience a huge wave of deaths among the Elderly and Vulnerable comparable to April 2020

Uittreksels:

Het Verenigd Koninkrijk staat op het punt een enorme golf van sterfgevallen onder ouderen en kwetsbaren mee te maken in taferelen die zullen lijken op die van april 2020. Het publiek zal worden verteld dat Covid-19 de schuldige is, maar de waarheid is dat het recept voor een ramp, dat is bedacht door de Britse regering en haar kring van wetenschappelijke adviseurs, alleen verantwoordelijk zal zijn.

Een recept dat het verplicht stellen van vaccins voor zorgverleners omvatte, het wijden van de energie van de gehele NHS aan het toedienen van “booster”-prikken aan de natie, en opnieuw de massale aankoop van een geneesmiddel dat bekend staat als midazolam.Alleen die met zuiver bloed zullen de vaccinholocaust die tegen de mensheid wordt losgelaten overleven … het spike-eiwit in vaccins veroorzaakt genetische DESINTEGRATIE

In maart 2020 werd het Britse volk bevolen thuis te blijven, om de NHS te beschermen en levens te redden. Maar in werkelijkheid zijn er bewijzen dat het Britse volk werd bevolen thuis te blijven, zodat de NHS midazolam kon geven aan ouderen en kwetsbaren en kon doen alsof het om Covid-19 doden ging.

Hier is een korte opsomming van een aantal van de bewijzen –

 • Midazolam is een veelgebruikt medicijn in de palliatieve zorg, zie het als diazepam op steroïden.
 • Midazolam is ook een medicijn dat gebruikt wordt bij executies door middel van een dodelijke injectie in de VS.
 • Britse regelgevers stellen dat u midazolam alleen mag krijgen in een ziekenhuis of dokterspraktijk die over de apparatuur beschikt die nodig is om uw hart en longen in de gaten te houden en snel levensreddende medische behandeling te geven als uw ademhaling vertraagt of stopt.
 • Midazolam kan namelijk ernstige of levensbedreigende ademhalingsproblemen veroorzaken, zoals een zwakke, vertraagde of tijdelijk stopgezette ademhaling, wat kan leiden tot blijvend hersenletsel of de dood.
 • Aan het begin van de vermeende Covid-19 pandemie bestelde Matt Hancock een voorraad Midazolam voor twee jaar en ging vervolgens terug naar Frankrijk voor meer.
 • Dit werd bevestigd in een parlementaire commissievergadering met Hancock, professor Van Tam, en Tory parlementslid; Dr Luke Evans, die zei dat een “goede dood” drie dingen nodig heeft, een van die dingen is Midazolam.
 • Tegelijkertijd veranderden Hancock en de regering de wet op de certificering van sterfgevallen onder het mom van de coronaviruswet.
 • En de wet op crematies, waardoor er geen bevestigende medische verklaring meer nodig is.
 • En de wet op de vrijwaring voor gezondheidsdiensten.
 • En de wet op het bezoeken van dierbaren in verzorgingstehuizen; die werd verboden.
 • In april en mei 2020 was er een groot aantal sterfgevallen in verzorgingstehuizen, waarvan vele ten onrechte werden toegeschreven aan Covid-19.
 • Eind 2020 ontdekte de Care Quality Commission dat 34% van de gezondheids- en sociale zorgmedewerkers verklaarden dat ze zich onder druk gezet voelden om “niet reanimeren” op te leggen aan bewoners van verzorgingstehuizen zonder de bewoner of zijn naasten te informeren.
 • In een Amnesty-rapport werd ook vastgesteld dat in verzorgingstehuizen algemeen gebruik wordt gemaakt van DNR-bevelen (niet reanimeren).
 • De voorraad midazolam die aan het begin van de pandemie voor twee jaar was gekocht, was in oktober op.
 • Wat is er met al die Midazolam gebeurd?

Michael Mitchell: 65-jarige “Braveheart”-acteur krijgt beide Sinovac-injecties, dan derde Pfizer “booster”-injectie, zes dagen later dood

Nu staan de autoriteiten op het punt dit hele spel opnieuw te spelen, dit keer onder het mom van de vermeende Omicron Covid-19 variant. (Volledig artikel.)

De Exposé heeft ook een aantal zeer interessante rapporten gepubliceerd op basis van het Amerikaanse VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System) waaruit blijkt dat de overgrote meerderheid van de sterfgevallen die worden gemeld na COVID-19 injecties afkomstig zijn van een zeer klein percentage van de door de geneesmiddelenbedrijven uitgegeven batches. Zie:

EXCLUSIVE – 100% of Covid-19 Vaccine Deaths were caused by just 5% of the batches produced according to official Government data

EXCLUSIVE – 100% of Covid-19 Vaccine Permanent Disabilities and Deaths among Children were caused by just 6% of the batches produced according to official Government data

Investigation finds Medicine Regulators are knowingly continuing to administer the most dangerous batches of Covid-19 Vaccine to Children causing countless Disabilities and Deaths

Omdat de Globalistische marionetten hier in de VS ons al op voorhand vertellen dat we “ernstige ziekte en sterfgevallen” gaan zien, waarbij de ziekenhuizen binnen een paar weken overspoeld zullen worden, is er een goede reden om aan te nemen dat de vele kindervaccins die Pfizer aan kinderen geeft, en de vervolgvaccins die aan senioren worden gegeven, op het punt staan nog veel dodelijker te worden.

Dus als je jezelf wilt beschermen tegen deze “Omicron” variant, doe dan precies het tegenovergestelde van wat de Globalisten je vertellen, want degenen die zullen sterven en verlammende verwondingen zullen oplopen, zullen degenen zijn die zich haasten om hun injecties te halen, en NIET de ongevaccineerden.

Wat deze “Omicron” ook is, de belangrijkste manier waarop je het krijgt is via een naald die het in je spuit.


Copyright © 2021 door Frontnieuwshttps://www.frontnieuws.com/operatie-omicron-de-globalisten-bereiden-zich-voor-op-massamoord-in-de-komende-weken/. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

https://www.frontnieuws.com/operatie-omicron-de-globalisten-bereiden-zich-voor-op-massamoord-in-de-komende-weken/

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: