januari 19, 202210908 7

Vaccinregime op de rand van de afgrond: Nu waarschuwen ook de eerste ziekenhuizen voor Covid-“vaccinatie”

Het vaccinregime staat op instorten: nu waarschuwen ook reeds de eerste ziekenhuizen voor de zogenaamde Covid-“vaccinatie”. Niet alleen heeft Bild nu onthuld dat tot 29% van de vermeende Corona-doden die zijn gebruikt om paniek te zaaien, helemaal niet aan Corona zijn gestorven, nu waarschuwen de eerste ziekenhuizen ook nog eens tegen de Covid-19 inenting.

De feiten keren zich meer en meer tegen de vaccinatiefanatici van het vaccinregime en zijn gelijkgezinde instellingen (RKI) en media, schrijft Philosophia-Perennis.com.

De Acura Ziekenhuizen in Baden-Baden, Duitsland, stellen het nu duidelijk: Corona is niet meer anders dan gewone griep. En zij waarschuwen voor een overhaaste beslissing om zich te laten vaccineren:

“Omdat vaccinatie ook de prijs heeft van relatieve ineffectiviteit, zelfs van de 4e vaccinatie, een aanzienlijk hoger complicatiepercentage dan oorspronkelijk werd meegedeeld en de – nog openstaande – onderzoeksvraag van een onbedoelde negatieve structurele invloed op het immuunsysteem.”

“Vaccinatie heeft de prijs van relatieve ineffectiviteit”

Bijvoorbeeld, de gerenommeerde Acura Ziekenhuizen van Baden-Baden. Deze hebben vanochtend aangekondigd:

“De Corona situatie vandaag: het aantal mensen dat positief test explodeert. Maar de ‘harde cijfers’ van sterfgevallen, patiënten en intensive care dalen of blijven constant. Het ijkpunt is ook het voorgaande jaar: driemaal zoveel sterfgevallen op hetzelfde tijdstip in 2021.

In feite zijn wij bij Corona bij een griep beland.

Onze oproep als ziekenhuis: wees niet roekeloos, laten we zowel gevaccineerden als ongevaccineerden testen. Laten we onze risicogroepen beschermen.

Weeg individueel af of u zich laat vaccineren. Deze afweging wordt echter steeds belangrijker, omdat vaccinatie ook gepaard gaat met de prijs van de relatieve ineffectiviteit van zelfs de 4e vaccinatie, een aanzienlijk hoger complicatiepercentage dan oorspronkelijk werd medegedeeld en de – nog openstaande – onderzoeksvraag naar een onbedoelde negatieve structurele beïnvloeding van het immuunsysteem.Het Delta bedrog: ‘dodelijke’ Delta-variant heeft meer dan 99,9% herstelpercentage

Een verplichte vaccinatie kan niet worden afgeleid uit deze feiten – om het voorzichtig uit te drukken.”

Vaccineren tegen elke prijs

En hoe reageren de Duitse gezondheidsminister Lauterbach en kompanen op deze feiten? Ze willen nog meer mensen min of meer rechtstreeks tot vaccinatie dwingen. Dit blijkt overduidelijk uit de perfide verkorting van de herstelstatus tot uiteindelijk 8 weken. Dit is wat de “Technische richtsnoeren van het RKI [Duits federaal overheidsagentschap en onderzoeksinstituut dat verantwoordelijk is voor ziektebestrijding en -preventie] voor COVID-19 herstelstatus” en de “Verordening tot wijziging van de vrijstellingsverordening voor COVID-19-beschermingsmaatregelen en de verordening inzake coronavirus toegangsverordeningen” bepalen, die beide sinds zaterdag van kracht zijn.

Prof. Dilger zegt:

“In feite is de herstel status slechts twee maanden geldig, aangezien deze pas 28 dagen na een positieve PCR-test ingaat. Voordien wordt u als geïnfecteerd beschouwd, nadien wordt u als ongevaccineerd beschouwd als u zich niet ten minste één keer laat vaccineren. Twee vaccinaties stellen ook ongevaccineerden slechts drie maanden vrij van quarantaineverplichtingen, terwijl na drie vaccinaties (boostervaccinatie) deze vrijstelling (nog) voor onbepaalde tijd geldt (net als infectie en ten minste één vaccinatie). Maar dit kan natuurlijk elke dag worden veranderd, dus u kunt uw status letterlijk van de ene dag op de andere verliezen, zoals veel herstelde mensen nu doen.”

De motivering voor de verlaging is niet overtuigend:

“De duur van de herstelstatus is teruggebracht van 6 maanden tot 90 dagen, omdat uit de wetenschappelijke gegevens tot nu toe blijkt dat ongevaccineerden na een infectie een verminderde en zelfs meer in de tijd beperkte bescherming hebben tegen herinfectie met de Omicronvariant.”Vaccincatastrofe: Israël – 85-90% van de in het ziekenhuis opgenomen Covidpatiënten zijn dubbel gevaccineerd / VS – significant hogere sterftecijfers onder gehospitaliseerde gevaccineerden

Hoewel dit waar is, geldt dit evenzeer voor gevaccineerde mensen. Omicron is gewoon aanstekelijker voor iedereen. Er wordt onder meer verwezen naar “SARS-CoV-2 variants of concern and variants under investigation in England”, waar (blz. 28) wordt aangetoond dat voorafgaande infectie doeltreffender is in de bescherming tegen herinfectie dan dubbele vaccinatie (44 procent versus 32 procent, geen van beide bijzonder hoog) … (bron)

Wat zit er achter de vaccinatie rage?

November 2021: De Bill & Melinda Gates Foundation, wereldwijd aanjager van vaccins nr. 1, schenkt 499.981 US dollar aan het RKI.
Januari 2022: Het RKI verhoogt massaal de druk op ongevaccineerde en niet geboosterde mensen en verkort de herstelstatus tot 3 maanden.

Dit alles leidt eigenlijk maar tot één conclusie: het vaccinregime is op geen enkele manier begaan met onze gezondheid, maar alleen met de wijdverbreide vaccinatie of de heropvoeding van een hele natie tot vaccinjunkies die levenslang verslaafd zullen zijn aan de gen-injectie.

Dit is nog nooit eerder gebeurd met welke vaccinatie dan ook – wat is er zo bijzonder aan deze injectie dat ze ons met alle mogelijke en onmogelijke middelen smakelijk moet worden gemaakt of opgedrongen?

Ik heb mij altijd uitgesproken tegen de scenario’s van de zogenaamde samenzweringstheoretici, maar zij worden met de dag aannemelijker.

Update 18.01.22, 10.24 uur: Facebook betrokken bij perfide plan

U kunt 24 uur niets posten of becommentariëren


Bron : https://www.frontnieuws.com/vaccinregime-op-de-rand-van-de-afgrond-nu-waarschuwen-ook-de-eerste-ziekenhuizen-voor-covid-vaccinatie/
Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: