januari 21, 20222415 10

De uitrol van de nieuwe C-Band 5G dienst door AT&T en Verizon, gepland voor 19 januari, heeft tot alarm geleid bij grote luchtvaartdirecteuren die hebben gewaarschuwd dat het zal leiden tot “catastrofale” interferentie met vluchtnavigatiesystemen en de veiligheid van piloten tijdens het opstijgen en landen. De risico’s zullen groter zijn bij slecht weer. Onder de waarschuwingen zijn grote verstoringen van de handel en de toeleveringsketen, het omzeilen van de elektronische veiligheidssystemen van vliegtuigen en radiohoogtemeters, en het aan de grond houden van vluchten waardoor “tienduizenden Amerikanen aan de grond zullen blijven”, schrijven Richard Gale en Dr. Gary Null.

Volgens CNN schatten de luchtvaartmaatschappijen dat dagelijks meer dan 1.000 vluchten zullen worden verstoord. De dreiging van 5G is vooral groot bij slecht zicht. Topmannen van American Airlines, United, Delta, Southwest en Jet Blue hebben geëist dat 5G wordt geblokkeerd in een straal van twee mijl rond grote Amerikaanse luchthavens. FedEx en UPS hebben zich ook aangesloten bij de klachten van de luchtvaartmaatschappijen. Buitenlandse luchtvaartmaatschappijen zoals Emirates uit Dubai, Air India, Japan Air, Lufthansa en British Airways hebben hun vluchten naar de VS al gewijzigd of geannuleerd. Twee van ’s werelds grootste vliegtuigfabrikanten, Airbus en Boeing, hebben eveneens waarschuwingen afgegeven.

Dit is een voortdurende strijd geworden tussen de Federal Aviation Administration en de particuliere telecommunicatie-industrie en haar lobbyisten in Washington. De FAA waarschuwt al geruime tijd voor een verstoring van de navigatiesystemen van vliegtuigen door 5G. De onwil van de telecommunicatie-industrie om toe te geven is het meest verontrustend omdat de Biden-regering al heeft toegestaan dat 90 procent van de draadloze zendmasten volgens plan wordt geplaatst. Alleen in de buurt van grote luchthavens eisen de FAA en de luchtvaartmaatschappijen beperkingen in verband met de veiligheid. Maar zoals we de afgelopen jaren hebben gemeld, hebben de telecomgiganten, met name AT&T en Verizon, en hun belangrijkste woordvoerders in de media bij CNN en de New York Times, de risico’s van 5G ondermijnd en ontkend, vooral voor de menselijke gezondheid en het milieu, sinds draadloze technologieën voor het eerst werden gecommercialiseerd.

5G is voorbestemd om in het hele land een vaste plek te krijgen. Er is nauwelijks een kans om het te voorkomen. De duizenden medische en milieustudies die de gevaren van hoge EMV’s bevestigen en de petities die door duizenden internationale wetenschappers zijn ondertekend om de uitrol ervan tegen te houden, worden ondubbelzinnig genegeerd of erger nog, uitgestoten en geannuleerd.De giftige mRNA-vaccins: Medische fouten of “langzame genocide”?

Naar schatting zijn er meer dan 10.000 peer-reviewde klinische studies die melding maken van ernstig moleculair biologisch letsel en defecten aan organen, neuronen, cellen en cellulaire functie, en DNA-schade aan zowel planten, dieren als mensen. Alleen al tussen augustus 2016 en september 2018 werden meer dan 400 nieuwe studies over de risico’s van elektromagnetische straling verzameld door volksgezondheidsprofessor Joel Moskowitz van de Universiteit van Californië in Berkeley.

Ondanks de pandemie hebben lockdowns en sociale distantie de voortgang van 5G niet belemmerd om elke Amerikaan in zijn spinnenweb te verbinden. In december 2019 bereikte T-Mobile zijn doel van een landelijke 5G-dekking van meer dan 1,3 miljoen vierkante mijl (34 procent van de VS) en AT&T bereikte zijn mijlpaal om 179 miljoen mensen te bereiken. De uitrol van 5G is ook van cruciaal belang voor internationale globalisten om de Vierde Industriële Revolutie in te luiden.

De presentatie van het World Economic Forum, “Why is 5G Important for the Fourth Industrial Revolution,” schetst de miljardenimpact die geavanceerde connectiviteit zal hebben op productie, groothandel en wederverkoop, slimme steden en huizen, openbare diensten, vervoer, real-time bankieren, financiën en verzekeringen, land- en bosbouw, microchipbewaking, vastgoed, onderwijs, mijnbouw, gezondheid en geneeskunde.

We mogen geen valse hoop koesteren dat de Biden-regering zich uiteindelijk aan de zijde van de luchtvaartmaatschappijen zal scharen omwille van de veiligheid. Tijdens de verkiezingen voor 2020 ontving de Biden-campagne 97 miljoen dollar uit de sector communicatie/technologie tegenover de 18 miljoen dollar van Trump. Alphabet (Google), Microsoft, Amazon, Facebook, Apple, AT&T en Comcast hebben massaal bijgedragen aan de oorlogskas van Biden.

Het Amerikaanse publiek wordt misleid met flagrante onwaarheden om 5G te omarmen als een noodzakelijke en innovatieve technologie die ons leven ten goede zal komen en zal verbeteren. Maar de echte waarheid is precies het tegenovergestelde.

De volgende informatie is ingekort uit wetenschappelijke literatuur die volledig is gevalideerd en herhaaldelijk is verklaard door internationale experts zoals Drs. Devra Davis en Martin Pall over de schadelijke effecten van EMV aan regeringsleiders en nationale wetgevers. Dit overzicht is door Dr. Martin Pall, emeritus hoogleraar biochemie en medische wetenschappen aan de Washington State University, aangeboden aan de National Institutes of Health. Dr. Pall wordt wereldwijd erkend als expert op het gebied van EMV en de schadelijke effecten van 5G op biologische systemen en de ziekten die verband houden met draadloze technologieën.Enorme bezorgdheid over Covid-vaccinatie: ziekte zou kunnen worden verergerd

Lagere vruchtbaarheid: Verandert de structuur van de testikels en eierstokken, verlaagt het aantal zaadcellen en het aantal eicel follikels, verhoogt spontane abortus en verlaagt de niveaus van drie geslachtshormonen.

Neurologische en neuropsychiatrische effecten: Sinds de komst van mobiele telefoons, het internet en draadloze technologieën is er een dramatische toename van de volgende aandoeningen: slapeloosheid, vermoeidheid, depressie, hoofdpijn en cognitieve disfunctie, angst en geheugenverlies. Dierstudies hebben aangetoond dat EMV’s grote veranderingen in de hersenstructuur teweegbrengen, wat waarschijnlijk gebeurt bij iedereen die dagelijks uitgebreid wordt blootgesteld aan EMV’s

  • Cellulaire DNA schade: Er zijn drie soorten DNA-schade waargenomen bij blootstelling aan EMV’s: enkelvoudige en dubbele DNA-breuken en geoxideerde DNA-basen. Deze kunnen kanker en mutaties in de geslachtelijke kiembaan veroorzaken.
  • Apoptose: EMV’s dragen bij tot geprogrammeerde celdood die op zijn beurt leidt tot reproductieve en neurodegeneratieve aandoeningen.
  • Oxidatieve stress: Schade door vrije radicalen die in verband wordt gebracht met tal van gezondheidsproblemen, waaronder kanker, diabetes, reumatoïde artritis, hartinfarct, beroerte, chronische ontstekingen, Parkinson, multiple sclerose, celdood en veroudering.
  • Endocriene effecten: Volgens Dr. Pall wordt elk hormonaal systeem in het lichaam nadelig beïnvloed door blootstelling aan EMV.
    Overmatig Intracellulair Calcium: Ca2+ is essentieel voor cellulaire activiteit
  • Kanker: Er zijn 35 afzonderlijke wetenschappelijke reviews van peer-reviewed literatuur die bewijs leveren dat EMV’s de carcinogenese verhogen, de ontwikkeling van tumoren bevorderen en bevorderen en bijdragen aan metastase.

Er zijn ook andere medische aandoeningen waarvan is aangetoond dat zij waarschijnlijk verband houden met blootstelling aan EMV’s:

  • Cardiale effecten: EMV’s verstoren de elektrische aansturing van het hart, wat kan leiden tot tachycardie, bradycadie, aritmie en abnormale hartkloppingen.
  • Vroeg begin van Alzheimer en dementie: In de afgelopen jaren en parallel aan de toegenomen blootstelling aan EMV’s, worden tekenen van symptomen die in verband worden gebracht met Alzheimer waargenomen bij mensen van 30 jaar en jonger. Dr. Pall heeft dit “digitale dementie” genoemd.
  • ADHD en autisme: De epidemie van ADHD en autisme die in elke jongere generatie wordt waargenomen kan worden veroorzaakt door late prenatale en vroege postnatale blootstelling aan EMV. Elk van deze neurologische aandoeningen wordt in verband gebracht met de toename van calcium dat de celwand binnendringt als gevolg van EMV-pulsen en de vorming van synapsen verstoort.

Spike-eiwit dringt celkern binnen – remt immuunsysteem en DNA-reparatie

Iedereen zal worden getroffen door de straling van 5G. Maar er zullen geen drie decennia nodig zijn om de schadelijke effecten ervan waar te nemen. In tegenstelling tot sigaretten, heeft niemand de keuze of je al dan niet aan 5G wil worden blootgesteld. 5G’s EMF straling is alomtegenwoordig.

De mainstream media, met name de New York Times, die een samenwerkingsovereenkomst heeft met de toonaangevende 5G-aanbieder Verizon, zijn niet van plan het publiek te waarschuwen voor een van de hierboven genoemde wetenschappelijke bevindingen. Er is een groeiende consensus in de wetenschappelijke en medische gemeenschap dat 5G een ziekte-epidemie zal inluiden die nooit eerder in de menselijke geschiedenis is vertoond. Het is te moeilijk om voorspellingen te doen. Niettemin, als het vroegere en huidige onderzoek naar de schadelijke effecten van EMV’s op de gezondheid en het milieu in de afgelopen 50 jaar een indicatie zijn, gaan we een nieuw tijdperk in van ziekten en neurologische aandoeningen waar de mensheid totaal niet op voorbereid is om mee om te gaan.

Dit is een gevolg van wat er gebeurt als een hele natie gevangen zit in het achteloos vertrouwen op gekozen presidenten en wetgevers wier campagnes worden gefinancierd door de telecomgiganten en Silicon Valley, en een media-imperium dat wordt geregeerd door serie-leugenaars en meesters in desinformatiecampagnes voor particuliere bedrijfsbelangen. Dit is aasgier kapitalisme op zijn ergst.


Bron: https://www.frontnieuws.com/de-uitrol-van-5g-emv-straling-verwoestende-gezondheidseffecten-sociale-en-economische-gevolgen-misdaden-tegen-de-mensheid/
Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: