Een van de meest fascinerende dingen van vandaag leven is dat het ontbloot legt hoe mensen denken, meer dan ooit wordt duidelijk dat er grofweg TWEE groepen zijn, deze TWEE groepen hebben altijd bestaan, maar de huidige toestand van de wereld maakt het steeds duidelijker gewoon hoe verschillend deze twee groepen zijn.

De eerste groep bestaat uit mensen die over het algemeen geloven wat hun verteld hebben en ze willen geloven wat hun verteld heeft, ze leven in een wereld waarin de staat de hoogste vorm van autoriteit is en vertrouwd moet worden, ze geloven dat verkiezingen een eerlijke reflectie zijn van de wil van de mensen, ze geloven dat politici er over het algemeen zijn om ons te helpen en dat we hen moeten volgen omdat we leiders nodig hebben om de samenleving efficiënt te besturen, ze zetten academici op een voetstuk omdat ze objectief zijn en zonder vragen moeten worden vertrouwd.

Deze eerste groep heeft hun hele hele leeft dat als ze gewoon de regels volgen dat alles goed komt. In het kort, deze mensen willen geleid worden.

De tweede groep daarentegen bestaat uit mensen die niet per se geloven wat ze verteld wordt, ze begrijpen dat mensen complex zijn en niet altijd de waarheid vertellen, dat sommige mensen bijbedoelingen hebben, naar de tweede groep moet vertrouwen ea zijn , ze kunnen heel sceptisch zijn, ze zullen luisteren naar het verkooppraatje en dan zelf onderzoek gaan doen, ze verifiëren graag dingen voor zichzelf. Bovenal hechten ze waarde aan persoonlijke vrijheid, de vrijheid om te spreken, de vrijheid om hun eigen leven te leiden zoals zij dat willen en de vrijheid om ongehinderd hun zaken te doen.

Zij vinden dat we allemaal in vrede moeten kunnen leiden. De eerste groep gelooft oprecht dat de tweede groep een stelletje complot gekkies is, ze hebben te horen gekregen dat de tweede groep ongeschoold, egocentrisch en paranoïde is. De tweede groep daarentegen denkt dat de eerste groep een stel opzettelijk onwetende schapen is die er blindelings voor kiezen om hun kop in het zand te steken, alles te accepteren wat ze verteld wordt en een frustrerend onvermogen tonen om wakker te worden en de realiteit onder ogen te zien.Het fascinerende is dat deze twee groepen net zo goed op verschillende planeten kunnen leven, hun denken is volkomen vreemd voor de ander, hun perceptie van de realiteit is zo verschillend dat wanneer ze naar hetzelfde probleem kijken hun interpretaties en conclusies zijn dramatisch verschillend.Als het om de kwestie van V’s gaat, kunnen de normale groep en de wakkere groep niet verder uit elkaar liggen.

Hoewel de ‘normalen’ geloven dat de huidige regels zijn zoals ze zijn omdat overheden en bedrijven gewoon proberen de wereld veiliger te maken, begrijpen wij de wakkere de volgende 5 punten:

1. 1. Wakkere mensen weten dat het Politieke establishment volledig corrupt is geworden, het is onmogelijk om een hoog niveau van politiek ambt te bereiken zonder op een of andere manier in gevaar te komen, zoals afgekocht, gechanteerd, schulden, bedreigd of initiatief ed, daarom kan er nooit een politieke oplossing zijn voor een van onze problemen, politici zullen altijd hun meesters dienen, nooit de mensen.

2. 2. Wakkere mensen weten dat Digitale ID’s al vele jaren gepland zijn en hoewel gezondheid het excuus is om ze te implementeren, hebben ze niets met gezondheid te maken, is het doel om mensen te laten accepteren dat ze gebonden zijn aan een digitale identiteit waar burgers ca. n beloond worden, gestraft, gemanipuleerd, opgespoord worden, getraceerd en gevolgd. Allemaal leidend naar een dominante surveillancestaat.

3. 3. Wakkere mensen weten dat het verkopen van V’s ongelooflijk winstgevend is, het centrum voor ziektebestrijding is een privé bedrijf dat voornamelijk eigendom is van grote farmaceutische bedrijven, het maakt enorme winsten in de vele miljarden dollars door v’s te verkopen, wakkere mensen Ik weet ook dat de Wereldgezondheidsorganisatie vooral gefinancierd wordt door big pharma om hen te helpen markten te creëren over de hele wereld, als dat nog niet erg genoeg was is big pharma de enige industrie ter wereld die machtig genoeg is om regeringen wetgeving te laten aannemen om V-makers vrij te stellen van enige aansprakelijkheid voor schade die ze kunnen veroorzaken.

4. 4. Wakkere mensen weten dat ze heel erg op hun hoede moeten zijn voor wat hen wordt geduwd, deze grote farmaceutische bedrijven hebben een verschrikkelijk trackrecord, ze hebben vele jaren over de hele wereld een ravage aangericht, zijn onder strafrechtelijk onderzoek en ontelbare keren en stilletjes genoegen genomen met miljarden van dollars vele malen.

5. 5. Wakkere mensen weten dat er lange termijn gevolgen voor de gezondheid kunnen zijn voor het nemen van de V’s, ik ga niet speculeren over wat die gevolgen kunnen zijn, het is nog te vroeg, dit gezegd hebbende, maar het lijkt erop dat bepaalde verontrustende patronen beginnen op te komen, de mainstream media probeert duidelijk zijn best Om dit te verdoezelen, alles wat ik nu ga zeggen is dat wanneer mensen met machtshonger extreem gemotiveerd zijn om ons iets te laten doen, is het dan niet rationeel om op je hoede te zijn? Helaas kunnen sommige beslissingen niet ongedaan gemaakt worden, de twee groepen, de ‘normalen’ en de wakkere, bekijken de wereld op een heel andere manier, een paar jaar geleden was dit helemaal prima geweest, vroeger konden we de normale, slapend mensen wat speling geven, ze zouden tenslotte mogen om hun leven te leiden zoals ze willen, het probleem is nu echter dat als ze weigeren te begrijpen dat ze in gevaar zijn dan zullen ze doorgaan in hun staat van slaap en apathie en hele slechte mensen hun gang laten gaan met ons allemaal, wakkere mensen und erstand dat als meer mensen zouden wakker worden en erkennen wat er werkelijk gebeurt, de machten die er zijn zouden geen kans hebben om ons te manipuleren.

Dit is waar het zo frustrerend is, door ervoor te kiezen om blind te zijn en hun kop in het zand te steken, dragen de ‘normalen’ hun steentje bij om ons een weg te brengen die al leidt naar een zeer donkere plek, hoewel het moeilijk is om de ‘normalen’, wakker te maken, we ha veer om te blijven proberen.

Er is één ding dat alle psychologen weten, hoe ga je om met psychopaten? Het antwoord is, dat doe je niet. Je kunt niet met ze redeneren, je kunt niet met ze onderhandelen en je kunt ze niet sussen. Als je probeert om met ze om te gaan op welke manier dan ook zullen ze je blijven gebruiken totdat je geruïneerd bent, dit is hun natuur. Het enige dat kan werken is om tegen hen op te komen en de waarheid te blijven spreken. Het komende aantal maanden gaat heel moeilijk worden, op dit moment beheersen de machten het verhaal maar dat raam krimpt, daarom zijn ze zo wanhopig om ons allemaal zo gehaast te krijgen. Als hun leven meer verstoord raakt, zullen sommige normale mensen wakker worden en zal het verhaal beginnen te verschuiven.

Je zult heel blij zijn dat je je aan je principes hebt gehouden en blij zijn dat je niet hebt toegegeven aan hun propaganda en druk tactieken.

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: