februari 11, 20227186 30

Het Covid19 narratief is gebroken, die strijd is voorbij. Ja, er zijn nog steeds kleine verzetshaarden, die symbolisch weerstand plegen, maar voor het grootste deel laat het establishment het gaan.

Land na land na land “versoepelen” hun Covidbeperkingen, laten plannen voor vaccinpaspoorten varen en proberen “terug te keren naar de orde van de dag”, schrijft Kit Knightly.

Het lijkt erop dat elke week een nieuwe “deskundige”, die de afgelopen twee jaar heeft voorspeld dat we allemaal zullen sterven, op het nieuws verschijnt met de bewering dat we “Covid moeten behandelen als de griep“.

Maar dat ze Covid nu laten varen, wil niet zeggen dat de agenda achter Covid weg is. Verre van dat.

In feite, zelfs terwijl ze proberen deze pandemie in een ondiep graf te dumpen, zijn ze al bezig het publiek voor te bereiden op de volgende gezondheidsangst – AIDS.

In december zei Joe Biden dat het het doel van zijn regering was om “tegen 2030 een einde te maken aan de hiv/aids-epidemie“. Een soortgelijke campagne, die op hetzelfde moment in het Verenigd Koninkrijk van start ging, gebruikt woord voor woord precies dezelfde zin.

Vorige week nog werd plotseling gemeld dat er een “nieuwe variant” van HIV in Europa circuleert. Deze nieuwe variant zou “virulenter” zijn, “beter overdraagbaar”, en “sneller tot AIDS leiden”.

Tegelijkertijd melden kranten dat heteroseksuelen voor het eerst sinds jaren meer kans hebben om HIV op te lopen dan homoseksuelen, en dat zij “meer risico lopen op AIDS” omdat zij “te laat worden gediagnosticeerd”.Zwangere vrouw geweigerd door ziekenhuis vanwege Covid protocollen, ze stapt in de auto en verliest de baby

Naar aanleiding van dit “nieuws” wordt in een opiniestuk in de Guardian beweerd dat we een “nieuwe strategie” nodig hebben om AIDS aan te pakken.

Deze nieuwe golf van angst wordt gevolgd door een oproep aan iedereen om zich zo snel mogelijk op AIDS te laten testen, van politici tot beroemdheden en iedereen daartussenin.

Prins Harry leidt de aanval, in een video die de pers de geest van zijn moeder prinses Diana deed oproepen, drong Harry erop aan dat we allemaal een “plicht” hebben om ons op HIV te laten testen “om andere mensen veilig te houden”, waarbij hij de vergelijking maakte met de COVID-uitbraak.

“Ken uw status”, zegt de video. Wat waarschijnlijk in de nabije toekomst een hashtag zal zijn. (Ik heb net gekeken, en het is eigenlijk al zo.)

Ze zijn echt door de versnellingen aan het zwengelen op deze.

Terwijl het probleem en de reactie nog nauwelijks uit de onderzoeks- en ontwikkelingsfase zijn, hebben ze het nu al over de oplossing.

Raad eens wat die is?

Als je zei “nog een mRNA-vaccin”, dan heb je goed opgelet.

Ja, Moderna heeft blijkbaar zoveel geleerd van het maken van hun overhaaste Covid-vaccin dat niet werkt, dat ze nu al een HIV-vaccin maken waarvan ze hopen dat het net zo “veilig en effectief” zal zijn.

In een werkelijk verbazingwekkend toeval is het HIV-vaccin van Moderna met klinische tests begonnen op precies dezelfde dag dat de “nieuwe variant” van HIV in het nieuws kwam, en in dezelfde week als de jaarlijkse “HIV Testing Week” van de NHS. Rare oude wereld, is het niet?Vaccin falen en de uitweg

Hoe dan ook, maak je klaar om in de rij te gaan staan ​​voor de AIDS prik.

Oh, en de kanker ook.

De covidstrijd neemt misschien langzaam af, maar de mRNA-“vaccin” oorlog is nog maar net begonnen.


COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bron; https://www.frontnieuws.com/terwijl-covid-afbrokkelt-bereiden-ze-de-volgende-pandemie-al-voor/

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: