Ik Kan het niet beter verwoorden!!! De aankomende verkiezingen in maart wordt de coronapas / QR pas op 25 februari in de ijskast gezet.

De gevestigde pro-discriminatie partijen kunnen natuurlijk geen verlies lijden. Ongetwijfeld verschijnt er later dit jaar weer een onbekende “super enge pandemie” vanuit het niets waardoor de QR pas er weer komt en toegevoegd wordt aan de geplande “European digital identity” -> kun je gewoon zelf Googlen.

Allereerst het feit dat ik me echt genaaid zou voelen als ik
zou hebben genomen, omdat ik graag zo’n QR code in een app wilde, om er vervolgens achter te komen dat ik na 25 februari de app weer kan verwijderen.

Vervolgens moet je mensen naast je tolereren in de kroeg, die je gisteren nog “wappie” noemde, omdat prikpooiers je via de door hun betaalde media leerden dat je super speciaal en beter bent.

Jou werd verteld dat de mensen die weigerden allemaal gek en gevaarlijk waren, ook al hebben ze keer op keer gelijk gekregen en nu maken de mensen die je vertelden dat de pas levens zou gaan redden ook nog de pas waardeloos, nu ze de bui zien hangen en politiek verlies verwachten.

Het doet er eigenlijk ook niet toe. De pas gaat de ijskast in en verdwijnt weer, maar het probleem is, hij verdwijnt niet. Het feit dat dit mogelijk was voor een regering, dat is het echte probleem. De situatie dat een groot deel van de samenleving werd gediscrimineerd, omdat zij (conform de Code van Neurenberg) weigerden om deel te nemen aan een medisch experiment, mag in de toekomst nooit meer gebeuren.

Zorg er dus voor dat het per wet onmogelijk wordt om dit nog eens te laten gebeuren. Wellicht komt de grootste hoax in de geschiedenis dan eindelijk ten einde. Zolang de opening er nog in de wet is, is er nog NIETS gewonnen.

De eerstvolgende opportunist met soortgelijke fascistische trekjes zal gewoon weer misbruik van de bestaande wetten maken.

En als je iemand bent die familie en vrienden aan de kant heeft gezet omdat je in een slimme verkooptruc van pillendraaiers en prikpooiers bent getrapt, wellicht nu het moment is om je excuses aan te bieden en je te verzoenen met hun.

Zij hebben namelijk al die tijd wel om jou gegeven, daarom gingen ze de straat op en hebben ze zich verzet. Een ervaring waar je van kan leren voor de toekomst.Think about it!


👌🔥GEKOPIEERD van Bron: Wendy Bka

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: