maart 8, 20224001 32

De mainstream media zijn dezer dagen op verschillende fronten hard aan het werk. Na zich verkocht te hebben om de Covid-fraude en de toxische, giftige, experimentele Covid-spuiten te promoten, maken de journalisten overuren om een oorlog te verkopen die opzettelijk in het leven geroepen is om energietekorten te creëren, de prijzen op te drijven, de wereldeconomie te schaden en onnoemelijk veel miljoenen mensen over de hele wereld (maar vooral in Afrika) te doden, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Schwab, Rothschild en de rest van de samenzweerders weten uiteraard dat China en Rusland geen deel uitmaken van de Global Reset groep. Rusland demoniseren en het volk verenigen in het haten van het gewone Russische volk komt regelrecht uit het draaiboek van Orwell. De samenzweerders zijn bezorgd over het verlies van de controle over alle grondstoffen die binnen de grenzen van Oekraïne beschikbaar zijn.

Dezelfde mensen die nu over Rusland schreeuwen en sympathie promoten voor een land dat zij een paar weken geleden waarschijnlijk nog niet eens konden spellen of op een kaart konden vinden, zijn de zelfingenomen, deugdsignalerende mensen die kleine kinderen dwongen maskers te dragen, school te missen, en met gif ingespoten te worden.

Het zijn dezelfde mensen die het goedkeurden dat jonge gehandicapte volwassenen opgesloten werden gehouden en dan gedood werden via DNR-kennisgevingen (niet-reanimeren-bevel). Het zijn dezelfde idioten die opgehitst en verkeerd voorgelicht zijn door de corrupte verraders die voor de mainstream media werken. Het zijn dezelfde mensen die het niets kon schelen dat miljoenen kinderen in Afrika verhongerd zijn door een absurd covid-beleid.

Het zijn dezelfde mensen die er geen moer om geven dat in een normale winter 60.000 bejaarde Britten sterven omdat ze zich geen warmte kunnen veroorloven, en dat de stijgende brandstofprijzen dat cijfer dit jaar zullen verdrievoudigen.

Onderdrukking van de waarheid is niet nieuw, natuurlijk. De waarheid over AIDS werd in de jaren tachtig onderdrukt. En, zoals ik tot mijn schade weet, wordt de waarheid over vaccins al tientallen jaren onderdrukt. Demonisering van de waarheidssprekers is een vast onderdeel van onze media geworden.

Hier volgen een paar voorbeelden van de manier waarop hysterie wordt gecreëerd en waarheden worden onderdrukt op een manier die de hoofdrolspelers in “Wag the Dog” (de grootste politieke film ooit gemaakt) in verrukking zou hebben gebracht.

1. In Australië gooide een presentator van een talkshow een toeschouwer eruit die het waagde zich te verzetten tegen de officiële lijn over Rusland, en die het waagde te vermelden dat Oekraïne misschien ook wel verantwoordelijk was voor een paar gruweldaden. De presentator verontschuldigde zich vervolgens dat hij de man er niet eerder uitgegooid had. Vaarwel vrije meningsuiting. Vaarwel debat. Welkom censuur. Welkom totalitarisme.De V.S./NAVO is in de greep van een “Demonische Doodswens” en de hele wereld wordt bedreigd

2. Yahoo news heeft gemeld dat de minister van Buitenlandse Zaken van Oekraïne waarschuwt dat “Russische soldaten onze vrouwen verkrachten”. Ik zat erop te wachten dat dat naar boven zou komen. Vervolgens zullen we klachten zien dat Russische soldaten baby’s eten. (Het verhaal over baby’s eten komt altijd naar boven wanneer de oorlogspropaganda een hoogtepunt bereikt).

3. Gehandicapte Russische atleten zijn geweerd van de Paralympics om de Russen een lesje te leren. De Britse motorsport kondigde aan dat een Russische autocoureur niet in het Verenigd Koninkrijk zou mogen racen omdat hij Russisch is. (De motorsport is moreel bankroet. Zij hebben races in Saoedi-Arabië en China, maar steken het geld gewoon in eigen zak en doen niets.) Politici hebben het erover gehad om alle Russische burgers die in het VK wonen het land uit te zetten – alleen maar omdat ze in Rusland geboren zijn. Dit alles zal natuurlijk waarschijnlijk tot diepere scheuringen en meer racisme leiden.

4. Volgens een journalist in de Financial Times (in een artikel getiteld “Putin’s War Against Liberal Democracy”): “De president van Rusland is misschien wel de gevaarlijkste man die ooit geleefd heeft.” Dit is misschien een schok voor historici, die weten dat Stalin naar verluidt wel 29 miljoen mensen gedood heeft, Attila de Hun verantwoordelijk zou zijn geweest voor 30 miljoen doden en onze gezamenlijke winnaars Genghis Khan en Mao Zedong elk 40 miljoen doden op hun conto mogen schrijven.

Genghis Khan liet ook de hoofden van 70.000 van zijn slachtoffers in minaretten inbouwen). Ik laat Pinochet, Hitler, Idi Amin, Klaus Schwab, Rothschild, Gates, Tony Blair en anderen buiten beschouwing in mijn persoonlijke lijst van de gevaarlijkste mannen die ooit geleefd hebben. Naar mijn mening is de Financial Times de meest incompetente, linkse, samenzweringskrant ter wereld, geschreven door de onwetenden voor de onwetenden en geliefd bij hen die te beschaamd zijn om gezien te worden met The Guardian (financiële partner van Bill Gates, vriend van Epstein.

5. De hoofd sportschrijver van de Daily Telegraph schreef een artikel met de kop “Tennis lijkt zwak door verbod te weigeren”. Hij schreef over de no 1 tennisser Medvedev. (Hij nam het stokje over van Djokovic, die natuurlijk uit Australië verbannen werd, omdat hij te verstandig was om zich met een giftig brouwsel te laten bestoken, alleen maar om een paar arrogante politici een plezier te doen).Het Oekraïense regime ontvoert nu vaders voor militaire “dienst”

De journalist schreef: “Als de Russische tennissers enige dispensatie krijgen, dan moeten zij op zijn minst het lijden veroordelen waartoe hun natie Oekraïne veroordeelt. Medvedev heeft dit tot nu toe niet gedaan, en zich beperkt tot nietszeggende beloften “de vrede in de hele wereld te bevorderen.”

Maar het ligt niet buiten zijn bereik. Pavlyuchenkova is duidelijker geweest en heeft gezegd: “Persoonlijke ambities of politieke motieven kunnen geen rechtvaardiging zijn voor geweld”. Het is deze morele vezel, deze moed om Poetin aan de kaak te stellen, die Medvedev moet kanaliseren, wil hij als een bijzonder geval behandeld worden. Ik geloof niet dat ik ooit zoiets schijnheiligs, deugdzaams, onwetends en neerbuigends van een sportjournalist heb gelezen.

6. Shane Warne is op 52-jarige leeftijd gestorven – aan een hartaanval. Hij liet zich niet alleen prikken, maar moedigde anderen ook actief aan om zich te laten prikken. Maar de BBC en de rest van de media legden natuurlijk geen verband tussen zijn dood en de Covid-prik.

Warne was de beste slow bowler die ik ooit gezien heb. Men is het er algemeen over eens dat hij één van de grootste cricketers was die ooit gespeeld hebben. Ik heb hem vaak zien spelen, maar ik koester een dag waarop Warne was aangekomen en een lichte pens had. Het publiek begon te zingen “Who ate all the pies? Warne stopte even, draaide zich naar het publiek, dirigeerde het gezang en wees toen naar zichzelf. Daarna hield het publiek van hem. Doodgeprikt? Ik denk het wel. Maar journalisten die de vraag niet gesteld hebben, zijn een schande.

7. Mijn gemeenteraad (die nog nooit een geopolitiek standpunt heeft ingenomen) heeft, zoals overal gemeenteraden, Rusland veroordeeld. Waarom, vraag ik mij af, willen de aanhangers van Agenda 21 (zoals de meeste gemeentes nu zijn) er zo graag bij betrokken worden. (Als u meer wilt weten over waar dit allemaal heen gaat, lees dan mijn boek Endgame, waarin de achtergronden van de covidefraude, de fraude met de opwarming van de aarde en waarom oorlogen nodig geacht worden, uiteengezet worden).

8. Britse dokwerkers weigeren Russisch gas te lossen dat het Verenigd Koninkrijk binnenkomt. Vlak voordat deze aankondiging werd gedaan was de prijs van gas op een dag 17% gestegen. Vlak nadat de dokwerkers hun aankondiging hadden gedaan was de prijs van gas op de dag met 24% gestegen. Hogere prijzen betekenen meer armoede en meer hongersnood en meer doodvriezen.8:00 AM EST Zondag – Rusland zet kernwapens in “Speciale Gevechtsmodus” – Dit is nu een “DEFCON” Situatie

9. De Amerikaanse president Biden (door sommigen beschouwd als een van de meest corrupte politici ter wereld – zelfs met inbegrip van Attila de Hun en Ghengis Khan) heeft de Amerikaanse Surgeon General opgedragen Big Tech te vertellen de gegevens over te dragen van iedereen die verkeerde informatie over covid op het internet heeft verspreid.

Ik was opgetogen toen ik dit voor het eerst hoorde. Ik nam aan dat het betekende dat de Amerikaanse Surgeon General zou eisen dat Big Tech de namen zou overhandigen van al die journalisten van de BBC, Guardian, Daily Mail, enz. die verkeerde informatie hebben verspreid. Maar ik had het natuurlijk mis. Wat Biden werkelijk bedoelde was dat Big Tech de gegevens moet overhandigen van alle onafhankelijk denkende, intelligente, goed geïnformeerde burgers die de waarheid hebben verteld. Dit is weer een stap in de censuur en demonisering van de waarheid-zeggers. (Welkom in mijn wereld.)

10. De BBC heeft tijdelijk het werk van al haar nieuwsjournalisten in Rusland opgeschort, nadat de Russische regering een wet had aangenomen die journalisten met gevangenisstraf bedreigt als zij valse informatie verspreiden. Wel, dat lijkt mij meer te zeggen over de BBC dan over Rusland. Het is nu nodig dat andere regeringen soortgelijke wetten aannemen, zodat de BBC moet ophouden verkeerde informatie te verspreiden en het nieuws te noemen.

Ik heb herhaaldelijk gewaarschuwd dat de samenzweerders oorlogen nodig zouden hebben om hun samenzwering te bespoedigen. In mijn boek Endgame heb ik uitgelegd dat samenzweerders en machtshongerige oplichters altijd oorlog hebben gebruikt om de mensen te beheersen. De samenzweerders die nu de wereld besturen, schepten op dat zij hun nieuwe wereldorde konden creëren door oorlog als wapen te gebruiken. De covid-19 fraude was nog maar het begin. Nu, onder de dekmantel van een gefabriceerde oorlog, zwaar aangeprezen door een corrupte media, versnellen zij de weg naar de Great Reset en het einde van onze vrijheid.BRON: FRONTNIEUWS Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

https://www.frontnieuws.com/dr-coleman-dezelfde-mensen-die-nu-over-rusland-schreeuwen-zijn-dezelfde-zelfingenomen-idioten-die-kleine-kinderen-dwongen-met-gif-ingespoten-te-worden/

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: