april 20, 20221875 2

Als u nieuwe straatlantaarns in uw straat hebt, moet u nagaan wanneer ze werden ingeschakeld en welke onverklaarbare symptomen u of uw familie ontwikkeld kunnen hebben.

Het doel van dit artikel is om meer bewustzijn te creëren van de nieuwe bewapende LED (Light Emitting Diode) 5G straatlantaarns. De mensen moeten echt begrijpen wat hier aan de hand is. Als ik op Facebook kijk, zijn er minstens vijftig “Stop 5G groepen”; elke grote stad heeft er een – zij begrijpen hoe gevaarlijk het is, schrijft Paul Gregory.

Ik ben persoonlijk getroffen door deze nieuwe straatlantaarns sinds Birmingham City Council Lighting Department de 5G functie van deze lampen in december 2019 heeft getest. Zij bevinden zich voor mijn huis en in de wegen rond het landgoed. Ik ben electrosensitief, wat betekent dat ik in staat ben om straling van mobiele telefoons te voelen en nadelig beïnvloed word door straling van mobiele telefoons en zendmasten, net als bijna een miljoen andere mensen in het Verenigd Koninkrijk (www.es-uk.info). Ik voelde deze straling onmiddellijk toen ze werd aangezet.

De gevolgen waren telkens wanneer ik de voordeur opendeed of in de buurt van een raam in mijn huis kwam onmiddellijk merkbaar. De onmiddellijke depressieve stemming, verlangen om zelfmoord te plegen was intens. Blootstelling in het verlengde van de straatlantaarn overdag gedurende slechts een paar seconden veroorzaakte deze effecten. Wanneer ik mij verwijderde, gingen zij na ongeveer tien minuten voorbij, en was ik weer normaal. Dit gebeurde verscheidene keren per dag voordat ik leerde om deze blootstelling te vermijden.

Ik belde de straatverlichtingsdienst, en het resultaat was dat zij de 5G RF stralingsfunctie uitschakelden voor alle straatlantaarns in de omgeving van mijn huis. Wonderbaarlijk! Ik was weer terug in het normale leven, totdat ze op 1 januari 2020 weer aangingen.EU-onderzoeksrapport over 5G: straling kan kanker veroorzaken

Deze keer zei de dienst dat de verantwoordelijkheid was overgedragen aan de firma Amey, die het contract had voor het onderhoud met de gemeente had. Ik heb contact met hen opgenomen, maar zij hebben niet gereageerd. Deze situatie heeft zich gedurende de laatste twee jaar voortgesleept. De gevolgen van de bestraling hebben ertoe geleid ik me alleen nog kan ontspannen of lezen in de garderobe/het toilet van mijn huis.

Vaak moet ik mijn maaltijden daar gebruiken, want ik lijdt zowel in de zitkamer als de eetkamer. Ik kan niet langer dan 10 tot 15 minuten in de tuin gaan, zelfs wanneer ik een volledig beschermend pak van anti-5G stof aan heb.

Barrie Trower, voormalig expert van de Royal Navy microgolfwapenexpert, heeft verklaard dat radiofrequente straling (RFR) dezelfde is als de straling die wordt uitgezonden door mobiele telefoon masten en door de 5G-uitstralende straatlantaarns die onlangs zijn geïnstalleerd in praktisch elke stad, dorp en gehucht en vele autowegen en secundaire
wegen in het Verenigd Koninkrijk. 5G houdt het gebruik in van steeds hogere radiofrequenties – tot 60, 100 en 1.000 GHz, vergeleken met de 2,45 GHz die gebruikt wordt door WiFi-routers. Het 5G-netwerk van Groot-Brittannië zal bestaan uit
nieuwe apparatuur geïnstalleerd op verkeersborden, bushokjes en verkeerslichten
volgens de Daily Mail Online van 9 februari 2022.

Het was bij het lezen van de uitspraken hieronder, gedaan door deskundigen op het gebied van microgolfwapens over wat ermee gedaan kan worden, dat ik mijn eigen symptomen herkende.

“Als u op demonstranten richt (met Radio frequentiestraling), maakt u hen suïcidaal depressief. Zij geven er niet meer om om te demonstreren, omdat zij te overstuur zijn. Met één pulsfrequentie kunt u ze zo suïcidaal maken dat zij niet meer de moeite kunnen nemen om als demonstrant aanwezig te zijn. Het enige wat zij nog willen doen, is slapen of de hele dag in bed liggen,” zei Barrie Trower, gepensioneerd Brits militair, expert in microgolfwapens.De uitrol van 5G: EMV straling, verwoestende gezondheidseffecten, sociale en economische gevolgen – Misdaden tegen de Mensheid?

Als u nieuwe straatlantaarns in uw straat hebt, moet u nagaan wanneer ze werden ingeschakeld en welke onverklaarbare symptomen u of uw familie als gevolg daarvan ontwikkeld kunnen hebben. Indien u inderdaad symptomen hebt, moet u de straling die onder uw controle is, d.w.z. telefoons , slimme meters, slimme horloges, draadloze persoonlijke alarmen, draadloze telefoons en wifi-routers uitzetten, en haal de stekker uit alle nieuwe elektrische apparaten wanneer u ze niet gebruikt. Laat alles overschakelen op ethernetkabel om op het internet te komen. Elke computerwinkel kan u daarbij helpen dit te doen. In feite gaan velen verder, door zich te ontdoen van “slimme” telefoons.

Deze nieuwe bewapende straatlantaarns zijn aangebracht in de wijk waar ik woon, en het zal u niet verbazen dat ik aan precies dezelfde symptomen lijd die Barrie Trower heeft beschreven, waaronder plotseling optredende depressie en de wens om
zelfmoord te plegen, maagklachten, jeukende huid, pijnlijke gewrichten en spieren, extra systole hartslagen, hartritmestoornissen, oorsuizingen, ernstig gebrek aan motivatie, enz.

De “Wereldwijde Smart Street Lighting & Smart Cities” markt prognose (2019-2028) geeft aan dat “straatverlichting vroeger werd gezien als een grote kostenpost – tot wel 40% van het energiebudget van een stad – straatverlichting nu wordt gezien als een “inkomstenmogelijkheid”.

Bijna 200.000 wetenschappers, artsen, ingenieurs, burgers en organisaties hebben een internationale oproep verricht tot stopzetting van 5G. Een kopie van de petitie werd op op 22 januari 2020 overhandigd aan Downing Street.

Het beste artikel om de gevaren van EMF/RFR (Elektromagnetische velden/ RadioFrequente Straling) uit te leggen tot nu toe is, “Are You Swimming in an Invisible Sea of EMFs? Here’s
What to Do’” van Dr. Joseph Mercola.Het doden van de mensheid: Hoe de globale elite eugenetika en transhumanisme gebruikt om de aarde te ontvolken tot een planeet van cyborgslaven

Hij zegt: “De telecommunicatie industrie heeft de federale regelgevende instanties, volksgezondheidsautoriteiten autoriteiten en beroepsbeoefenaren door krachtige en geraffineerde lobby-inspanningen gemanipuleerd, waardoor de consumenten verward
en zich niet bewust zijn van de gezondheidsrisico’s die aan EMV’s verbonden zijn.”


Brom: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER FRONTNIEUWS

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: