Chemtrail-piloot lijkt het publiek te alarmeren door de sproeiers herhaaldelijk aan en uit te zetten

Sommige van deze piloten kunnen toch niet stoppen met hun beroep. Ze weten te veel en zijn waarschijnlijk bang voor de gevolgen van het opzeggen van hun baan.

Mocht je nog nooit van Chemtrail gehoord hebben! Kijk dan eens wat vaken naar de lucht, en kijk naar de vliegtuigen. Een normaal vlietuig laat een spoor van 6 keer de grote van het vliegtuig achter, en lost uiteindelijk op. Chemtrail zijn vele male langer en veranderen in Chemtrail wolken…HAARP

Kijk hier ook eens naar “Playing God”: HAARP Weather Control – Een angstaanjagende kijk op The Control of Weather Warfare. Must See!! Link https://thelovefactory.nl/2022/02/23/playing-god-haarp-weather-control-een-angstaanjagende-kijk-op-the-control-of-weather-warfare-must-see/

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: