Lijst van controlled oppositie?

60% fantastisch onderbouwde waarheid, 20% leugens, 20% verzwijgen van de echte oplossingen:

Blckbx
Gezond Verstand
De Andere Krant
Jensen
Sven Hulleman
Viruswaarheid
Huig Plug
Jorn Luca
FVD
Ongehoord
Potkaars
Bluetiger
Gele Hesjes
Reiner Fuellmich
David Icke
Last but not least Cafe Weltscherz
Nog heeeeel veel meer, maar van deze weet ik het 100% zeker

En waarom zijn ze controlled?
Simpel
Ze zullen u never nooit vertellen dat het nanofijnstof probleem sinds 2020 covid is geworden. Er komen 800 000 chronische zieken per jaar bij in Nederland, dat kan niet onopgemerkt worden. Er is n.l. geen enkele politieke partij die ooit de vraag heeft gesteld hoe en waarom er ieder jaar zoveel chronisch zieken bijkomen. Terwijl de wetenschap bijna wekelijks een ziekte aan luchtvervuiling linkt. Maar nooit aan katalysator aluminium, grafeen nanofijnstof.


Als ik ze daarop aanspreek duiken ze allemaal weg. Ik weet uit de eerste hand dat een aantal direct worden gefinancieerd uit de olie/gas/biomassa subsidie pot. Er komen regelmatig berichten dat ze van Soros geld krijgen. Soros teamed up met een oliegigant in de VS.


Als een nanodeeltje van een katalysator de menselijke cel binnen dringt dan zet de cel daar een spikeprotein omheen. Dit is dus een functie van ons immuunsysteem. Als deze mRNA spikeproteinen dan het lichaam verlaten (snot, griep, niezen) dienen ze als messengers voor de mensen om ons heen dat er gevaarlijke indringers in hun lichamen bevinden. Het gevolg is ontgifting en dit noemt de prikmaffia dus besmetting.


Doordat in de buitenlucht nu steeds meer soorten giftige uitstoot zich mengt, dit icm de steeds hogere stralings niveaus, ontstaan er hotspots waarin mensen zomaar omvallen. Bloedklonters in hart en hersenen. Ik ken dit verschijnsel persoonlijk al 30 jaar.


Er zijn veel mensen die denken dat we de oorlog kunnen winnen door met de controlled oppositie samen te werken. Denk je in dat je als jood in WO2 met de fanitieke NSB zou samenwerken om uit de kampen te kunnen blijven. Bovenstaande lijst zijn betaalde dubbel spionnen. Je weet wat er in oorlogstijd gebeurde met dubbelspionnen……

Dit is WO3.
Bron: https://t.me/smogrefugees

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: