mei 5, 20221172 4

Verspreiden gevaccineerde mensen hun vaccinbijproducten aan ons? Wij wisten absoluut zeker dat shedding van vaccins niet bestond, want “gezondheidsexperts en factcheckers” hebben ons dat verteld. En wij “geloven de wetenschap” en onze “gezondheidsexperts”. Toch? schrijft Igor Chudov.

Behalve dat het VERKEERD is en dat shedding van vaccins net door de wetenschap bewezen is!

Zelfs ik geloofde dat er geen plausibel mechanisme was voor shedding van vaccins. Ik dacht dat het een ongegronde samenzweringstheorie was. Domme ik. Het bleek dat ik HET VERKEERD had en dat shedding van vaccins echt is en gemeten kan worden.

Er is zojuist een studie verschenen “Evidence for Aerosol Transfer of SARS-CoV2-specific Humoral Immunity“.

Evaluatie van de monsters op deze manier bracht aan het licht dat een hoog intranasaal IgG bij gevaccineerde ouders significant geassocieerd was (p-waarde = 0,01) met een 0,38 toename van de log getransformeerde intranasale IgG gMFI’s bij een kind uit hetzelfde huishouden (Fig 1F).

Ik zal proberen het uit te leggen. Eerst keken deze wetenschappers van de Universiteit van Colorado naar mondkapjes, gedragen door gevaccineerde gezondheidswerkers. Zij ontdekten dat die werknemers antilichamen afgaven die door de vaccinatie waren opgewekt, en dat sommige antilichamen in de mondkapjes vast kwamen te zitten en konden worden opgespoord. Dit betekent dat gevaccineerde mensen letterlijk door vaccinatie veroorzaakte antilichamen “afgeven”.

Daarin geïnteresseerd, keken de wetenschappers verder: zij vergeleken ongevaccineerde kinderen die bij ongevaccineerde ouders wonen, met evenzo ongevaccineerde kinderen, maar die bij gevaccineerde ouders wonen.

Het bleek dat gevaccineerde ouders actief door vaccin geproduceerde deeltjes op hun kinderen afwierpen, zodat de kinderen “humorale immuniteit” verwierven na het afwerpen van hun ouders! Deze bevinding kwam niet alleen duidelijk uit de gegevens naar voren, zij was zelfs STERK statistisch significant met een p-waarde van 0,01! Dit betekent dat dit geen toevallige bevinding was.In Frankrijk is het beheer van de vaccinatie in handen van een stroman van de Rothschilds

Er moet nog verklaard worden WAAROM kinderen intranasaal IgG hebben. De auteurs schijnen te denken dat het komt door het uitscheiden van antilichamen via druppeltjes. Met andere woorden, zij schijnen voor te stellen dat wat overgebracht wordt, het IgG zelf in speekseldruppeltjes is. Misschien hebben zij gelijk. Dat gezegd hebbende, is er een mogelijkheid dat kinderen intranasaal IgG ontwikkelen omdat er andere bijproducten van het vaccin of exosomen worden uitgescheiden.

Het zou zelfs kunnen komen doordat lipide mRNA nanodeeltjes zelf worden afgeworpen en via speeksel worden overgebracht, zoals een virus. Gezien twee reacties op dit artikel die ik onderaan geciteerd heb, is het afwerpen van mRNA lipide nanodeeltjes zelfs het meest waarschijnlijk. Waarom? Omdat de reaguurders melding maken van STERKE IMMUNE REACTIES.

Dergelijke bijproducten zouden bij kinderen intranasaal IgG veroorzaken als immuunreactie, in plaats van dat die IgG’s in wezen mechanisch van de ouders op hun kinderen terechtkomen.

Het artikel, hoewel zeer interessant, is slechts de eerste stap in het onderzoek naar het shedden van vaccins, en ik hoop dat er nog meer licht op dit verschijnsel zal worden geworpen (pun intended)!

De auteurs, wellicht in de hoop hun artikel goedgekeurd te krijgen door de wetenschapscensoren, noemen het een goede zaak:

Onze resultaten suggereren dat aerosoloverdracht van antilichamen ook kan bijdragen tot de bescherming van de gastheer en een geheel ongerekend mechanisme kan vertegenwoordigen waardoor passieve immuunbescherming kan worden doorgegeven. Of de overdracht van antilichamen tot bescherming van de gastheer bijdraagt, hangt af van de blootstelling, maar het lijkt redelijk te veronderstellen dat, als alles gelijk blijft, elke hoeveelheid overdracht van antilichamen nuttig zou blijken voor de ontvangende gastheer.Professor Bridel: Dus als we mensen vaccineren, injecteren we ze onbedoeld met een toxine 

Ik weet niet zeker of ik het zelf een goede zaak kan noemen. Antilichamen of mRNA nanodeeltjes van vaccins die NIET door de FDA voor kinderen goedgekeurd zijn, worden van ouders op kinderen overgedragen, zonder toestemming of medeweten van de ouders, of de kinderen. Dit alles wordt gevolgd door ontkenningen van de autoriteiten.

Denkt u dat dit een goede zaak is?

Deel dit artikel alstublieft op grote schaal!

P.S. Enkele geweldige commentaren zijn hier toegevoegd:


Bron: Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: