De luchten waarmee ik ben opgegroeid, zijn zeker niet de luchten die ze ons opdringen.

Velen die geloven dat ze de lucht besproeien met een reeks giftige chemicaliën, worden complottheoretici genoemd en het wordt allemaal gemeld door dezelfde mensen die het gif spuiten, hun geld ervoor betaald, en ze betalen voor de rapporten om ons te misleiden, je hoort alleen wat ze willen dat je weet, wat natuurlijk in hun richting leunt.

Sommige chemicaliën zijn bevestigd door tests uit de bodem die aluminium, strontium, barium en nanodeeltjes bevatten. Van deze giftige niveaus van zware metalen is bekend dat ze zaken als hersenmist, dementie, alzheimers, parkinsons enz. veroorzaken. Ook ademhalingsproblemen door het inademen van de deeltjes.

Je lichaam kan een bepaalde hoeveelheid gifstoffen bestrijden, maar wanneer het dagelijks overweldigd wordt, dan beginnen de symptomen te verschijnen, daarom zeg ik dat detox de Moeder van God is, zodat je lichaam normaal en met zo’n helderheid kan functioneren.

veel liefde,

Volg de TLF ook hier:

https://t.me/Thelovefactory_omroep


Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: