“Het hele COVID narratief brokkelt af” nu de Wall Street Journal zich tegen de gezondheidsautoriteit FDA afzet

juli 7, 2022205 0

Mensen die zich zo in het narratief hebben vastgebeten, breken nu de gelederen, dat geeft hoop dat we er eindelijk komen.”

Tijdens een dinsdagse uitzending van het War Room programma heeft Dr. Malone zich bij Steve Bannon gevoegd om een nieuw en schokkend artikel van de Wall Street Journal te bespreken [zie Frontnieuws Mainstream media: Pfizer proef wees uit dat gevaccineerde peuters “meer kans hadden om ernstig ziek te worden met Covid”], dat vraagtekens plaatst bij de beslissing van de FDA om deze zogenaamde vaccins in onze kostbaarste en kwetsbaarste mensen te injecteren, bericht The Vigilant Fox.

“Dus de Wall Street Journal komt nu naar buiten en trekt rechtstreeks de wijsheid van de FDA in twijfel, de integriteit en onafhankelijkheid van de FDA en de CDC, het besluit om door te gaan met de kindervaccins, deze zuigelingenvaccins, en werpt rechtstreeks de vraag op of Dr. Jha, die de COVID-antwoordcoördinator is, op ongepaste wijze druk op de FDA heeft uitgeoefend om hen zover te krijgen dat zij deze besluiten nemen die geen enkele basis hebben in termen van gegevens over veiligheid of werkzaamheid bij kinderen.

Het verhaal van de Wall Street Journal is opmerkelijk, niet wat de inhoud betreft. Dit zijn allemaal dingen die velen van ons die dit gevolgd hebben al wisten, maar het feit dat de Wall Street Journal nu zelf deze bedenkingen uitspreekt en Pfizer en Moderna rechtstreeks beschuldigt van manipulatie van gegevens, onjuiste voorstellingen van zaken, en het feit dat de FDA in feite verzuimt haar plicht te doen wat betreft zorgvuldigheid op het gebied van veiligheid en werkzaamheid.”Pandemienarratief ondergaat radicale ommekeer

Steve Bannon voegt eraan toe dat dit een signaal is, geen ruis. Dat de Wall Street Journal zich tegen de FDA uitspreekt is “Big League”.

Dr. Malone breidt die gedachten uit, en zegt dat hij meerdere indicatoren ziet dat het hele narratief aan het afbrokkelen is.

“De mensen zetten nu steeds meer vraagtekens bij de veiligheid en de doeltreffendheid van deze beide producten en bij de onderliggende aard van de gegevens … Er lijkt een groeiende stroom van artsen en wetenschappers te zijn die zich willen uitspreken.”

Zelfs Paul Offit, die zijn hele leven “een absolute sjacheraar” voor de vaccinindustrie is geweest, was een van de twee die op het niveau van de FDA tegen deze inentingen voor jonge kinderen stemden.

“Mensen die zich zo in het narratief hebben vastgebeten, breken nu de gelederen, dat geeft hoop dat we er eindelijk komen.”

Laten we hopen dat we er komen. Ik denk dat er vroeg of laat een “omslagpunt” zal komen, zoals Ed Dowd het zegt, waarbij de daden van de FDA in de ogen van het publiek als zo afschuwelijk zullen worden gezien, dat ze onverdedigbaar worden.

Laten we, terwijl hun corruptie volop tentoongespreid wordt, de administratieve staat “afwikkelen”.

https://www.bitchute.com/embed/0Xjk4G8aUXVj/


Bron Frontnieuws Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: