Trudeau in paniek nu zijn regering onthult dat de volledig gevaccineerden sinds februari goed zijn voor 4 op de 5 COVID-doden in Canada 

juli 6, 20221932 7

De regering van Canada heeft bevestigd dat de gevaccineerde bevolking goed is voor 4 op de 5 Covid-19 sterfgevallen die zich sinds midden februari 2022 in het hele land hebben voorgedaan, en 70% van die sterfgevallen zijn gevallen onder de drievoudig gevaccineerde bevolking, bericht Expose-news.com.

De regering van Canada produceert een dagelijkse Covid-19 Epidemiology update, waarin zij sporadisch nieuwe gegevens over Covid-19 gevallen, ziekenhuisopnamen en sterfgevallen verstrekt, naar gelang van de tijd en wanneer zij daar zin in hebben.

De volgende tabel komt uit hun update van 14 juni, hier te vinden, en toont het aantal gevallen, ziekenhuisopnamen en sterfgevallen per vaccinatiestatus tot 29 mei 2022 –

Bron

Helaas probeert de regering van Canada het publiek te misleiden door een lijst van gevallen, ziekenhuisopnamen en sterfgevallen te geven die helemaal teruggaat tot 14 december 2020. Daardoor kunnen zij een enorme golf meerekenen die zich in januari 2021 voordeed, toen slechts 0,3% van de bevolking van Canada als volledig gevaccineerd werd beschouwd.

Maar dankzij de “Wayback Machine” kunnen wij eerder gepubliceerde verslagen van de regering van Canada bekijken en zelf de eenvoudige rekensom maken om de huidige situatie rond Covid-19 naar vaccinatiestatus uit te rekenen.

De volgende tabel komt uit een verslag dat begin maart 2022 is gepubliceerd, en het toont het aantal gevallen, ziekenhuisopnamen en sterfgevallen per vaccinatiestatus tussen 14 dec 2020 en 13 februari 2022 –Bron

Nu hoeven we alleen nog maar een eenvoudige deductie uit te voeren om af te leiden wie verantwoordelijk is voor de meest recente golf van Covid-19 gevallen, ziekenhuisopnamen en sterfgevallen in Canada, en dit zijn de resultaten…The Telegraph: Covid’s “derde golf” zal een massale dood zien onder de GEVACCINEERDEN

Covid-19 gevallen

De volgende grafiek toont het aantal Covid-19 gevallen in heel Canada per vaccinatiestatus tussen 14 febr. en 29 mei 22 –

Canada registreerde 429.335 Covid-19 gevallen tussen 14 februari en 29 mei 2022, en 376.451 van die gevallen waren onder de gevaccineerde bevolking. Met 11.211 gevallen onder de gedeeltelijk gevaccineerden, 138.086 gevallen onder de dubbel gevaccineerden, en 227.154 gevallen onder de drievoudig gevaccineerden.

Dit betekent dat de ongevaccineerde bevolking 12% van de Covid-19 gevallen tussen 14 februari en 29 mei voor haar rekening nam, terwijl de gevaccineerde bevolking 88% voor haar rekening nam, waarvan 60% onder de drievoudig gevaccineerden.

Covid-19 ziekenhuisopnames

De volgende grafiek toont het aantal Covid-19 ziekenhuisopnamen in heel Canada per vaccinatiestatus tussen 14 feb en 29 mei 22 –

In bijna 4 maanden tijd hebben de Canadese ziekenhuizen een toevloed van 25.332 Covid-19 patiënten gehad, en 19.717 van hen waren gevaccineerd. Met 855 ziekenhuisopnames onder de gedeeltelijk gevaccineerden, 6.489 ziekenhuisopnames onder de dubbel gevaccineerden, en 12.373 ziekenhuisopnames onder de drievoudig gevaccineerden.

Dit betekent dat de ongevaccineerde bevolking slechts 22% van de ziekenhuisopnames voor haar rekening nam, terwijl de gevaccineerde bevolking goed was voor 78%, waarvan 63% onder de drievoudig gevaccineerden.

Covid-19 sterfgevallen

De volgende grafiek toont het aantal Covid-19 sterfgevallen in heel Canada per vaccinatiestatus tussen 14 februari en 29 mei 2022 –

In deze 15 weken waren er 4.954 Covid-19 sterfgevallen in heel Canada en de gevaccineerde bevolking nam er 3.796 van voor haar rekening. Met 135 sterfgevallen onder de gedeeltelijk gevaccineerden, 1.174 sterfgevallen onder de dubbel gevaccineerden, en 2.487 sterfgevallen onder de drievoudig gevaccineerden.Waarom zit er grafeenoxide in de Covidvaccins, wat zit er nog meer in en wie is verantwoordelijk?

Dit betekent dat de ongevaccineerde bevolking slechts 23% van de sterfgevallen voor haar rekening nam, terwijl de gevaccineerde bevolking 77% voor haar rekening nam, waarvan 70% onder de drievoudig gevaccineerden.

Als u deze cijfers niet zo verontrustend vindt, dan misschien wel als u zich realiseert dat tussen de 30.000 en 50.000 Canadezen elke dag hun derde dosis van het Covid-19 vaccin krijgen, en zo heeft de pandemie zich een paar maanden geleden over het hele land uitgestrekt –

Want tussen 16 januari en 22 januari 2022 was de gevaccineerde bevolking goed voor slechts 41% van de gevallen, 68% van de ziekenhuisopnames, en 69% van de sterfgevallen.

Maar nu, ondanks dat de regering van Canada duidelijk wanhopig probeert het te verbergen, heeft een beetje tijd, moeite, en eenvoudige wiskunde uitgewezen dat 88% van de gevallen, 78% van de ziekenhuisopnamen en 77% van de sterfgevallen tussen 14 februari en 29 mei 2022 onder de volledig gevaccineerde bevolking voorkwamen.

Zouden we dit moeten zien als de derde vaccinatie effectief is? Absoluut niet, deze cijfers wijzen er sterk op dat de derde prik de situatie voor de gevaccineerden heeft verslechterd.


Bran: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: