Begrafenisonderneming klokkenluider: Ziekenhuizen verdoezelen vaccinsterfgevallen bij baby’s door ze zelf te cremeren

juli 16, 20221446 2

Begrafenisondernemer John O’Looney (VK) werd gisteren geïnterviewd door Maria Zeee (Australië), waar hij vertelde dat ziekenhuizen baby’s die na een COVID-19 vaccin gestorven zouden zijn, meestal prenataal, direct cremeren in plaats van naar een begrafenisonderneming te gaan, bericht Brian Shilhavy.

Hij verklaart dat hij in zijn beroepscarrière als begrafenisondernemer nog nooit zoiets gezien heeft, en dat de enige reden waarom ziekenhuizen dit deden was om te voorkomen dat deze informatie het publiek zou bereiken.

De heer O’Looney werd al vroeg in de uitrol van de vaccins een klokkenluider, omdat hij zoveel jonge, voorheen gezonde mensen van begin tot midden twintig begraven had, kort nadat ze COVID-19 vaccins gekregen hadden, en zijn balsemer dingen zag in de slagaders van degenen die gevaccineerd waren, die hij nog nooit eerder gezien had.John O’Looney – Hospitals Are Covering Up Baby Deaths By Cremating Babies Themselves

Hij verwees naar een andere begrafenisondernemer in het Verenigd Koninkrijk, genaamd “Wesley”, die enkele maanden geleden een interview heeft gedaan, en ook dat interview hebben wij eerder gepubliceerd:UK Funeral Director: 10X Newborn Baby Deaths after COVID Shots – Refrigerators Full of Dead Babies

Link: https://rumble.com/v1c8w03-john-olooney-hospitals-are-covering-up-baby-deaths-by-cremating-babies-them.html

Link: https://rumble.com/v1c8w03-john-olooney-hospitals-are-covering-up-baby-deaths-by-cremating-babies-them.html

Inmiddels zijn vandaag nog eens 141 gevallen van COVID-19 vaccinverwondingen in de leeftijdsgroep van 6 maanden tot 4 jaar toegevoegd aan de Vaccine Adverse Events Recording System (VAERS) database.

Wat ik gedaan heb is de eerste 137 gevallen die gemeld zijn nadat de FDA deze injecties voor de baby’s in juni had toegestaan op bladzijde 1 gezet, met alle nieuwe die vandaag zijn toegevoegd voor deze kinderleeftijdsgroep dan op bladzijde 2 en 3 (ga hierheen).

Zoals wij vorige week berichtten, is de schade die aan deze jonge hersentjes wordt toegebracht, die aanvallen en hallucinaties veroorzaken, werkelijk afschuwelijk, waarbij de meest voorkomende bijwerking die gemeld wordt het “Neuroleptic Malignant Syndrome” is, dat de Cleveland Clinic omschrijft als:Hilarisch! CDC roeptoeter Walensky verwijt “onderliggende ziekten” voor wijdverspreide dood onder volledig gevaccineerden

Neuroleptic malignant syndrome (NMS) is een zeldzame en levensbedreigende reactie op het gebruik van een neuroleptisch geneesmiddel. Neuroleptica, ook bekend als antipsychotische medicijnen, behandelen en beheersen de symptomen van vele psychiatrische aandoeningen. (Bron)

Er wordt ook grote schade toegebracht aan hun spijsverteringskanaal, waarbij diarree en braken gemeld worden, en ook pancreatitis en colitis, en vele andere maag-darmproblemen.

Andere bijwerkingen die bij deze baby’s en peuters gemeld worden zijn anafylactische shock, dementie, depressie, lupus, Guillain-Barre syndroom, encefalitis, toevallen, meningitis, en allerlei soorten huiduitslag. (Bron)

Ik kan het nauwelijks opbrengen om deze beschrijvingen van gevallen te lezen, en de afschuwelijke dingen die gebeuren met deze arme baby’s die met deze giftige injecties ingespoten worden.

Dit is er bijvoorbeeld een, van een 14 maanden oud babymeisje in Illinois, VAERS ID 2356042:

Dit spontane geval werd gemeld door een familielid of vriend van de patiënt en beschrijft het optreden van DESORIËNTATIE (gedesoriënteerd) en BRAKEN (4 keer achter elkaar overgeven) bij een 14 maanden oude vrouwelijke patiënt die het mRNA-1273 (Moderna COVID-19 Vaccin) kreeg voor COVID-19 vaccinatie. Patiënte had geen allergieën met medicijnen, voedsel en andere producten. Patiënte werd onmiddellijk na de bijwerkingen door haar kinderarts gecontroleerd. Er werden geen bijkomende geneesmiddelen gemeld. Er werden geen behandelingsmedicijnen gemeld.

Of deze van een 2-jarig meisje, VAERS ID: 2329230:

De patiënte kreeg plotseling hallucinaties (visueel, mogelijk auditief) en een psychose, die 6 uur na de vaccinatie begonnen en 7 uur duurden, en viel toen in slaap. Werd 16 uur na de vaccinatie (6 uur vandaag) weer wakker met meer hallucinaties/psychoses, die nog eens 1,5 uur aanhielden. Naar Pediatrische ED vervoerd, waar de psychose/hallucinaties verdwenen.

Verreweg de meest voorkomende reden om een geval bij VAERS in te dienen voor deze leeftijdsgroep is een “medicatiefout”, waarbij de apotheker of de dokter de baby de verkeerde dosis heeft ingespoten, hetzij een dosis voor volwassenen, hetzij een dosis voor een ouder kind.Uit Brits overheidsrapport blijkt dat kinderen tot 52 keer meer kans hebben om na COVID-injectie te sterven

Zulke grove onbekwaamheid onder het medisch personeel hoeft ons niet te verbazen, want de meeste goede, ethische artsen hebben ontslag genomen of zijn ontslagen omdat ze geweigerd hebben een COVID-19 vaccin te nemen, of er anderen mee in te spuiten. De overgeblevenen zijn ofwel vaccinzeloten, of erger nog, zij weten heel goed dat deze vaccins kinderen doden en schaden, maar zij vrezen meer hun baan te verliezen dan op te komen voor wat juist is.

Red hen die naar de dood worden weggeleid; houd hen tegen die naar de slachtbank waggelen.

Als gij zegt: “Maar wij wisten hier niets van,” merkt dan Hij, Die het hart weegt, het niet? Weet Hij, die uw leven bewaakt, het niet? Zal Hij niet een ieder vergelden naar hetgeen hij gedaan heeft? (Spreuken 24:11-12)


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

https://t.me/Thelovefactory_omroep

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: