De echte pandemie waar de wereld mee te maken heeft, zijn de explosief toenemende gevallen van te voorkomen ziekten die letterlijk veroorzaakt en verergerd worden door spike-eiwitinjecties, ook bekend als COVID-19 “vaccins”, schrijft S.D. Wells.

Uit onderzoek van wetenschappers is gebleken dat in het lichaam ingespoten spike-eiwitten, die met mRNA-“technologie” gemaakt zijn, in de bloedbaan terechtkomen en naar alle delen van het lichaam migreren, waar ze zich ophopen en de reinigende organen vervuilen, terwijl ze bloedklonters veroorzaken.

Deze stolling en beschadiging van het bloedvatenstelsel leiden tot dodelijke aandoeningen, waaronder myocarditis, beroertes, en ja, kanker. Kankertumoren duiken op op de plaats van de injectie, en nemen toe in het menselijk lichaam na de COVID-19 vaccinatie. Toeval?

Spike-eiwitten zijn gevaarlijke gifstoffen die het hele bloedvatenstelsel kunnen verstoppen

Prionziekten en -aandoeningen gaan door het land en de wereld, maar het medisch-industrieel complex en de massamedia (nepnieuws MSM) houden het nieuws en de wetenschap, die deze “pandemie” van door vaccinatie veroorzaakte verwondingen en sterfgevallen onthullen angstvallig voor zich. Aangezien mRNA-injecties menselijke cellen herprogrammeren om voortdurend de spike-eiwitten prionen te produceren, blijven zij zich in het hele lichaam ophopen – mogelijk voor altijd.

Wetenschappers en lijkschouwers vinden hoge concentraties van deze virus-imiterende prionen in de milt, de lever, het beenmerg, de bijnieren en de eierstokken van COVID-gevaccineerde slachtoffers.

Dit is overigens geen nieuwe onthulling. Wetenschappers zeggen: “Wij weten al heel lang dat het spike-eiwit een ziekteverwekkend eiwit is. Het is een toxine. Het kan schade aanrichten in ons lichaam als het in omloop komt.” In feite blijkt uit een groot aantal studies dat de schade van COVID-19 “vaccins” veel meer gezondheidsschade aanricht dan het virus zelf.Zullen vaccin-gerelateerde sterfgevallen sterk toenemen deze winter?

Proefdieren die geïnjecteerd worden met spike-eiwitten ontwikkelen cardiovasculaire problemen, en er blijkt dat de spike-eiwit prionen de bloed-hersenbarrière passeren, waardoor hersenbeschadiging ontstaat.

COVID-19 spike-eiwitinjecties worden ervan verdacht massale sterfgevallen te veroorzaken, waaronder spontane abortussen en miskramen

Spike-eiwitinjecties veroorzaken potentiële risico’s voor zogende baby’s en voor de vruchtbaarheid, zo blijkt uit onderzoek, terwijl het geboortecijfer “toevallig” wereldwijd sterk daalt. Bill Gates, die openlijk de bevolkingsvermindering van miljarden mensen door middel van vaccins en abortussen heeft gesteund, heeft zich volledig achter de spike-eiwitinjecties voor de pandemie geschaard. Is dit omdat de prionen ervoor zorgen dat het immuunsysteem de foetus aanvalt en tegelijkertijd de eierstokken beschadigt, waardoor spontane abortussen en miskramen ontstaan, de voortplanting wordt beperkt en ook onvruchtbaarheid wordt veroorzaakt?

Evenals China, India, Japan en Brazilië ligt het geboortecijfer in de V.S. ver onder het vervangingspercentage, om het geboortecijfer van een land gelijk te houden, moet het iets boven de twee procent liggen. Dit betekent dat door de spike-eiwitinjecties het aantal baby’s dat in de baarmoeder gedood wordt, de wereldbevolking aanzienlijk vermindert, precies zoals Gates en al die andere globalistische eugenetisten (zijn cohorten) willen doen.

Onderzoekers van de Columbia Universiteit hebben ontdekt dat het sterftecijfer als gevolg van het Spike Protein Syndrome (SPS) veel hoger is dan de Centers for Disease Continuance (CDC) beweert, en hebben minstens 10 maal het aantal sterfgevallen aan het licht gebracht dat volgens de CDC het gevolg is van de doodsprikken van Fauci. Dat totaal nadert nu een half miljoen Amerikaanse sterfgevallen als gevolg van SPS, en niet slechts ongeveer 20.000.Nieuwe Waarschuwingsbrief voor zowel BioNTech als Moderna en ook voor Janssen en AstraZeneca – Aanleiding o.a. verhoogde hartspierontstekingen 

Toch zou dat dodental te laag kunnen zijn. Steve Kirsch, uitvoerend directeur van de Vaccine Safety Research Foundation (VSRF), heeft een analyse gemaakt op basis van VAERS statistieken, plus gegevens van de Centers for Medicare and Medicaid Services, en kwam tot de conclusie dat het werkelijke aantal doden door de dodelijke injecties het dubbele is van dat aantal, en al gauw het miljoen nadert.

Met andere woorden, het aantal doden ten gevolge van de klonter-prik “vaccins” is veel hoger dan het aantal doden ten gevolge van het eigenlijke virus, aangenomen dat er zelfs maar een is, want het is nooit in een laboratorium geïsoleerd. Deze pandemie is een klonter-prik pandemie, geen pandemie op basis van een virus. Daarom moet iedereen injecties met spike-eiwitten mijden als de pest!


Bron Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

https://t.me/Thelovefactory_omroep

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: