Gelooft u dat crisis karakter openbaart?

juli 18, 2022

2331

15

Gelooft u dat crisis karakter openbaart? Zo ja, hoe zou u het karakter van uw familie, vrienden en collega’s beoordelen in de afgelopen twee jaar? Hebben zij de hoax van het virus erkend voor wat het was – een hoax? Of zaten zij als kwijlende achterlijken voor de buis – zoals mijn familie en vrienden deden – en geloofden zij elke leugen die hun verteld werd? schrijft Mike Stone.

Hebben zij de luchtvaartmaatschappijen en alle andere hoax- en prik-pushbedrijven in de ogen gespuugd door te weigeren te vliegen, door te weigeren hun producten en diensten te kopen, door te weigeren naar hun Hollywood-vuilnis te kijken?

Of hebben zij nul offers gebracht in een tijd van oorlog – zoals mijn familie en vrienden – en zijn zij doorgegaan met het betuttelen en financieel steunen van juist die mensen en bedrijven die hen dood, begraven en vervangen willen zien?

Hebben zij de gestolen verkiezingen van 2020 erkend als een schijnvertoning en hoogverraad? Of zijn zij plichtsgetrouw meegegaan met wat hun verteld werd – zoals mijn familie en vrienden – en hebben zij de nepuitslagen aanvaard?

Hebben zij de prik geweigerd? Of zijn zij onder de druk bezweken – zoals mijn familie en vrienden – en hebben zij zich vrijwillig laten inspuiten met een niet getest en onveilig “vaccin”?

Mijn hele leven lang ben ik getuige geweest van idioot gedrag, van mensen van mijn eigen leeftijd toen ik jonger was, tot mede-volwassenen toen ik ouder werd. Nooit, in al die tijd, heb ik zulk volslagen dom, laf en verraderlijk gedrag gezien als de laatste twee jaar. Mijn geloof en respect voor het menselijk ras zijn letterlijk tot nul gedaald. Het zou onder nul zijn, als dat mogelijk was.

Meer dan twee jaar lang heeft bijna iedereen op aarde, zonder enig bewijs, geloofd in het bestaan van een vrijwel niet bestaand virus. Zij weigerden de feiten onder ogen te zien, weigerden elke vorm van gezond verstand of logica toe te passen. Als gevolg daarvan hebben zij zich onderworpen aan het ergste soort verraderlijk gedrag dat men zich kan voorstellen.

Onderzoek vindt tot nu toe 278% toename van het aantal sterfgevallen door hartaanvallen onder voetballers in 2021

Een van mijn vrienden, die er jarenlang over opgeschept heeft hoe vaderlandslievend hij was, altijd Republikeins stemde en altijd bereid was voor zijn land te vechten, was een van de eersten die toegaf. Hij kocht een van die stomme plastic gelaatsschermen en droeg die overal. Hij zag eruit als een marsmannetje.

“Je hebt het niet nodig,” zei ik hem. “Het is allemaal nep.”

“O, nee, het is echt,” hield hij vol. En toen zijn favoriete “conservatieve” woordvoerder papegaaiend voegde hij eraan toe: “Het is een Chinees virus. De Democraten zitten erachter.”

Hij weigerde te stoppen met vliegen, weigerde zijn streamingdiensten in Hollywood te annuleren, weigerde ook maar het geringste offer te brengen om de leugen te bestrijden die hem recht in het gezicht staarde. Door financiële steun te verlenen aan dezelfde luchtvaartmaatschappijen en bedrijven die de virusbazuin verspreidden – en dat nog steeds doen – voldeed hij precies aan de definitie van collaboratie met de vijand.

VERRADERS ALLEMAAL

Er waren nog veel meer mensen zoals hij – mensen die hun hele leven hebben opgeschept over hun wapens, hun Amerikaanse waarden, en hoe niemand hun vrijheid ooit zou kunnen afnemen. Deze grote bad-asses, zij bleken de eersten te zijn die ineenkrompen en zich overgaven, zonder dat er ook maar één schot gelost werd. Afgezien van enkele dappere truckers hier en in Canada, gaven de mensen zich massaal als snotterende lafaards over.

Belden uw familie, vrienden en collega’s de politie telkens wanneer zij hun buurman hoorden niezen? Veel mensen deden dat.

Bekritiseerden zij anderen of belden zij de politie omdat zij geen masker droegen? Veel mensen deden dat ook.

Hebben zij u en anderen uitgestoten omdat u niet aan de hoax meedeed? Veel mensen verbraken letterlijk de banden met hun eigen familie, weigerden bijvoorbeeld grootouders hun kleinkinderen te laten zien, vanwege een niet-bestaande dreiging.

Maakte iemand van uw familie, vrienden of collega’s deel uit van het establishment – wetshandhavers, verplegers, of medici – die een vitale rol speelden bij het doordrukken van het bedrog en/of het bestraffen van degenen die weigerden mee te gaan? Ruwweg 40% van de bevolking heeft daadwerkelijk aangedrongen op meer lockdowns en meer vervolging, waaronder gedwongen vaccinatie voor de hele bevolking.

Hoe verwijder je grafeenoxide uit je lichaam? UPDATE

Bijna iedereen die ik ken, en zeker bijna elk van mijn vrienden en familieleden, past in één van de bovenstaande categorieën. Ik ben dus tot de conclusie gekomen dat mensen gewoon te dom en te laf zijn om vrijheid te verdienen. De hoax pushers zijn het daar blijkbaar mee eens. Heck, zij zijn er zich al lang van bewust.

Het is moeilijk onder woorden te brengen hoe demoraliserend dit is. Met eigen ogen het ware karakter te hebben gezien van mensen die je je hele leven al kent; mensen wier intelligentie en moed je altijd als vanzelfsprekend hebt beschouwd, die volledig capituleren voor de vijand. En nu het bedrog aan de kant geschoven wordt om plaats te maken voor het Rusland/Oekraïne conflict, zal al het bloedbad van de afgelopen twee jaar snel vergeten zijn.

Dude, Let’s Party!

Het vermogen van de gemiddelde Amerikaan om de gedachten aan menselijke tragedies te laten varen, om kwesties van belang – kwesties die het leven van miljoenen anderen beïnvloeden – te negeren ten gunste van hun eigen kleingeestige eigenbelangen, is gewoon verbazend. Het gebeurde op 9/11. Herinnert u zich dat nog? Veel mensen zeiden toen, en ik was een van hen: “Niets is meer hetzelfde na dit.”

Wij hadden het mis.

Binnen een paar weken was alles weer hetzelfde. De doden waren vergeten en de hele Amerikaanse bevolking was weer aan het winkelen, terug naar films en muziek, terug naar de roddels over beroemdheden.

Vandaag geeft niemand nog iets om 9/11. Noem 9/11 in een hedendaags gesprek en niemand wil er nog over praten. Geef iemand feiten, bewijzen en solide bewijzen van wat er die dag werkelijk gebeurd is en wie er achter zat, en de meeste mensen zullen letterlijk van u weglopen. Anderen zullen hun schouders ophalen en zeggen: “Kerel, dat was twintig jaar geleden. Laat het gaan.” Alsof de gebeurtenissen van die dag absoluut niets te maken hebben met wat er nu aan de hand is en wat er de laatste twintig jaar aan de hand is geweest.

Bill Gates over zijn aanstaande Covid-19 vaccinatie: “Je hebt geen keuze” – en kan nauwelijks zijn lachen inhouden

De virushoax is niet anders. Probeer de mensen maar eens logica voor te spiegelen. Probeer hun belangstelling te wekken voor de miljoenen die gewond, kreupel en gedood zijn door de hoax-pushers en niemand zal op u reageren. Zij hebben geen belangstelling voor het onderwerp. Zij willen Disneyland en Las Vegas bezoeken. Zij willen porno kijken, Hollywoodfilms, en Netflix. Zij willen dat het leven weer “normaal” wordt, zonder te beseffen dat hun versie van normaal een leven is dat regelrecht naar de hel gaat.

Over wakker worden gesproken. Deze laatste twee jaar zijn de meest ontnuchterende van mijn leven geweest. Ik weet nu waarom God de wereld vernietigd heeft door een zondvloed; waarom Hij vuur en zwavel heeft laten regenen op de steden Sodom en Gomorra. De massa van de mensen hebben door hun gedrag laten zien dat zij de hemel niet verdienen.

Samen met de afkeer die ik voel, is een openbaring gekomen dat ik absoluut niets gemeen heb met 99,99% van het hele menselijke ras. Het is alsof ik op een andere planeet leef, in een andere wereld, een andere werkelijkheid.

Gelooft u dat crisis karakter openbaart?

Hoe zou u het karakter van uw familie, vrienden en collega’s beoordelen in de afgelopen twee jaar?


Bron: Frontnieuws.com Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

https://t.me/Thelovefactory_omroep

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: