Nederlandse boeren hebben de arbeiders in de wereld opgeroepen om op 23 juli bijeen te komen voor een Dag van Internationale Demonstraties tegen een radicaal klimaatbeleid.

juli 17, 2022

18

3854

In een video die steeds meer aandacht krijgt en viraal gaat, roepen de makers op tot “Dutch Lions [to] Rise Up Now”, alvorens te beginnen met een compilatie van burgerrechtenbewegingen met mensen als Martin Luther King Jr. en Gandhi.

Door de hele video heen zijn beelden te zien van Nederlandse boeren, vissers, vrachtwagenchauffeurs, en algemene demonstranten in Nederland die de straat op gaan en snelwegen en distributiecentra blokkeren.

#dutch #farmersprotest #freedom
The World is Going Dutch – July 23rd

Terwijl de stem van MLK op de achtergrond te horen is, vervagen de woorden “Let’s unite, stand up & rise” in en uit.

In de video komen ook mensen aan het woord die in hun eigen land geprotesteerd hebben tegen verschillende destructieve klimaatbeleidsmaatregelen of solidair waren met de Nederlanders, waaronder die in Frankrijk, Italië, Australië, Canada en de VS. Ook Duitsland en Polen hebben de protesten van de boeren gesteund.

“Kunnen zij echt een verschil maken?” vraagt de video, voordat zij een compilatie laat zien van succesvolle geweldloze opstanden sinds 1905.

Bent u het doelwit van genocide?

De Nederlandse regering weet dit en heeft zich gepositioneerd om de grond te kopen, wat op zijn zachtst gezegd zeer dubieus is.

“De eerlijke boodschap … is dat niet alle landbouwers hun bedrijf zullen kunnen voortzetten,” aldus een verklaring van de regering.

Veel critici van het beleid zeggen dat zij de ware beweegredenen van de regering kennen: de boeren dwingen hun land voor een appel en een ei te verkopen, zodat de regering het kan verharden, nieuwe appartementencomplexen kan bouwen, en horden nieuwe immigranten kan binnenbrengen.

Zoals de Nederlandse rechtsfilosofe Eva Vlaardingerbroek uitlegt terwijl ze met Fox News’s Tucker Carlson spreekt, “Waar het hier om gaat is dat de Nederlandse regering het land van onze boeren steelt, en ze doen dat onder het mom van een verzonnen stikstofcrisis die in feite de meeste van deze boeren volledig buiten bedrijf gaat stellen… ze doen dit omdat ze deze boeren hun land willen hebben, en ze willen het om er nieuwe immigranten te huisvesten.”

“Zij willen het ook omdat de boeren kennelijk in de weg staan van de Grote Reset-plannen die zij voor ons hebben. Boeren zijn hardwerkende, godvrezende, en vooral zelfvoorzienende mensen die hun globalistische agenda alleen maar in de weg staan.”

Soortgelijke beleidsmaatregelen zijn “spontaan” opgedoken in verschillende andere landen, waaronder in Canada, waar de regering van plan is om bijna precies dezelfde verlagingen van de uitstoot van stikstofoxide uit kunstmest op te leggen, maar specifiek slechts een 30%-plafond zal opleggen in plaats van een 50%-plafond.

Oekraïne: Wat komt hierna?

Toch is dit plafond meer dan genoeg om het leven van duizenden landbouwers te verwoesten.

De video besluit met een oproep aan de aanhangers van de Nederlandse boeren om op 23 juli 2022 samen te komen in een vreedzaam protest.

“The World Is Going Dutch: 23-07-22”

Via Thecountersignal.com.


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

https://t.me/Thelovefactory_omroep

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: