Hierboven, in The Truman Show, ontdekt de held dat hij in een valse werkelijkheid leeft die voor hem geconstrueerd is

juli 20, 2022

Hierboven, in The Truman Show, ontdekt de held dat hij in een valse werkelijkheid leeft die voor hem geconstrueerd is

Zoals Truman Burbank in The Truman Show, leven wij in een reality show bestaande uit acteurs en lege façades. Wij zijn als paddestoelen, die in het donker gehouden worden en gevoed worden met stront.

Net als Truman Burbank in The Truman Show leven wij in een reality show bestaande uit acteurs en façades als een Western filmset. Deze façades – democratie, oorlogen, plandemieën – zijn ontworpen om de trieste waarheid te verbergen dat de mensheid satanisch bezeten is, heimelijk gecontroleerd wordt door een satanische sekte – de Illuminati – die tot doel heeft te vernietigen, te onteigenen en tot slaaf te maken. Alles is gescript. Wij zijn paddenstoelen, worden in het duister gehouden en met stront gevoed, bericht Thetruthseeker.co.uk.

John Coleman – “De samenzwering reikt tot op lokaal niveau. Tavistock heeft een “onzichtbaar leger” van acteurs die “tegenwoordig te vinden zijn in de zalen van justitie, politie, kerken, schoolbesturen, sportorganen, kranten, tv… gemeenteraden, staatsregeringen, en legio zijn in Washington. Zij stellen zich kandidaat voor elk ambt…”

In zijn boek over The Tavistock Institute legt John Coleman uit waarom wij niets kunnen vertrouwen dat van de massamedia of de regering uitgaat.

“Het morele, geestelijke, raciale, economische, culturele en intellectuele bankroet waar wij ons nu midden in bevinden is niet een of ander sociaal verschijnsel… dat zomaar gebeurd is. Het is eerder het product van een zorgvuldig gepland Tavistock programma,” schrijft Coleman.

John Coleman- De sociale werkelijkheid wordt zorgvuldig gecontroleerd, 19 mei 2018

(Hoe de Elite voor God speelt van augustus 2016)

Als een kat die met een muis speelt, plaagt de elite ons met glimpjes van onze ware dilemma. Eén zo’n glimp was de film The Truman Show uit 1998, geregisseerd door Peter Weir.

Truman Burbank, gespeeld door Jim Carrey, is zich er niet van bewust dat zijn leven een reality tv-show is. Iedereen, ook zijn vrouw, is een acteur, en alles wat er gebeurt is in scène gezet. Met andere woorden, zijn leven is bedrog.

De hachelijke situatie van Truman Burbank beschrijft de onze. Volgens John Coleman schrijft de elite het script al bijna honderd jaar aan het Tavistock Institute of Human Relations in Londen.

Wereld Economisch Forum brengt dystopische film uit over het “mondkapje van de toekomst”

Coleman, nu 83, een voormalig officier van de Britse inlichtingendienst (MI-6), heeft de kliek die de wereld domineert voor het eerst ontmaskerd in zijn klassieker Conspirator’s Hierarchy: The Story of the Committee of 300 (1992)

Zoals de titel al doet vermoeden, is zijn nieuwste boek een rammelende wanhoopskreet: The Tavistock Institute of Human Relations: Shaping the Moral, Spiritual, Cultural, Political and Economic Decline of the United States of America. (PDF)

Het boek is de bevestiging dat een financiële elite elke oorlog en depressie in de moderne geschiedenis in elkaar heeft gezet, en nog steeds onze overtuigingen en gedragingen conditioneert.

Volgens Coleman is Tavistock vóór de Eerste Wereldoorlog begonnen met zijn leven om vredelievende bevolkingsgroepen te overtuigen van de noodzaak elkaar af te slachten.

“Die frisse Amerikaanse jongens uit Arkansas en North Carolina werden naar Europa gemarcheerd in de overtuiging dat zij “voor hun land vochten”, nooit wetend dat de “democratie” [Woodrow] Wilson hen stuurde om “de wereld veilig te maken voor” een Socialistisch-Internationale Eén Wereldregering dictatuur was.” (42)

Gefinancierd door de koninklijke familie, de Rockefellers en de Rothschilds, pionierde Tavistock in de propagandatechnieken die gebruikt werden om oorlog te rechtvaardigen. Ronduite leugens over Duitse wreedheden in de Eerste Wereldoorlog resoneren door de decennia heen tot leugens over Saddam Hoessein die Koerden vergast en baby’s vermoordt in Koeweit. De grootste leugen van allemaal is natuurlijk dat moslims iets te maken zouden hebben met 11 september.

Coleman ontdekte dat 94% van de door Tavistock ontwikkelde sleutelwoorden en fasen voor het gebruik in de Tweede Wereldoorlog “overeenkwamen met die welke gebruikt werden in de Koreaanse oorlog, de oorlog in Vietnam en de Golfoorlog.” (153)

Coleman’s voornaamste punt is dat wij niets kunnen vertrouwen wat de massamedia of de regering ons vertellen, vooral niet het “nieuws”. Hij haalt de propagandaleider van Stalin, Willy Munzenberg, aan: “Alle nieuws is leugen en alle propaganda is vermomd als nieuws.”

Coleman zegt dat de maatschappij verrot is met instellingen en organisaties die door Tavistock geleid worden om te misleiden en te verdraaien. Zij worden “elite” instellingen genoemd, vanwege wie zij dienen.

De gefabriceerde crisis, de Great Reset en de NWO’s ‘Build Back Better’

De samenzwering reikt tot op plaatselijk niveau. Volgens Coleman heeft Tavistock een “onzichtbaar leger” van actoren die “tegenwoordig te vinden zijn in de zalen van justitie, politie, kerken, schoolbesturen, sportorganen, kranten, tv…gemeenteraden, staatsregeringen, en legio zijn in Washington. Zij zijn verkiesbaar voor elk ambt…”

Vrijwel elk belangrijk bedrijf, universiteit, denktank of stichting is verbonden met Tavistock. (Zie Conspirators’ Hierarchy blz. 221-253 voor een lijst.) Zij kiezen de entertainers waar wij naar kijken, de geleerden waarnaar wij luisteren; de politici die wij verkiezen. Elke president van de VS sinds Theodore Roosevelt heeft onder haar controle gestaan. Zij maakten voorbeelden van rebellen als JFK en Richard Nixon.

Tavistock zit achter elke “spontane” sociale beweging van de laatste eeuw, waaronder feminisme, seksuele “bevrijding”, de vredesbeweging, de “New Age” beweging, milieuactivisme, homopropaganda, en abortus. De laatste tijd zitten zij achter de seksuele voorlichting en de transgenderbeweging.

“Het morele, geestelijke, raciale, economische, culturele en intellectuele bankroet waar wij ons nu middenin bevinden is niet een of ander maatschappelijk verschijnsel… dat zomaar gebeurd is. Het is eerder het product van een zorgvuldig gepland Tavistock programma,” schrijft Coleman.

Wij worden voortdurend bestudeerd om te zien hoe wij onder stress zullen reageren. De Martiaanse invasie van Orson Welles in 1938 was bedoeld om de kracht van het “nieuws” om te misleiden aan te tonen. Coleman vermeldt het niet, maar de stroomuitval in het noordoosten in 2003 was waarschijnlijk een andere studie van massagedrag. Katrina/New Orleans was dat ook. Vertrouwend op ons verdoofde schaapachtige gedrag, zegt Coleman dat Tavistock doorging met het afslachten van David Koresh en zijn volgelingen in Waco, na over zijn activiteiten gelogen te hebben. (240)

Tavistock volgt Sun Tsu’s stelregel: “Dood er een paar; terroriseer er velen.” Coleman noemt het besluit van Winston Churchill om Duitse burgers te bombarderen “een oorlogsmisdaad.” Dresden was “een regelrechte aanval op het christendom, getimed om plaats te vinden tijdens de vastentijd,” zegt hij. (188)

De Great Reset – De grootste bedreiging voor de planeet sinds de Tweede Wereldoorlog

Volgens Coleman voert Tavistock oorlog tegen de moslimwereld, omdat de islam een hinderpaal vormt voor zijn controle. (151) Hij beweert dat Rusland en China nog een zekere mate van onafhankelijkheid hebben.

CONCLUSIES

Wij zitten in deze ellende omdat een kleine groep dynastieke families onbeperkte rijkdom heeft vergaard door zich de geldscheppende rol van de regering toe te eigenen.

Om dit onrechtvaardige voordeel te behouden, moeten zij een dictatuur van “wereldregering” oprichten. Zoals in elke koloniale situatie, worden onze nationale elites gekozen door hun bereidheid om met de bezettende macht samen te werken. De meeste mensen zullen alles doen wat nodig is om “succesvol” te zijn. Velen denken dat zij vrije burgers zijn die een betere wereld scheppen.

De mensen vinden de Illuminati een abstracte en ongrijpbare vijand. Kijk niet verder dan uw televisie, uw iPod, uw radio, film of krant.

Coleman zegt dat 450 van de Fortune 500 bedrijven hun marsorders van Tavistock krijgen. Dit kan verklaren waarom televisiereclames meer bezig lijken te zijn met gedragswijziging dan met het verkopen van een product. De laatste tijd worden in veel reclames huwelijken en gezinnen van gemengde rassen voorgesteld. Ik ben niet tegen gemengde huwelijken, behalve wanneer het de agenda van iemand anders is.

Net als Truman Burbank, zien steeds meer mensen het complot in. Zij testen de verhaallijn van de elite en vinden die leugenachtig en pervers. Zij lopen van het toneel af om een authentiek leven te vinden.


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

https://t.me/Thelovefactory_omroep

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: