De gevaccineerden vallen als vliegen

juli 23, 2022

Wanneer drie mensen salmonella krijgen, worden er tonnen vlees gedumpt, maar er worden miljoenen mensen verminkt en gedood door zogenaamde vaccins, en het nieuws wordt onderdrukt. De onontkoombare conclusie is dat de regering ons probeert te doden; en de massamedia, de geneeskunde, de grote bedrijven en de wetshandhavers zijn medeplichtig. Dit is een ruiming in slow-motion, mensen! schrijft Henrymakow.com.

De gevaccineerden vallen als vliegen door hartaanvallen, beroertes, bloedstolsels, kanker, en worden invalide door een veelheid van ziekten en aandoeningen.

WAYNE ROOT: 33 Dode & Zieke Vrienden Sinds Ons Huwelijk Slechts 8 Maanden geleden. Alle 33 GEVACCINEERD. Een “Vaccin Dood & Ziekte Cluster”

Wayne Allyn Root:

Ja, u leest het goed. Er zijn (tot nu toe) 33 vrienden en familieleden dood of ziek sinds ons huwelijk acht maanden geleden. Ik heb het onderzoek gedaan. Alle 33 waren gevaccineerd. Elk van hen.

Dit is een “vaccin dood en ziekte cluster”.

Dit is als de “Love Canal” kankercluster van de jaren ’70. Het kan niet genegeerd worden als u zoveel mensen dood ziet gaan, of erg ziek ziet worden in slechts één groep.

Maar het heeft niets met onze bruiloft te maken. Open uw ogen. Dit gebeurt overal. Het aantal niet-Covid sterfgevallen stijgt dramatisch in de Verenigde Staten (en over de hele wereld). Levensverzekeringsmaatschappijen melden dat het aantal niet-Covid sterfgevallen met 40% of meer stijgt onder jonge Amerikanen in de werkende leeftijd. Lincoln National meldt dat de uitbetalingen van overlijdensuitkeringen met meer dan 163% zijn gestegen in het jaar sinds de Covid vaccins uitkwamen. Dit zijn stijgingen van sterfgevallen die tijdens de Tweede Wereldoorlog niet gezien zijn.

Lees de krantenkoppen – elke dag valt er een nieuwe beroemdheid, acteur, rockster, atleet of CEO “plotseling en onverwacht” dood neer. De meesten van hen zijn veel te jong om te sterven, of hebben een beroerte of hartaanval. Ik durf te wedden dat ze allemaal één ding gemeen hebben – ze zijn GEVACCINEERD.

Op een avond deze week surfde ik naar TMZ.com. Dit waren de koppen:

Amerikaanse gezondheidsautoriteit FDA: Controleer COVID-vaccins ontvangers op gezichtsverlamming

*American Pickers’ Frank Fritz in het ziekenhuis opgenomen na beroerte.

*”Little Women: Atlanta” ster Ms. Juicy heeft een beroerte gehad, en is van de ICU af.

*Hailey Bieber (de 25-jarige vrouw van Justin Bieber) had een mini-beroerte, onderging een hartoperatie.

*”Elvis” actrice Shonka Dukureh dood aangetroffen in appartement op 44-jarige leeftijd.

*Sopranos Star Tony Sirico dood.

*”AGT” & “Voice” deelnemer Nolan Neal dood op 41-jarige leeftijd.

Aan de lijst worden toegevoegd…

*Paul Duncan, 35, voormalig voetbalster van Notre Dame stierf aan hartaanval tijdens het joggen.

*De autopsie van Sam Bruce, voormalig football-speler van de Miami Hurricanes, is vrijgegeven. Hij stierf in april op 28-jarige leeftijd aan een hartaanval tijdens het autorijden.

Dit waren allemaal krantenkoppen op één dag deze week!

Hebt u ooit van iets dergelijks gehoord in uw leven? Dit is een tsunami. Dit is een plaag. Dit is een ECHTE pandemie. Dit zijn allemaal betrekkelijk jonge Amerikanen die plotseling dood zijn, of erg ziek met de twee meest voorkomende bijwerkingen van het Covid-vaccin (hartaanvallen en beroertes).

Alles waarvoor ik sinds de eerste dag van het vaccin op mijn nationale radioshow gewaarschuwd heb, is (helaas) gebeurd. Nou komt het zich wreken. Het Covid-vaccin is gevaarlijk en dodelijk. Het is de grootste ramp en mislukking in de geschiedenis van de gezondheidszorg. Het is een non-stop doods- en verwondingsmachine.

Ik heb persoonlijk een gedetailleerde lijst samengesteld van studies die door regeringen en medische autoriteiten over de hele wereld zijn vrijgegeven en die allemaal tot drie absolute conclusies leiden:

A) Het Covid-vaccin is een afschuwelijke mislukking.
B) Het Covid-vaccin is gevaarlijk en dodelijk.
C) Wie twee of meer vaccins neemt, heeft veel meer kans om… in het ziekenhuis opgenomen te worden met Covid… en aan Covid te sterven.

Maar het wordt nog veel erger. De gevaccineerden vallen als vliegen neer door hartaanvallen, beroertes, bloedstolsels, kanker, en worden invalide door een veelheid van ziekten en aandoeningen.

Twee van de laatste geloofwaardige studies tonen aan…

*Het Covid-vaccin beschadigt en vernietigt het immuunsysteem als een vorm van AIDS. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9167431/

Professor Michel Chossudovsky – #Ja, het is een “killer-vaccin”

*91% van degenen in het Verenigd Koninkrijk die dit jaar aan Covid gestorven zijn, zijn drie- of viervoudig gevaccineerd: https://expose-news.com/2022/07/22/uk-gov-confirms-91percent-covid-deaths-triple-vaccinated/
Hebt u in de gewone media over deze studies gehoord? Waarom niet?

Wilt u al deze geloofwaardige studies zien die wijzen op een ramp met het Covid-vaccin? Ik heb de meest uitgebreide lijst samengesteld van wie dan ook, waar dan ook. Ik stuur hem naar iedereen die erom vraagt.

Nu komen wij bij mijn persoonlijk verhaal. Het is nog maar acht maanden geleden dat ik met mijn mooie bruid Cindy Parker Root trouwde. En in die tijd zijn er enorm veel mensen die wij kennen en liefhebben gestorven en ziek aan dodelijke niet-Covid ziekten.

33 van hen.

33 doden, of gewonden, kreupelen of invaliden in slechts acht maanden. Dat zijn heel wat vrienden en familieleden. Dat is een “doden cluster” dat door wetenschappers, MD’s en de CDC onderzocht zou moeten worden. Dat is een verhaal dat de media zou moeten halen. Maar wacht, er is meer…

Alle 33 waren gevaccineerd.

Het is belangrijk op te merken dat ik een conservatieve talkshow-host ben, die al vanaf de eerste dag luidkeels gewaarschuwd heeft voor de gevaren van het vaccin. Mijn vrienden zijn dus overwegend conservatief en ook ongevaccineerd. Maar de weinige vrienden die ik ken die wel voor vaccinatie gekozen hebben, zijn bijna allemaal dood of ziek.

Denk maar eens na over die percentages. De gelederen van mijn weinige gevaccineerde vrienden zijn gedecimeerd als een peloton mariniers dat door een vijandelijke hinderlaag in stukken is gescheurd, en in lijkzakken is thuisgekomen.

Wacht, hier is de clou. Van mijn vrienden en familie die niet gevaccineerd zijn, is er niet één gestorven of ziek geworden sinds mijn huwelijk, acht maanden geleden.

Bespeurt u hier een patroon? Zelfs Democraten moeten een patroon opmerken, niet? Zelfs Dr. Fauci moet toch een patroon opmerken, niet? Zelfs Joe Biden moet een patroon zien. Maar laten we ons niet laten meeslepen. Van demente bejaarden kan niet verwacht worden dat zij eenvoudige patronen begrijpen.

HET IS ECHT: Wetenschappelijk rapport documenteert “zelfassemblerende magnetische nanosystemen” voor cybernetische biocircuit-interface- en controlesystemen in mensen, inclusief “DNA-hydrogel”-technologie

Er is iets heel erg mis. Iedereen kan het elke dag in de krantenkoppen zien. Amerikanen vallen dood neer in het hoogste tempo in de geschiedenis. Dit zijn allemaal niet-Covid sterfgevallen. Het zijn jonge Amerikanen in de werkende leeftijd. En ik durf te wedden dat ze allemaal één ding gemeen hebben: ze zijn gevaccineerd.

Maar uiteindelijk is niets veelzeggender dan mijn persoonlijke verhaal. Noem het een “cluster van vaccindoden en -ziekten”.

De media moeten over deze ramp berichten. De FDA en CDC moeten toegeven dat het gebeurt. De vaccins moeten gestopt worden. Maar in plaats daarvan verdubbelen ze. Opmerkelijk genoeg bevelen zij Covid-vaccins aan voor baby’s, peuters en tieners.

Dit is of de grootste gezondheidszwendel en doofpotaffaire in de wereldgeschiedenis, of massamoord op grote schaal. Of allebei.

Tennis ace Rafael Nadal verdiende deugdpunten door de prik te nemen, maar in deze korte video op een nieuwsconferentie krijgt hij een aanval. De arme man is duidelijk niet in orde, en na een paar minuten worstelen met de pijn die hem overvalt, schuift hij zich achter de tafel naar de grond, vermoedelijk om te gaan liggen.

Update 16:25:

Zoals een oplettende reaguurder in de commentarensectie opmerkt, is de onderstaande video van een persconferentie in 2011 en heeft dus in dit geval niets met het “vaccin” te maken. Was het filmpje reeds eerder op het net tegengekomen en kreeg een onderbuikgevoel dat het niet pluis was. Nu toch gevallen en geplaatst. Een reminder om bij de les te blijven en op mijn onderbuikgevoel te vertrouwen. Rommel

https://www.bitchute.com/embed/Pp39IjnqGwR2/


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: