Een enkele reis naar digitale dystopie

augustus 4, 2022

Als wij het niet stoppen, zullen wij slaapwandelend door de poorten van de hel gaan, een enkele reis naar digitale dystopie.” ∼ Dr. Mike Yeadon

Ik kwam een juweeltje tegen op een van mijn Substack berichten, waarin ik het had over CBDC en het Digital Transaction Control Grid. Wanneer u door de commentaren scrollt, ziet u een lang bericht, dat niet voor niets lang was, want het komt van niemand minder dan Dr. Mike Yeadon, schrijft The Vigilant Fox.

De moeite is veel groter dan een “normale opmerking,” en de boodschap was te belangrijk om te laten staan. Dus, weet u wat? Laten we Dr. Yeadon de megafoon geven. Hier is wat hij te zeggen had over het opkomende controlenetwerk:

Totalitaire controle was altijd al het doel: dit is wat wij kunnen doen om hun agenda te dwarsbomen. Als wij het niet stoppen, zullen wij slaapwandelend door de poorten van de hel gaan, een enkele reis naar digitale dystopie.

1. De wereldwijde COVID-fraude heeft als doelstellingen totalitaire controle.

2. Een deel van die controle wordt bemiddeld door iedereen te dwingen een verplichte digitale ID te hebben & te tonen. Massavaccinatie is zeer succesvol geweest in het contrasteren van een deel van dat controleraster.

3. Het tegenwicht kan gedwongen worden om verplichte digitale ID te aanvaarden door aan te geven dat het nodig is om toegang te krijgen tot een beperkte maar essentiële hulpbron, zoals voedsel of benzine. Ik geloof dat daarom beide onder bedreiging zijn, zodat zo’n rantsoenering ingevoerd zou kunnen worden en we zouden geen gemakkelijke manier hebben om er tegen te argumenteren.

De ontstellende vaccinatie-balans van mijn huisarts “Ik heb vijf tot tien patiënten per dag met vaccin bijwerkingen”

4. Zodra we allemaal zo’n digitale ID gebruiken, zouden de oplichters een nieuw pandemisch virus kunnen uitroepen en vaccinatie verplicht kunnen stellen als voorwaarde om die ID geldig te blijven (geen prik, geen energie/voedsel).

5. Het andere element van het controlenetwerk is de cashloze digitale valuta. Om de haverklap zal ons verteld worden dat alle vertrouwen in de bestaande soevereine munten verloren is, secundair aan het overmatig drukken van geld om mensen en bedrijven te steunen tijdens “de pandemie”, denk ik. Ik weet niet hoe dit zal uitpakken, maar ik vermoed dat degenen die hier de drijvende kracht achter zijn, hun nieuwe e-dollarrekeningen al aan het financieren zijn, en wat oud geld op een veilige plaats aan het zetten zijn. De rest van ons zal weggevaagd worden, tot de grond toe afgebrand. We zullen een volstrekt ontoereikend UBI [Universal Basic Income krijgen], en er zal geen mechanisme zijn om in beroep te gaan.

Wat te doen?

A. Ophouden met te doen alsof alles oké is, dat het maar een virusje is, dat de regering dit onder controle heeft en dat weldra alles weer normaal zal worden. Dat zal niet gebeuren. Wij worden overal aangevallen door de 0,0001%. Als wij hen niet tegenhouden, zullen wij slaapwandelend door de poorten van de hel gaan, een enkele reis naar digitale dystopie.

B. Maak iedereen wakker die nog niet wakker is. Help degenen die zich nog maar net onwennig verroeren om in te zien dat wij te maken hebben met de eerste werkelijk existentiële bedreiging voor de Vrije Mensheid.

Artsen voor de Waarheid: “In de herfst-winter van 2021 zal ten minste 20-30% van degenen die tegen COVID zijn gevaccineerd, aan het vaccin overlijden en zal een nieuwe stam de schuld krijgen”

C. Weiger alle c19-vaccins. Wat u al gedaan hebt, is gedaan, maar zwicht niet voor meer.

D. Weiger alle regels te respecteren die fysiek genegeerd kunnen worden en die betrekking hebben op de gefingeerde pandemie (maskers, lockdown, een vaccinpas tonen om welke reden dan ook, behalve bij grensovergangen, en gebruik dan uw paspoort).

E. Blijf contant geld gebruiken. Er is absoluut geen reden om contant geld te schrappen. Het bestaan ervan beperkt de macht van de uitvoerende macht om voor altijd alles over u te weten te komen. Als contant geld wordt ingetrokken, is dat het einde van de vrijheid, van de politieke campagne, van de privacy.

F. Om de inzet te verhogen, ik ben er zoveel mogelijk van overtuigd dat de elites van plan zijn de meesten van ons te vermoorden, gebruik makend van de totalitaire tirannie die dit systeem hun zal geven als wij passief blijven.

LAAT HET NIET GEBEUREN!

Dank u, Dr. Yeadon, voor alles wat u doet en voor de tijd die u genomen hebt om deze buitengewone nota samen te stellen.

Als u meer van Mike wilt horen, volg dan zijn Telegramkanaal  of lees waarom hij aanraadt om altijd het verhaal van de regering in twijfel te trekken.


Bron; Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER


https://t.me/Thelovefactory_omroep

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: