De Young Global Leaders van Klaus Schwab proberen systematisch pedofilie te normaliseren en seks met kinderen over de hele wereld uit het strafrecht te halen

augustus 9, 2022

Regeringen over de hele wereld, die onder de controle van het Wereld Economisch Forum fungeren, voeren oorlog tegen onze kinderen. De Young Global Leaders van Klaus Schwab proberen systematisch pedofilie te normaliseren en seks met kinderen over de hele wereld uit het strafrecht te halen, schrijft Baxter Dmitry.

Het gebeurt vlak voor onze ogen en de mainstream media zijn medeplichtig in hun stilzwijgen.

Deze week heeft een rechter in het extreem-linkse Nieuw-Zeeland van Jacinda Ardern verklaard dat 12-jarige kinderen kunnen instemmen met seks met volwassenen. U hoeft niet terug te spoelen. U hebt het goed gehoord. In de zaak in kwestie ging het om een 45-jarige man, die zich verdedigde met de bewering dat zijn 12-jarige slachtoffer “het wilde.” Volgens de man van middelbare leeftijd zette het 12-jarige meisje hem onder druk om seks te hebben.

“Ik weet dat zij een kind was, maar de manier waarop zij naar mij toe kwam was als een volwassen vrouw. Ik weigerde haar, maar zij bleef bij mij terugkomen. Zij wilde dit echt doen,” zei de 45-jarige over het kind dat toen 12 jaar was.

In de laatste dagen van het proces ging rechter Earwaker in op de kwestie van toestemming voor een persoon onder de 16 jaar, volgens een verslag van de New Zealand Herald:

“Wettelijk gezien kan een persoon onder de 16 geen toestemming geven voor onfatsoenlijke handelingen, daarom hoeft u als jury alleen maar te beslissen of de onfatsoenlijke handelingen hebben plaatsgevonden,” zei hij.

Toen kwam de klap op de vuurpijl. De rechter zei tegen de jury:

“Maar wat geslachtsgemeenschap betreft, kan een persoon onder de 16 wel toestemming geven. U moet op grond van de bewijzen die u hebt, nagaan of de toestemming al dan niet gegeven is.”

Op maandag sloot rechter Earwaker het proces af, en drong er bij de jury op aan “volkomen onpartijdig” te blijven bij het beoordelen of het Openbaar Ministerie van de Kroon zijn zaak al dan niet bewezen had. Bedenk wel, dat we het hier hebben over een man die bekende seks te hebben gehad met een 12-jarige en dat rechtvaardigde met het argument dat zij “het wilde.”

“Het is niet genoeg dat de Kroon u ervan overtuigt dat hij hoogstwaarschijnlijk schuldig is, het moet buiten redelijke twijfel staan.”

Enge tijden in Nieuw-Zeeland. Maar bent u verbaasd? We hebben het hier over een extreem-linkse autoritaire staat, geleid door Young Global Leader Jacinda Ardern, waar de burgers te horen krijgen dat ze hun volledige vertrouwen in de regering moeten stellen.

Uitbraak in mei 2022, uiteindelijk 270 miljoen doden: Reeds in 2021 aangekondigde apenpokkenpandemie

Nieuw-Zeeland is gevallen.

Maar zij zijn niet de enigen.

Emmanuel Macron werd eerder dit jaar herkozen als president van Frankrijk, in een verkiezing die algemeen als verdacht werd beschouwd. Het is misschien geen verrassing dat hij ook een van de Young Global Leaders van Klaus Schwab is en dat Frankrijk ook pedofilie aan het normaliseren is.

De regering van president Macron stemde in 2018 tegen het hebben van een toestemmingsleeftijd in Frankrijk, en werd daarmee een van de eerste naties die toegaven aan de druk van een internationale cabal die vastbesloten is om seks met kinderen over de hele wereld te decriminaliseren.

Dit betekent dat de federale wet in Frankrijk geen wettelijke leeftijd van toestemming kent, en dat volwassenen die seks hebben met kinderen van welke leeftijd dan ook, niet vervolgd zullen worden voor verkrachting, als het kindslachtoffer geen “geweld, bedreiging, dwang of overrompeling” kan bewijzen.

Het wetsontwerp tegen seksueel en op gender gebaseerd geweld, bekend als de Schiappa wet, werd op 3 augustus door het Franse parlement in wet omgezet, wat in Frankrijk tot verontwaardiging leidde omdat ouders en kinderrechtengroeperingen de regering Macron ervan beschuldigden de kinderen van het land te verraden.

Door het ontbreken van een toestemmingsleeftijd lopen miljoenen kinderen in Frankrijk ernstig gevaar om seksueel misbruikt te worden, aldus ambtenaren van de kinderbescherming.

Als dat al een understatement is. Maar moeten wij verbaasd zijn? Macron is, net als Jacinda Ardern uit Nieuw-Zeeland, een van de Young Global Leaders van Klaus Schwab. Zij zijn allemaal vastbesloten om oorlog te voeren tegen onze kinderen.

Als we kijken naar wat er gebeurt, lijkt het me duidelijk dat er sprake is van een gecoördineerde vernietiging van hele landen en hun economische sectoren

Of u hem nu leuk vindt of niet, de Russische president Vladimir Poetin heeft ons jaren geleden al gewaarschuwd dat de wereldelite van plan is om pedofilie in het Westen te normaliseren. Volgens Poetin houdt de wereldelite zich bezig met Satanverering. “Doe wat gij wilt” is hun motto. Het blijkt dat hij gelijk had.

Ik zei al eerder dat de mainstream media medeplichtig zijn aan hun stilzwijgen. Meer geïnteresseerd in het promoten van Big Pharma producten en het optreden als de PR afdeling van de Democratische Partij, lijken de media totaal ongeïnteresseerd in de echte wereldproblemen die een directe invloed hebben op het leven van onze kinderen.

Maar als je aan de oppervlakte krabt, besef je dat de media op meer manieren medeplichtig zijn dan alleen maar hun ogen te sluiten.

De poging om pedofilie te normaliseren speelt zich al jaren voor onze ogen af. En wie kunnen de massa’s beter ontvankelijk maken dan hun favoriete sterren.

Oprah grijpt nu al jaren elke gelegenheid aan om de traditionele gezinswaarden stilletjes en bedrieglijk te ondermijnen. Volgens Bill Maher is een relatie tussen een dertiger en een kind van 12 helemaal in orde en moet de samenleving ophouden zo gespannen te zijn.

En uiteraard grijpt CNN elke gelegenheid aan om wat pro-pedofilie inhoud tussen de rest van de rotzooi die zij rondstrooien te stoppen. Volgens Jeffrey Toobin, de juridische hoofdanalist van het netwerk, die in 2020 kort geschorst werd omdat hij live masturbeerde tijdens een Zoom-gesprek, zouden pedofielen die betrapt worden met kinderporno tegenwoordig lichtere straffen moeten krijgen omdat… het internet hen ertoe aanzette?

Nano-Technologie in Covid injecties – Het is voor communicatie, het is technologisch parasitisme

Dit kunt u niet verzinnen.

We zijn nog niet eens aan de kop van de slang toegekomen. Hollywood. De amusementsindustrie. Verantwoordelijk voor het hersenspoelen van de massa’s gedurende tientallen jaren, wordt algemeen aangenomen dat Hollywood gecontroleerd wordt door satanische pedofielen.

Ontmoet John Paul Rice. Hij is een filmproducent uit L.A. die aan Jerry Bruckheimers Remember the Titans gewerkt heeft, voordat hij een reeks veelgeprezen films produceerde.

Volgens Rice wordt de amusementsindustrie geleid door elitaire pedofielen die kinderen verhandelen en opofferen voor hun eigen verdorven plezier. En de meeste van die kinderen worden niet ouder dan 7 of 8 jaar.

Beschamend spul.

Als u in een wereld wilt leven die veilig is voor onze kinderen, dan is het tijd om stelling te nemen.


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

https://t.me/Thelovefactory_omroep

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: