Wereldregeringen bereiden zich voor op een Extinction Level Event (ELE); CDC krabbelt terug op elke pijler van het COVID theater

augustus 14, 2022

Wij hebben twee explosieve verhalen voor u in het artikel en de Situation Update podcast van vandaag (hieronder te zien). Het eerste verhaal betreft nieuwe informatie van commerciële leveranciers, waaruit blijkt dat regeringen over de hele wereld voorraden aan het aanleggen zijn als nooit tevoren, schijnbaar in afwachting van een Extinction Level Event (ELE, Uitsterven Niveau Gebeurtenis) die de overgrote meerderheid van de nu levende mensen dreigt uit te roeien, schrijft Mike Adams.

Het tweede verhaal gaat over de CDC die plotseling op alle belangrijke pijlers van het COVID-theater terugkomt: maskers, quarantaines, sociale distantie, vaccins, het testen van asymptomatische patiënten en nog veel meer. Plotseling heeft de CDC in wezen toegegeven dat het vanaf het begin allemaal theater was, en dat het nooit door echte “wetenschap” werd gesteund.

U kunt mijn volledige commentaar op deze twee baanbrekende verhalen beluisteren in de Situation Update podcast die hieronder te zien is, met aanvullende redactionele toelichtingen.

Regeringen bereiden zich voor op een Extinction Level Event (ELE)

Overal in Amerika kopen regeringsinstanties op dit moment een lange lijst van overlevings- en paraatheidsspullen op, waardoor het aanbod dat nog voor burgers beschikbaar is, uitgeput raakt. Grootschalige overheidsaankopen omvatten momenteel:

  • Houdbaar voedsel, MRE’s en noodvoedselvoorraden.
  • Munitie en vuurwapens.
  • Nachtkijkers.
  • Hoogrendementsonderdelen voor HVAC-systemen.
  • Kaliumjodidepillen (om de schildklier te beschermen tegen stralingsschade).
  • Tuinzaden en kunstmest.
  • Dieselbrandstof, dieselmotorolie en andere onderdelen voor het vervoer.

Deze voorraden worden met miljoenen pallets vervoerd naar ondergrondse grotten, bunkers en zelfs steden die door de regeringen van de wereld worden bestuurd. Het is bijvoorbeeld geen geheim meer dat zelfs de natie Taiwan een enorme ondergrondse luchtmachtbasis runt, compleet met eigen vliegtuighangars die in grotten gebouwd zijn, samen met taxibanen voor vliegtuigen en transportbanen, allemaal onder de grond. Van TheDrive.com:

EU beseft nu pas te laat dat de sancties de Europese economieën meer schade berokkenen dan de Russische economie

De Taiwanese luchtmacht, ook bekend als de Republic of China Air Force, of ROCAF, heeft op ongebruikelijke wijze foto’s vrijgegeven van wapenladingen verrichtingen die werden uitgevoerd in het zeer versterkte ondergrondse grotachtige complex dat verbonden is met de Chiashan luchtmachtbasis. De foto’s bieden een zeer zeldzame blik in het onderaardse tunnelnetwerk dat enkele van de meest capabele gevechtsvliegtuigen van de ROCAF herbergt…

En dat is informatie gebaseerd op wat er openbaar wordt gemaakt. Wat er werkelijk bestaat dat geheim is, is veel uitgebreider. In de Verenigde Staten heeft de regering van de VS enorme ondergrondse steden en bunkers gebouwd, met tunnels die hen verbinden over duizenden kilometers ondergrondse transporttunnels.

Het punt is hier dat de regering van de VS zich voorbereidt op het einde van de wereld, terwijl zij de burgers vertelt dat alles in orde is. Het volk krijgt nooit te horen dat het zich ergens op moet voorbereiden. Het volk wordt voor de wolven gegooid en achtergelaten om te sterven, terwijl de regering haar eigen COG (Continuity Of Government) noodplannen verdrievoudigt en probeert de Derde Wereldoorlog uit te lokken met zowel China als Rusland, en dat alles terwijl het binnenlandse regime een oorlog van tirannie en geweld tegen het Amerikaanse volk voert via de FBI, IRS, DOJ, ATF, EPA, enz.

De CDC krabbelt terug en geeft toe dat de hele “covid theater” poppenkast een grote leugen was

Vandaag wordt ook aandacht besteed aan de verbazingwekkende ommekeer van de CDC, die de afgelopen 2,5 jaar bezig is geweest met het verspreiden van kwakzalverige wetenschappelijke leugens en propaganda over covid, met als gevolg de nodeloze dood van miljoenen mensen over de hele wereld.

Donetsk in brand: Nog meer burgers gedood door bombardementen door Oekraïense nazi’s

Plotseling zegt de CDC nu dat hun eerdere richtlijnen niet meer gelden. Zij hebben hun eisen over maskers, gevaccineerden versus ongevaccineerden, sociale afstand, verplichte quarantaines, het van school houden van blootgestelde kinderen en zelfs over het uitvoeren van covid-tests op asymptomatische mensen (d.w.z. het testen van mensen die niet eens ziek zijn) laten vallen.

Dit is een schokkende, volledige ommekeer in de meeste leugens die het CDC jarenlang heeft verspreid, en het roept de vraag op: krijgen alle werknemers die ontslagen zijn omdat zij de eerdere “richtsnoeren” van de CDC in twijfel trokken, nu hun baan terug? Krijgen zij hun loon terug?

Zal Big Tech alle censuur en deplatforming van mensen die de leugens van de CDC in twijfel trokken, terugdraaien?

Zullen er verontschuldigingen komen van de medeplichtige media die de propaganda van de CDC de afgelopen meer dan 2 jaar hebben verspreid?

En wat zal er gedaan worden om alle kinderen en gezinnen schadeloos te stellen voor de pijn en het leed van de onnodige lockdowns, het verplichte maskerbeleid, de wrede isolatie van kinderen, het maskerbeleid op vliegvelden en alle andere voorbeelden van medische waanzin die Amerika sinds begin 2020 beheerst? Is er niet een soort van nationale verontschuldiging die wij tegoed hebben?

Hoe zit het met alle kleine bedrijven die verwoest zijn? De levens die verwoest zijn? De huwelijken die uitgewist zijn? De ziekenhuismoorden die gepleegd zijn in naam van de naleving van de CDC?

Het wordt tijd om alle leiders van CDC, FDA, NIH, NIAID en alle anderen die betrokken zijn bij dit wereldwijde bedrog dat miljoenen levens heeft verwoest en tientallen miljarden dollars winst heeft opgeleverd voor de corrupte farmaceutische reuzen, strafrechtelijk te vervolgen.

Poetin verklaart bevrijding van Donbas via VN Artikel 51 (Nederlands transcript)

Deze ommekeer van het CDC bevestigt alleen maar dat wij al die tijd gelijk hadden. De hele covid-toneelproductie was een kwakzalverij vanaf de eerste dag, en de mensen die weigerden de absurde “richtlijnen” van de CDC op te volgen, zijn nu volledig in het gelijk gesteld.

Lees meer in de Situation Update podcast van vandaag (hieronder).

https://www.brighteon.com/189b2b22-ea87-4fd2-90e9-4088198d93af


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

https://t.me/Thelovefactory_omroep

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: