Wat is er mis met de wereld?

augustus 14, 2022

Wat is er mis met de wereld? Ik zal een opsomming geven van de mogelijkheden… De westerse actie tegen Oekraïne is een mislukking, een dwaze misrekening die van meet af aan duidelijk was. Het heeft alleen maar de pathetische afhankelijkheid van onze Europese bondgenoten van Russische olie en gas aan het licht gebracht, dat zonder dat gas hun economieën definitief verwoest zullen worden, schrijft James Howerd Kunstler.

De Russen zullen waarschijnlijk eindigen met de controle over de Zwarte Zee en ook met de broodmand van Oekraïne eindigen. Dus nu zal Europa verhongeren en bevriezen.

Wilden zij werkelijk op deze manier zelfmoord plegen? Willen de inwoners van Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Spanje en de andere landen gewoon in de vergetelheid wegkwijnen? Waarschijnlijk niet. Veeleer breekt nu de tijd aan van omvergeworpen regeringen.

Europa zit plotseling in een hopeloze puinhoop met regeringen die vallen als dennennaalden, industrieën die stilvallen wegens gebrek aan brandstof, en burgers die in opstand komen tegen de krankzinnige dictaten van het Wereld Economisch Forum (WEF) om de veestapel drastisch in te krimpen en de landbouw te sluiten.

Zichzelf de keel doorsnijden

Dit, natuurlijk, nadat de regeringen van Euroland hun eigen keel hebben doorgesneden door zichzelf uit de Russische olie en gas te sanctioneren.

Dit is vooral bizar in Duitsland, de grootste economie van de regio, die pas dit jaar eindelijk inzag en toegaf dat zijn “groene energie”-beleid een complete mislukking was, waardoor ze gedwongen waren om grote windturbine installaties te sluiten en hun toevlucht te nemen tot elektriciteitsproductie met steenkool.

Goed gedaan, Groenen. Uw idiote beleid dwingt de economieën zich te wenden tot steenkool, de vuilste fossiele brandstof. Natuurlijk zijn de regeringen Merkel en daarna Olaf Scholz de meest hypocriete idioten gebleken.

De overal ingeplante stromannen van de globalisten zullen waarschijnlijk omver geworpen worden. Ik kan mij een scenario voorstellen waarin de NAVO en de Euro-Unie in machteloze schande zullen ontbinden, en de verschillende betrokken landen opnieuw over hun lot zullen moeten onderhandelen, en daarbij de adviezen en de dwang van de V.S. zullen moeten opgeven.

Heeft Rusland al gewonnen? Is het “Game Over” voor het Rockefeller Imperium?

Zij zouden zelfs tegenstanders van de VS kunnen worden, in plaats van bondgenoten. Bent u vergeten dat wij nog niet zo lang geleden twee oorlogen tegen Duitsland hebben uitgevochten? En al die landen bevechten elkaar ook al sinds het Bronzen Tijdperk.

De geschiedenis is een grappenmaker

Het lijkt misschien ongelooflijk, maar de geschiedenis houdt nooit op ons eraan te herinneren wat een grappenmaker zij is. In deze Vierde Omwenteling heeft zich een vreemde en verschrikkelijke omkering voorgedaan.

Op de een of andere manier zal het Rusland van Poetin overblijven om te vertegenwoordigen wat er nog over is van de internationale rechtsorde, terwijl de Westerse democratieën dieper wegzinken in een moeras van gestoord despotisme. Hoe dan ook, zij hebben het te druk met oorlog voeren tegen hun eigen volk om zelfs maar te doen alsof zij hun Oekraïense proxies bijstaan.

We mogen niet vergeten dat “Joe Biden” sinds februari bijna 60 miljard dollar in de witwasmachine van Oekraïne heeft gepropt, die alleen maar gehallucineerd kapitaal weer zal uitspuwen op de steeds wanordelijker wordende financiële markten.

Kijk: de indexen zijn vanochtend over de hele wereld gestegen. En waarom? Omdat de wereldeconomie zo goed is? Ik denk het niet.

Intussen zijn er berichten dat er enorme hoeveelheden door het Westen geleverde wapens op de zwarte markt opduiken. Blijkbaar verkopen sommige Oekraïners deze wapens zelfs aan de Russen!

“Een epische ineenstorting staat voor de deur”

Een epische ineenstorting staat voor de deur. Elke plaats in de wereld staat op het punt in te storten en sommige landen in de periferie gaan al ten onder. Sri Lanka is blut en heeft geen gas meer na te zijn gelanceerd als WEF-experiment in een koolstofarme eco-staat.

Panama is in opstand over extreme regeringscorruptie, voedselschaarste en de naweeën van een bijzonder ernstige twee jaar durende COVID lockdown waar de rest van de wereld nauwelijks iets over gehoord heeft – misschien omdat China de operationele controle heeft over het vitale Panamakanaal en de CCP de operationele controle heeft over de Wereldgezondheidsorganisatie, die Panama als lockdown lab project heeft opgezet.

Nederlands parlementslid: “Dit zijn vreemde tijden die helaas nog zullen verergeren”

In de VS moeten wij ons schrap zetten voor de herfst voor de schaamteloze wanhoop van de claqueurs achter “Joe Biden”. Hun propagandamachine zal waarschijnlijk voluit gaan voor klimaatverandering en hernieuwde COVID-hysterie.

Er zijn altijd hittegolven op het hoogtepunt van de zomer. CNN doet alsof het schokkend is dat Texas hoge temperaturen heeft. Werkelijk? Hebt u dat nog nooit meegemaakt?

Intussen stapelen, achter het nieuws over nieuwe Omicron subvarianten, de verwondingen en sterfgevallen door vaccins zich op, en de CDC doet alsof zij er niets van merkt. Zij liegen gewoon, zoals gewoonlijk. U bent er aan gewend. U doet alsof het te verwachten is. U bent vergeten dat het niet altijd zo was. Binnenkort zal het er toe doen.

Er is hulp op komst – over een paar jaar

Intussen zijn de tussentijdse verkiezingen in november nog maar een paar maanden verwijderd. De Democraten zijn in paniek dat zij bij de stembus klappen zullen krijgen. Wel, hier is een voorspelling: begin oktober zal een nieuwe pandemie worden afgekondigd, compleet met lockdowns, terwijl Google met Facebook samenwerkt om een nieuwe telefoonstem-app te lanceren. Zij zullen zeggen dat het allemaal nodig is “om onze democratie te redden”.

Wonder boven wonder winnen de Democraten dan 30 zetels meer in het Huis van Afgevaardigden en vijf in de Senaat. Dan betreden wij de nieuwe grens van de Green New Deal en Build Back Better. Met andere woorden, de VS stevenen af op een totale ineenstorting.

Over “Joe Biden” gesproken: wiens idee was het om de opwindbare pop president naar Saoedi-Arabië te sturen? Ik kan me alleen maar voorstellen wat er onder vier ogen in de kamer is gebeurd met “JB” en MBS (kroonprins Mohammed bin Salman), de virtuele alleenheerser van het met olie doordrenkte woestijnland. En was die vuist-“handdruk” niet gewoon onbetaalbaar?

Terreur tegen gevangengenomen oppositieleider Medvedtsjoek – Zelensky regime wil hem martelen om bekentenissen te krijgen

Welke concessies heeft “Joe Biden” van de Saoedi’s gekregen? Saoedi-Arabië stemde er genadig mee in om zijn olieproductie in de periode 2025-2027 te verhogen – een echte triomf voor de Amerikaanse diplomatie. Heel mooi. Maar daar hebben we op korte termijn niet veel aan, nietwaar?

Mensen, bereid u voor

En nu verschuift zelfs de grond onder de Chinese Communistische Partij (CCP), nu China’s extravagante matrix van stadsbouw, hypothecaire schulden en bankfraude het financiële systeem op zijn grondvesten doet schudden. Wat een verrassing!

De CCP is erin geslaagd politici over de hele wereld om te kopen, in regeringen en culturele instellingen in elk land te infiltreren en de media voor haar doeleinden te misbruiken, maar de CCP is blijkbaar haar greep op het Chinese volk aan het verliezen, dat er genoeg van heeft om in lockdown te zitten gevolgd en bedrogen te worden.

De tanks zijn uit. Dit is niet dezelfde film als het Tiananmen-plein in 1989. Dit is het bankroet van de CCP, een epische gebeurtenis die door het “mondiale zuiden” zal denderen, Afrika in hongersnood en chaos zal storten en Zuid-Amerika in een zoveelste rotatie van elites.

Vrij spoedig zal het ieder land voor zich zijn in deze hoofdgebeurtenis van de vierde omwenteling (alias de lange noodtoestand). De eenheid van de wereld is een fata morgana, samen met al die belachelijke narratieven over een wereldregering.

En in elk land voor zichzelf, zal het elke gemeenschap, elk gezin, elk mens voor zichzelf zijn, totdat het dagelijks leven van de grond af, pijnlijk, gereorganiseerd kan worden.

Mensen, bereid u voor.


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

https://t.me/Thelovefactory_omroep

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: