augustus 15, 2022

Nieuw onderzoek uit Thailand heeft uitgewezen dat voor elke 10 kinderen die zich laten “inenten” voor het coronavirus, er uiteindelijk drie hartproblemen krijgen als gevolg daarvan.

De onderzoekers bekeken 301 leerlingen van twee verschillende scholen, allen tussen de 13 en 18 jaar oud op het moment dat zij zich lieten injecteren. Alle leerlingen kregen een injectie met boodschapper-RNA (mRNA) van Pfizer en BioNTech, bericht Ethan Huff.

De kinderen waren allemaal over het algemeen gezond, en slechts enkele hadden kleine reeds bestaande aandoeningen zoals astma en allergische rhinitis – die, eerlijk gezegd, waarschijnlijk veroorzaakt waren door andere vaccins die zij in hun vroege jeugd hadden gekregen.

Nadat de leerlingen de tweede injectie van Pfizer hadden gekregen, voerden de onderzoekers laboratoriumtests uit om een basislijn vast te stellen. Daarna volgden zij drie dagen, op zeven dagen en 14 dagen na de injectie om de gezondheidsresultaten van de studenten te controleren.

Wat zij ontdekten is dat 29 procent van de jongeren cardiovasculaire schade opliep als gevolg van de injecties, waaronder hartkloppingen, pijn op de borst en kortademigheid.

Vierenvijftig van hen hadden abnormale resultaten op hun elektrocardiogram, terwijl zes een mitralisklepprolaps kregen, die de Mayo Clinic omschrijft als een hartklepaandoening. Nog eens zes ontwikkelden een hoge bloeddruk, terwijl bij zeven een hartontsteking werd vastgesteld.

Twee van de kinderen reageerden zo slecht op de injecties dat zij in het ziekenhuis moesten worden opgenomen, waarbij één van hen op de intensive care belandde.

Cardiologen zeggen dat de risico’s van COVID vaccinatie veel groter zijn dan de vermeende voordelen

Grafeen wordt van gevaccineerden op ongevaccineerde mensen overgebracht

In het paper, dat gefinancierd werd door de Mahidol Universiteit en gepubliceerd werd vóór een “peer review”, wordt beweerd dat alle kinderen binnen twee weken “hersteld” waren. Misschien betekent dit dat hun eerste symptomen verdwenen zijn, althans voorlopig.

Maar als de prikken werkelijk schade toebrengen aan de harten van de kinderen, dan zal die schade waarschijnlijk blijvend zijn – ook al lijkt het, voorlopig althans, dat de kinderen in orde zijn.

Verscheidene cardiologen die het paper bekeken, kwamen tot de conclusie dat deze injecties absoluut niet in de armen van kinderen mogen worden geduwd. Een van hen, Dr. Peter McCullough, die optreedt als medisch hoofdadviseur voor de Truth for Health Foundation, legde het in een e-mail aan de Epoch Times als volgt uit:

“Elke vorm van hartbeschadiging bij jongeren is verontrustend, aangezien de risico’s op lange termijn van hartfalen en plotselinge dood bij inspanning onbekend zijn. Dit is een van de ~200 gepubliceerde studies die aantonen dat de risico’s van COVID-19 vaccinatie veel groter zijn dan enig theoretisch voordeel.”

Het heeft lang geduurd voordat de regering van de Verenigde Staten, schoorvoetend, toegaf dat COVID-prikken hartontsteking kunnen veroorzaken. Tegelijkertijd beweren zij dat de voordelen – welke voordelen, willen wij nog steeds weten? – opwegen tegen de vele, vele risico’s.

Een andere cardioloog met de naam Dr. Anish Koka uit Philadelphia zei dat de resultaten van de nieuwe Thaise studie “niet geruststellend zijn.”

“De Thaise studie helpt een deel van de leemte in de gegevens op te vullen, zodat ouders en hun artsen beter geïnformeerd kunnen zijn bij het bespreken van de risico’s en de voordelen van de vaccins,” zei hij.

15 studies die aantonen dat natuurlijke immuniteit van eerdere infecties sterker is dan de COVID-vaccins

In de commentaarsectie van de Times herinnerde iemand eraan dat dit allemaal in “warp speed” is gebeurd, dankzij Donald Trump, die tot op de dag van vandaag de inentingen blijft promoten en zichzelf omschrijft als de “vader van het vaccin”.

Het Congres, zowel de Democraten als de Republikeinen, zijn ook verantwoordelijk, want zij hebben het woord “vaccin” geherdefinieerd vlak voordat Trump met Operation Warp Speed begon, waardoor de injecties in recordtijd op de markt kwamen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: