augustus 30, 2022

Te weten komen over misdadige elites die de wereld controleren, kan zo verontrustend zijn, dat sommige mensen reageren met “cognitieve dissonantie”, of het “Semmelweis-effect”: zij stoppen hun kop in het zand. Wat onthuld wordt, is gewoon te verontrustend, schrijft David Sörensen.

Wat er vandaag in de wereld gebeurt is ongekend, en het biedt grote hoop voor de toekomst: honderden miljoenen mensen beginnen voor het eerst in hun leven te begrijpen dat de meeste regeringen marionettentheaters zijn, die gecontroleerd worden door verborgen financiële entiteiten, die hen gebruiken om hun eigen misdadige doelen te bevorderen, namelijk zichzelf verrijken, terwijl ze het publiek tot slaaf van hun controlesystemen maken.

Dit gebeurt al eeuwenlang, en voor het grootste deel was de hele mensheid er zich niet van bewust, omdat deze criminele machtsstructuren strategisch achter de schermen opereren, en ervoor zorgen dat niemand zich van hun operaties bewust is. Daarom worden zij Deep State, Shadow Governments, en Secret Societies genoemd.

Zij zorgen ervoor om ongezien te blijven voor het publiek, en opereren volledig vanuit de schaduw, terwijl zij alles wat op het zichtbare toneel gebeurt volledig controleren

Het feit dat dit op zo’n wereldwijde schaal aan het licht komt, is uniek in de geschiedenis, en het betekent dat het tij aan het keren is. Hun grootste wapen is de duisternis, en ontmaskerd worden is hun grootste angst, want dat zal hun ondergang betekenen. Alles wat zij doen, hangt af van de onwetendheid van de bevolking. Zodra het volk weet wat er aan de hand is, zal het dit snode spel niet langer meespelen, en zal het zich beginnen te verzetten.

Nu al zien wij miljoenen mensen in opstand komen, gebruik makend van de wetten en de grondwet van hun land, blootleggend hoe er met verkiezingen geknoeid wordt, en hun misdadige onderdrukkers op vele verschillende manieren confronterend.

Onze World Freedom Directory telt meer dan 600 organisaties uit de hele wereld, die opkomen voor de rechten van de mensheid. Talloze artsen, wetenschappers, advocaten en deskundigen op elk denkbaar gebied, spreken zich uit, luid en duidelijk.

Spaanse media: het zijn schaamteloze en gewetenloze schurken

En dit is nog maar het begin van de grootste beweging van ontwaken, sinds het begin der tijden. De donkere sluier van volledige onwetendheid van de mensheid wordt opgelicht, en de ogen van honderden miljoenen beginnen open te gaan.

Bang zijn voor de waarheid

Toch is de meerderheid van de mensheid nog grotendeels onwetend. Hoewel in vele landen een zwijgende meerderheid wel voelt dat er iets “niet pluis” is, zijn velen er nog niet aan toe om te zien wat er werkelijk aan de hand is. De confrontatie met de werkelijkheid is voor hen gewoon te schokkend.

Te weten komen over misdadige elites die de wereld controleren, kan zo verontrustend zijn, dat sommige mensen reageren met “cognitieve dissonantie”

“Cognitieve dissonantie” is een psychologische reactie op nieuwe informatie die wij als bedreigend ervaren. Wij voelen ons veiliger door het te ontkennen. Het is het spreekwoordelijke “je kop in het zand steken”. Een soortgelijke psychologische reactie is het “Semmelweis-effect”. Dat is de reflexmatige neiging om bewijsmateriaal of kennis te verwerpen wanneer die in strijd is met gevestigde normen, overtuigingen, of paradigma’s.

Ik moedig iedereen aan zich bewust te zijn van deze mentale overlevingsmechanismen. Het feit dat wij ons nog niet bewust zijn van bepaalde werkelijkheden, maakt ze niet minder waar. Onze onwetendheid bepaalt de werkelijkheid niet.

Mondiale deskundigen 

Een belangrijke gebeurtenis in onze tijd, die blootlegt wat er in onze wereld aan de hand is, is de Grand Jury georganiseerd door de wereldberoemde advocaat Dr. Reiner Fuellmich. Zoals de meesten van ons weten, hebben honderden vooraanstaande wetenschappers van de wereld, en functionarissen van de WHO, de Verenigde Naties, het leger, CDC, Pfizer, enz. al voor een Grand Jury getuigd over het plan om de hele mensheid te onderwerpen aan een totalitair systeem van verstikkende controle, dat wordt uitgevoerd onder het mom van “gezondheidszorg”, “klimaatverandering”, en andere gefabriceerde crises.

De onthullingen van de eerste zittingen in de Grand Jury zijn samengevat in een gemakkelijk te lezen document, dat Grand Jury Evidence 1 heet, en dat vrij verspreid is via Stop World Control.

Russische tegensancties op komst: Verwoestend voor het Westen

VERSLAG DOWNLOADEN

Als redacteur van het Grand Jury Evidence wil ik benadrukken dat dit document geen ongefundeerde “theorieën” bevat. Alles wat erin staat is een feit – een historisch, geopolitiek, wetenschappelijk en medisch feit – ondersteund door gegevens, en bevestigd door alle deskundigen die aan deze Grand Jury deelnemen, en ook door duizenden andere deskundigen waarmee wij over de hele wereld in contact staan.

Ik heb een masterdiploma van de Universiteit voor Wetenschappen en Kunsten in België op het gebied van media en communicatie, en ik heb het zeer zeldzame permanente visum voor de Verenigde Staten gekregen wegens “uitzonderlijke bekwaamheid”.

Dit soort visum wordt uitsluitend verleend aan topdeskundigen die erkend worden als wereldleiders en vernieuwers op hun vakgebied.

In de afgelopen decennia heb ik samengewerkt met televisie, kranten, boekuitgevers en andere vormen van media. Als professioneel media-expert weet ik precies hoe de media gebruikt worden om te controleren wat het publiek denkt.

Het is vanuit deze professionele achtergrond en tientallen jaren ervaring dat ik alle lezers wil aanmoedigen om over de aanvankelijke reflex heen te stappen om informatie te ontkennen die misschien nieuw en intimiderend is.

Het feit dat de mainstream media het hier niet over hebben, betekent niet dat het niet waar is. Integendeel.

Denk eens aan de mensen die deze informatie naar voren brengen. Dr. Reiner Fuellmich spant al bijna drie decennia met succes rechtszaken aan tegen grote frauduleuze bedrijven, en is een wereldleider op dit gebied. Hij heeft geluisterd naar meer dan 150 vooraanstaande deskundigen op alle gebieden van de wetenschap, uit de hele wereld – en heeft niets dan bewijzen verzameld.

Hij wordt bijgestaan door 10 andere juristen en een rechter, die op soortgelijke wijze diepgaand kwaliteitsonderzoek hebben gedaan – iets dat onderdrukt wordt in onze huidige cultuur, waarin kritiekloze gehoorzaamheid verwacht wordt, tegen intelligent onderzoek gewaarschuwd wordt, en de resultaten van echt wetenschappelijk onderzoek vaak gecensureerd worden.

Let op wanneer het intelligente deel van de mensheid het zwijgen wordt opgelegd

Geschiedenis heeft mij altijd gefascineerd, en ik heb in mijn jeugd grote aantallen boeken verslonden. Als er één ding is dat ik uit mijn onderzoek geleerd heb, dan is het het volgende:

Telkens wanneer het intelligente deel van de mensheid onderdrukt wordt, en heersers onvoorwaardelijke gehoorzaamheid eisen van een ongeïnformeerde bevolking, kunt u er zeker van zijn dat er iets kwaadaardigs aan het werk is

Hoewel het een uitdaging kan zijn om het soort informatie te lezen dat u in de bewijzen van de Grand Jury zult zien, is het voor niemand nuttig om de weg van de ontkenning te kiezen. Onze ogen sluiten doet niets van dit alles verdwijnen, maar dwingt het in feite af.

Globalisten willen ineenstorting: Rusland sancties om heel Europa failliet te laten gaan – Uitgehongerd, bevroren en werkloos voor de “Great Reset”

De misdadigers die onze wereld bedreigen, gedijen op de onwetendheid van het publiek, en daarom censureren en brengen zij alle informatie in diskrediet die de mogelijkheid heeft om het volk nauwkeurig voor te lichten. Factcheckers worden door hen opgeleid en ingezet om de massale wereldwijde onthulling van de waarheid te onderdrukken.

Interessant is dat deze factcheckers nooit het bewezen valse narratief van de mainstream media zullen aanvechten, wat duidelijk laat zien welke agenda zij dienen.

De criminele financiële entiteiten weten heel goed dat hun spel voorbij is, zodra de mensheid ophoudt mee te spelen. Daarom is het onze missie om door de dikke sluier van bedrog te breken die over de geesten van de mensheid gelegd is, en de mensen met de waarheid te bevrijden. Zodra de mensen zien wat er in onze wereld aan de hand is, verschuiven zij van hersenloze meegaandheid, naar intelligent verzet.


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

https://t.me/Thelovefactory_omroep

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: