september 9, 2022

Een lijst van dingen die u niet moet weten, zodat u met een heldere geest gelukkig kunt boosteren. Zei ik helder? Ik bedoelde leeg, schrijft James Edward Taylor.

1. Negeer dat deze nieuwe bivalente boosters alle proeven op mensen hebben overgeslagen. Dat is juist. Niet getest op mensen. Dat betekent dat ze op u worden getest. Welkom bij het experiment! (Of ik denk, het voortgezette experiment.)

2. Negeer dat dit de snelst goedgekeurde vaccins in de geschiedenis zijn. Niet “goedgekeurd,” let wel. “Goedgekeurd” betekent in wezen dat wij ze naar buiten brengen en in mensenlichamen injecteren voordat er een langdurige, lastige goedkeuringsprocedure heeft plaatsgevonden. De samenstelling van de injecties is in juni vastgesteld. En ze zijn er, vervaardigd en klaar om in september ingespoten te worden. Maar negeer dat.

3. Negeer dat de regering deze injecties besteld heeft een maand voordat ze zelfs maar goedgekeurd waren. Tjonge, wat waren zij zelfverzekerd. Ik denk dat u dat ook moet zijn!

4. Niet op mensen getest betekent natuurlijk dat er nog geen gegevens over de werkzaamheid bestaan. Zij moeten het eerst op mensen uitproberen om uit te vinden of het werkt. Maar dat is vast niets om u zorgen over te maken.

5. Negeer dat ze het alleen op muizen getest hebben.

6. Veel muizen? Nou, nee. Acht muizen. Maar negeer dat.

7. En hoe deden die acht muizen het tegen het virus? Nou, umm… ze kregen allemaal COVID😂 Niets te zien hier.

8. Wat gebeurde er dan met de muizen om een vergunning te krijgen? Wel, zij hebben antilichamen gemaakt. Is dat nuttig? Wel, nee niet echt. Gegevens over antilichamen zeggen niets over uw mate van bescherming tegen de ziekte. Meer of minder antilichamen, meer of minder bescherming, meer of minder ernst van de ziekte. Echt, antilichamengegevens zeggen ons niets over de werkzaamheid. Maar negeer dat. Vertrouw op de Wetenschap™, oké?

Igor’s Nieuwsbrief – De “8-Muizen Proef” van Bivalent Booster is eigenlijk mislukt

9. Negeer dat zelfs vaccinzeloot Paul Offitt zich “ongemakkelijk voelt bij de gedachte dat we verder zouden gaan – dat we miljoenen of tientallen miljoenen doses aan mensen zouden geven – op basis van gegevens van muizen.” En negeer soortgelijke opmerkingen van vaccinzeloten Peter Hotez en Michael Osterholm, die ook klagen dat er geen proeven op mensen zijn gedaan. Als zelfs de vaccinzeloten “vaccinaarzeling” aan de dag leggen, moet u ze beslist gewoon deplatformeren.

Twitter medeplichtig aan GENOCIDE door grootschalige studie te censureren waaruit blijkt dat Ivermectine 68% van de covid-sterfgevallen kan voorkomen

10. Negeer dat de FDA niet eens een adviescommissie bijeengeroepen heeft om deze bivalente boosters te bespreken, alvorens ze toe te laten. Dat komt waarschijnlijk omdat het adviescomité ze zou hebben afgewezen. Maar laat dat maar zitten.

11. Negeer dat wij geen gegevens hebben over de veiligheid op lange termijn van deze (of welke andere) covid-prikken dan ook. De oorspronkelijke prikken zijn pas vorig jaar uitgekomen – er is nog geen “lange termijn” geweest. Negeer zeker deze video van meerdere FDA-ambtenaren die aandringen op toelating, omdat zij pas veiligheidssignalen zullen gaan zien als de prikken op grote schaal toegediend worden. Gefeliciteerd dat u deel uitmaakt van het experiment en bijdraagt aan Science™!

12. Negeer de 1.394.703 ongewenste bijwerkingen van covid-prikken die tot 26 augustus 2022 aan het Amerikaanse VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System) gemeld zijn. Dat omvat 30.605 sterfgevallen. Dat aantal sterfgevallen is bijna het dubbele van het aantal sterfgevallen dat gemeld is voor alle andere vaccins in de afgelopen 32 jaar. Maar negeert u dat. Ik bedoel, de FDA en CDC negeren ze, dus waarom zou u dat niet doen?

13. Negeer dat zowel Pfizer als Moderna bij het federale proevenregister een aanvraag hebben ingediend om de duur van hun proeven met vaccins te verlengen. De proeven van Moderna zullen pas op 29 december 2022 afgelopen zijn, en die van Pfizer pas op 8 februari 2024. En zij hebben aangegeven dat zij de gegevens van de proeven met individuele deelnemers pas beschikbaar zullen stellen “als de studie voltooid is en alle geplande analyses zijn uitgevoerd”. U zult dus ergens tussen 2024 en 2026 een weloverwogen keuze kunnen maken over het al dan niet vaccineren. Maar negeer dat. Neem uw booster!

14. Negeer dat Pfizer (de strafrechtelijk meest beboete entiteit in de geschiedenis van de wereld) geprobeerd heeft zijn proefgegevens te verbergen of te schrappen. Negeer dat zij nog niet eens alle gegevens van de oorspronkelijke proeven hebben vrijgegeven. Negeer dat zij geprobeerd hebben om 75 jaar lang te voorkomen dat proefgegevens vrijgegeven zouden worden, maar dat zij door een federale rechter gedwongen werden om ze te overhandigen. En negeer ook dat de proefgegevens die we wel hebben een 2500 pagina’s tellende horrorshow zijn van bijwerkingen, waaronder sterfgevallen. Maar vrees niet, de fabrikant classificeert al deze voorvallen gewoon als “niet vaccin-gerelateerd“. Zo aardig van de fabrikant om alle problemen aan te wijzen die NIET met zijn product te maken hebben, zodat de FDA niet al die moeite hoeft te doen om zelf op onderzoek uit te gaan. Wat een aardige, behulpzame mensen daar bij Pfizer!

Ierse stad die 99,7% “volledig gevaccineerd” is, ondervindt “massale COVID uitbraak”

15. Negeer dat honderden artsen en wetenschappers zich hebben aangesloten bij een groep genaamd Public Health and Medical Professionals for Transparency, die de FDA aanklaagt om de dossiergegevens van Pfizer’s covid-19 vaccin biologisch product openbaar te maken. Kennelijk zijn zij van mening dat: “het publiek transparante, open studiegegevens nodig heeft, zodat het zelf kan beoordelen of het wil vaccineren of niet.” Negeer dat maar.

16. Negeer dat, volgens voormalig Blackrock adviseur Edward Dowd, Pfizer in feite gefaald heeft in zijn klinische proeven, omdat zijn product de alle-oorzaken-sterfte niet verlaagd heeft, een gebruikelijke gouden standaard in de biotech.

17. Negeer ook dat het sterftecijfer over de hele linie hoger is sinds deze injecties uitgerold zijn. Waarschijnlijk niet de moeite waard om dat te weten.

18. Negeer deze video, die een zeer indringende analyse bevat van de vaccinverwondingen, en van het volslagen gebrek aan protocol en de bedrieglijkheid van de manier waarop deze injecties op slinkse wijze worden toegestaan zonder dat ze getest worden. U zult beslist niets van deze pertinente informatie willen weten.

19. Negeer dat het spike-eiwit het giftigste deel van het coronavirus is, en dat deze booster nog eens twee versies ervan in uw lichaam zal brengen, naast wat er al circuleert.

20. O, maar die oude spike is toch al weg? Wel, u moet waarschijnlijk negeren dat het CDC onlangs zijn eerdere bewering van zijn websites heeft geschrapt, namelijk dat het spike-eiwit dat door de prik wordt aangemaakt, maar korte tijd in uw lichaam blijft.

Dat wilt u waarschijnlijk niet weten.

21. Negeer ook dit onderzoek, waaruit blijkt dat spike-eiwit tot vijftien maanden (of langer, want dat was de duur van het onderzoek) in uw lichaam kan blijven bestaan. U hebt dus waarschijnlijk nog spike-eiwit van de eerste injecties, en van de twee boosters, maar deze bivalente injectie brengt nog twee spikeiwit-varianten in het spel. (Eigenlijk brengt de Moderna-prik het lichaam opnieuw in contact met de uitgestorven Wuhan spike, en de niet in omloop zijnde Omicron BA. 1. Wat dus dubbel nutteloos lijkt. Maar schenk daar geen aandacht aan).

De epidemie van waanzin overspoelt de wereld

22. Negeer dat, als u deze bivalente prik neemt, en ook de spiffy nieuwe quadrivalente griepprik, er zes nieuwe antigenen in uw lichaam circuleren. Wat kan er dan nog misgaan?

23. Negeer dat volgens de CDC slechts 33% zijn tweede booster heeft genomen. Blijkbaar beginnen de mensen door te krijgen dat deze injecties eigenlijk helemaal niets uithalen, en uw kans op COVID vergroten. Maar dat moet u negeren. Ik bedoel, eerlijk gezegd, wat weten de mensen na eenentwintig maanden van een ding dat zogenaamd werkt, maar in feite helemaal niet werkt, heb ik gelijk?

24. Negeer dat volgens de regels van de Emergency Use Authorization (is er nog steeds sprake van een “noodsituatie”?) de fabrikanten nog steeds een aansprakelijkheidsschild hebben, wat betekent dat zij geen schadevergoeding hoeven te betalen als de injecties een ramp blijken te zijn (wat, uitgaande van hun monovalente voorouders, waarschijnlijk lijkt). U hebt geen enkele bescherming en geen enkele vergoeding krachtens de wet, als u gewond raakt. Maar maakt u zich geen zorgen, de farmaceutische bedrijven zijn tenminste financieel beschermd . Pfhew. Gelukkig maar dat wij de belangrijke lieden beschermen, niet?

25. U zult waarschijnlijk niet naar deze studie willen kijken, waaruit blijkt dat herinfecties frequenter worden naarmate wij meer doses geven. Echt, waarom zou u uzelf van streek maken?

26. Negeer dat sommige medische instanties waarschuwen dat herhaaldelijk boosteren, meerdere keren per jaar, slecht is. Als echt, echt slecht. Als in dat het een ravage zal aanrichten in uw immuunsysteem. Negeer ook dat geen enkel vaccin in de geschiedenis meerdere keren per jaar een booster-prik nodig heeft gehad. Ik denk dat deze zo geweldig is dat u er maar niet genoeg van kunt krijgen. Kon u er maar elke morgen een krijgen bij uw kakkerlak cornflakes!

27. Tot slot, negeer al de honderden dingen die er mis zijn met de oorspronkelijke prikken, die ook hier gelden.

https://www.frontnieuws.com/nee-ik-wil-uw-prik-niet-hier-is-waarom-update/embed/#?secret=B9nzWwBdQx#?secret=D1cNq7jZ7D

Klik beslist niet op die boovenstaande link. U zult het niet leuk vinden.

Onwetendheid is een zegen. Veel plezier bij het boosteren!


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: