< president Poetin is Democratisch gekozen en dat kan zij, < Ursula von der Leyen >in haar positie, helaas met de beste wil van de wereld niet stellen>

Op 14 september 2022 hield Ursula von der Leyen haar jaarlijkse ‘State of the Union’ speech, de troonrede van de Europese Unie. Hierin stak ze haar voorkeur in de strijd tussen Ukraïne en Rusland niet onder stoelen of banken, maar in de vergelijking ‘autocratie’ en ‘democratie’ liet ze wat mij betreft grote steken vallen.

Immers, president Poetin is democratisch gekozen en dat kan zij, in haar positie, helaas met de beste wil van de wereld niet stellen. Gelet op de activistische plannen van de EU om een sterk machtsfront te vormen tegen Rusland en de andere BRICS-landen, verklaart Ursula hiermee de oorlog aan de niet-Westerse Wereld. Een oorlog die de komende jaren verstrekkende gevolgen kan hebben voor de gezelligheid op aarde.

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: