september 29, 2022

Eergisteravond werd bekend dat “ontploffingen” beide Nordstream-pijpleidingen hadden beschadigd, die gas van Rusland naar Duitsland en andere landen in Noord-Europa transporteren, schrijft Kit Knightly.

Als gevolg daarvan lekten grote hoeveelheden aardgas in de Oostzee, en werd de toevoer via de pijpleiding volledig afgesloten.

Het vermeende incident heeft geleid tot een woedende beschuldigingsronde, waarbij beschuldigingen over en weer vliegen over wat we – voor het gemak – IJzeren Gordijn 2.0 zullen noemen.

De Europese Unie heeft beweerd dat de leidingen zijn “gesaboteerd”, maar geeft in haar verklaring niemand rechtstreeks de schuld.

De Telegraph geeft nu al actief de Russen de schuld, meer bepaald de westerse boeman president Vladimir Poetin. Met als kop “Waarom Poetin Nord Stream 2 zou willen opblazen, en de voordelen die het hem oplevert“.

Aan de andere kant hebben de Russen gezegd dat het idee dat ze hun eigen pijpleiding zouden saboteren “dom” is.

Sommige westerse alternatieve media hebben gewezen op de belofte van Joe Biden om Nordstream 2 in februari volledig stil te leggen als een teken dat de VS achter de vermeende aanval zat.

Volgens Forbes heeft de voormalige Poolse minister van Defensie ronduit gezegd dat NAVO-strijdkrachten de pijpleiding hebben opgeblazen.

De vraag – een vraag die ik de afgelopen twee jaar schijn te blijven stellen – is “doet het er echt toe?”.

Misschien hebben de Amerikanen het opgeblazen.
Misschien hebben de Russen het opgeblazen.
Misschien heeft iemand anders het opgeblazen.
Of misschien heeft niemand het opgeblazen en is het hele verhaal een verzinsel.

Open brief aan “Haters” van samenzweringstheoretici

Wat de waarheid ook moge zijn, het eindresultaat blijft hetzelfde. Gas en elektriciteit zullen duurder worden. Er zal een enorme druk zijn om over te schakelen op “duurzame energiebronnen”, er zal gesproken worden over een “klimaatramp“, en misschien zullen er zelfs energierantsoeneringen en/of black-outs komen.

Mensen zullen deze winter bevriezen, verhongeren en waarschijnlijk sterven. Dat is altijd al onderdeel van het plan geweest, welke reden is er om te denken dat deze “aanval” iets anders is dan meer van hetzelfde?

Iedereen is in rep en roer over wie wat heeft gedaan, en vraagt zich af “Was het sabotage?”

Maar het eenvoudige antwoord daarop is “ja, natuurlijk was het dat.”

Ongeacht de precieze details van de situatie, was de Nordstream explosie absoluut een sabotagedaad.

Dezelfde sabotage die we al twee jaar zien.

De sabotage van onze hele manier van leven, door mensen die zowel monetair als politiek willen profiteren van een ommekeer in de manier waarop onze samenleving is gestructureerd.

De sabotage die leidt tot het faken van een pandemie, het uithollen van onze gezondheidszorg, ons opsluiten in onze huizen en het ruïneren van onze bedrijven.

De sabotage van onze economie, onze samenleving en onze lichamen zelf.

De sabotage van ons, door hen.


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: