Oktober 6, 2022

Ik zie en hoor herhaaldelijk mensen klagen over wat een vreselijk toeval het is dat alles zo snel gaat: de nep-pandemie, het giftige vaccin, de designeroorlog, de stijgende energieprijzen, de instortende economie, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Ik huil van binnen als ik dit hoor.

Niets gebeurt toevallig.

Waarom kijken de mensen niet verder dan de krantenkoppen? Waarom denken ze niet na? Kan het ze niet schelen wat er gebeurt met zichzelf, hun geliefden en de wereld? Geven ze niet om de toekomst die hun kinderen en kleinkinderen zullen erven?

Toen ik geneeskunde studeerde, werd ons geleerd om te proberen alle tekenen en symptomen van een patiënt met elkaar te verbinden om een gemeenschappelijke oorzaak te vinden: een diagnose die alle tekenen en symptomen zou verklaren.

(Ik denk niet dat artsen dit tegenwoordig leren. Tegenwoordig wordt studenten geleerd hoe ze vaccins moeten geven en hoe ze het geld dat ze verdienen moeten optellen. Dat is alles.)

Dus, om een eenvoudig voorbeeld te geven: als een patiënt hoestte en afviel, werd ons geleerd te zoeken naar een ziekte die beide symptomen zou verklaren.

Hetzelfde principe kan zeker worden toegepast op de rest van het leven.

Als er veel slechte dingen tegelijk gebeuren, is het zinvol te zoeken naar een gemeenschappelijke oorzaak – in plaats van aan te nemen dat de slechte dingen allemaal op zichzelf staan en niets met elkaar te maken hebben.

En dat geldt vooral voor vandaag.

Alles wat er gebeurt houdt verband met elkaar. Alle slechte (en schijnbaar losstaande) dingen maken deel uit van de aanloop naar de Grote Reset.

De landbouw wordt vernietigd door de bureaucratie om ons allen te dwingen voedsel te eten dat in laboratoria is gemaakt of verwerkt.

Stakingen vernietigen de productiviteit en de structuur van onze samenleving. De samenzweerders zullen zich schor juichen.

Ik geloof bijvoorbeeld dat de Royal Mail door stakingen kan worden vernietigd en dat het einde van de Royal Mail een einde zal maken aan het principe van postbezorging aan elk huis in het land. Deze stakingen zullen Royal Mail beschadigen en mogelijk vernietigen en de mensen in de steden naar flatgebouwen dwingen.

Ik hoop dat degenen die de spoorwegstakers steunen niet klagen als de inflatie 15% of 20% bedraagt en de rente in de dubbele cijfers schiet. Zullen zij de treinbonden nog steeds steunen als hun hypotheekrente 15% bedraagt en zij hun huis moeten inruilen voor een plaats in de faillissementsrechtbank? Ik zag dat een groep actievoerders demonstreerde voor stakers die meer geld willen en tegen de inflatie. Dat is als het aanmoedigen van beide teams in een voetbalwedstrijd.

Is het trouwens niet vreemd dat de mainstream media deze demonstraties nu steunen en promoten? Is het paranoia om te vermoeden dat het establishment deze demonstraties organiseert en promoot – om angst, woede en chaos te creëren? De samenzweerders willen ons doen geloven dat de opwarming van de aarde echt is (hoewel het bewijs aantoont dat dat niet zo is) en ze willen de wereldeconomie vernietigen en ontevredenheid aanmoedigen om de weg vrij te maken voor een wereldregering. (Om redenen die niet zo gemakkelijk te begrijpen zijn heeft een voorstander van de opwarming van de aarde een emmer menselijke uitwerpselen over een standbeeld van kapitein Tom Moore gegooid).

De Covid-leugen groeit als Pinokkio’s neus

De gezondheidszorg, die nu al slechter is dan 70 jaar geleden, zal nog verder achteruitgaan. Het is moeilijk voor te stellen dat het nog erger kan – maar het zal gebeuren. De NHS annuleert nu al meer dan 20.000 afspraken per dag – zonder enige goede reden. Talloze miljoenen wachten op afspraken, tests en behandelingen. Velen van hen zullen sterven omdat er geen goede gezondheidszorg is in het Verenigd Koninkrijk.

Bijna twee derde van de huisartsen in opleiding is van plan parttime te gaan werken – niet meer dan 24 uur per week. Een deel hiervan is pure luiheid, een deel is een vastberadenheid om zo weinig mogelijk belasting te betalen (huisartsen worden veel te goed betaald) en een deel is, vrees ik, het gevolg van een langlopend beleid om het percentage vrouwelijke artsen te verhogen. Het zijn vooral vrouwelijke artsen die weigeren meer dan drie dagen per week te werken. En het zijn vooral vrouwelijke huisartsen die weigeren ’s nachts, in het weekend en op feestdagen te werken.

Bizar genoeg werd in een recent onderzoek gesuggereerd (bijna onvermijdelijk misschien) dat zwarte mensen slecht worden behandeld in de NHS. Ik heb sterk het vermoeden dat als er een onderzoek zou worden gedaan onder blanken, zou blijken dat zij net zo slecht worden behandeld. Bovendien twijfel ik er niet aan dat de meest wreed behandelde groep binnen de gezondheidszorg de ouderen zijn. Maar die waarheid zou nooit de aandacht trekken van de media. Ageïsme wordt tegenwoordig niet alleen geaccepteerd als normaal – het wordt actief bevorderd en gesteund door regeringen.

Onze vrijheid van meningsuiting verdwijnt, zodat we de waarheid over valse pandemieën en giftige prikken niet kunnen delen. YouTube, Google, Wikipedia, Facebook, Twitter en PayPal vernietigen opzettelijk onze vrijheid. (Er is een beetje goed nieuws: het door en door smerige PayPal betaalt de prijs voor zijn schandelijke verzet tegen de waarheid en zijn steun aan de samenzweerders. De koers van het aandeel PayPal is 68,6% gedaald en ik vermoed dat hij nog verder zal dalen. Dat is tenminste iets om over te juichen voor vrijheidslievende mensen. Falen, faillissement en werkloosheid kunnen niet meer verdiend zijn).

Dokter Zev Zelenko waarschuwt voor een “mondiale volkerenmoord”

De samenzweerders willen niet dat we praten over de waarheid achter de designeroorlog waarin we zijn verleid om tegen Rusland te vechten. De retoriek wordt elke dag opgebouwd. Het nieuwste plan is om alle Russische toeristen te verbieden en alle bezittingen van de Russen aan Oekraïne te geven.

De samenzweerders hebben Poetin ertoe aangezet een oorlog te beginnen, en vervolgens de oorlog erger gemaakt door wapens aan Oekraïne te geven, en nu willen ze Rusland ertoe aanzetten een kernoorlog te beginnen. De Britse regering (al een van ’s werelds grootste uitgevers van wapens en een van de landen met de meeste schulden buiten Zuid-Amerika) heeft zojuist aangekondigd dat zij nog eens 24,9 miljard pond per jaar zal uitgeven aan de aankoop van kogels en bommen voor Oekraïne – om de oorlog gaande te houden.

De meeste mensen lijken zich niet te realiseren wat er gebeurt, maar we zijn nu in oorlog met Rusland en ik vermoed dat we aan het begin staan van een eeuwige, niet verklaarde, designeroorlog. Voor het eerst vrees ik nu dat de NAVO er wel eens in zou kunnen slagen een kernoorlog te creëren. De samenzweerders, die hun Orwell kennen, zullen ongetwijfeld opgetogen zijn.

Kwaadaardige organisaties als Google, YouTube, Wikipedia en Twitter worden gebruikt om de waarheid te onderdrukken en de leugens van de samenzweerders te promoten. PayPal wordt gebruikt om iedereen die de waarheid durft te delen te straffen en het zwijgen op te leggen. Banken sluiten de rekeningen van waarheidssprekers. Misbruik en intimidatie van waarheidssprekers zijn nu normaal. Censuur is wijdverspreid en wordt genegeerd door de mainstream media. Vooringenomen en eenzijdige organisaties zoals de BBC weigeren een open, eerlijk debat over belangrijke kwesties toe te staan.

De Britse economie wordt, naar ik vermoed, opzettelijk vernietigd. (Het VK is uitgekozen om als eerste een diepe depressie te ondergaan omdat de kiezers voor Brexit durfden te stemmen). Werknemers worden aangemoedigd om vier dagen per week vanuit huis (of een strand ergens) te werken. Lonen worden hoger gedrukt voor kortere werktijden. Het universele basisinkomen wordt al uitgeprobeerd in ersatz-versies van China (zoals Wales). Ouders (beide geslachten) krijgen massaal vrij als ze kinderen hebben. De uitgaven stijgen, de leningen stijgen en de belastingen dalen. Nu blijkt dat Truss (door het Britse volk niet gekozen als premier) en de minister van Financiën hun absurd verkeerd genaamde “mini-begroting” niet met het kabinet hebben besproken. Deze nu welbekende besluitvormingstrend staat ver af van iets wat op democratie lijkt.

Pfizer schandaal: CEO Albert Bourla onthult dat twee COVID-vaccinprikken ‘zeer beperkte bescherming’ bieden, nadat hij beweerde dat het vaccin ‘100% effectief’ was

De rente moet minstens tot 7% stijgen om de inflatie onder controle te krijgen. Maar zoveel huizenbezitters zijn gewend geraakt aan de absurd lage rente (en hebben de huizenprijzen opgedreven door meer te betalen dan ze zich redelijkerwijs konden veroorloven) dat de regering zal zeggen dat ze de rente niet boven de 5% kan verhogen zonder een enorme huizencrash uit te lokken. Het resultaat zal zijn dat de inflatie onoverwonnen blijft. En dus zal het nog veel erger worden. Bovendien vermoed ik dat, ondanks het uitblijven van voldoende renteverhogingen, de huizenprijzen in de komende 12 maanden met minstens 20% zullen instorten. Dit zal velen failliet doen gaan en het vertrouwen en de onafhankelijkheid van miljoenen vernietigen.

(Overigens is het gepraat over een plafond van 2500 pond voor energieprijzen grotesk misleidend. Het veel geciteerde plafond geldt voor een gemiddeld huis. Sommige mensen zullen minder betalen en anderen veel meer. Ik vermoed dat dit misverstand opzettelijk is verspreid door politici en de media. Het lijkt waarschijnlijk dat er deze winter in Europa een soort energierantsoenering zal zijn – grotendeels als gevolg van de absurde ontwerpoorlog tegen Rusland).

En tot overmaat van ramp zullen steeds meer verkooppunten weigeren contant geld aan te nemen.

We gaan niet terug naar de jaren 70, we gaan terug naar de jaren 30 en het zal niet ophouden.

Niemand onder de 40 kan rekenen op een pensioen van de regering of zijn werkgever – hij zal moeten werken tot hij sterft. De belastingdruk zal stijgen tot 70% of meer. Reizen wordt bijna onmogelijk.

(Voordat u mijn waarschuwingen in de wind slaat, kunt u mijn voorspellingen van de afgelopen jaren bekijken).

En dan is er nog de verstikkende greep van het sociale krediet dat de samenzweerders uit China importeren. De meeste mensen hebben geen idee hoe sociaal krediet hun leven zal veranderen en alle vrijheid en fantasie uit het leven zal verwijderen.

(Mijn boek Social Credit: Nightmare on Your Street is verkrijgbaar als paperback en als eBook via de rubriek BOOKS op deze website).

Dit alles gebeurt niet per ongeluk. En ik vrees dat het allemaal nog veel en veel erger gaat worden.

De waarheid is dat alles met opzet gebeurt: de opzet van de samenzweerders.

Maar de lafhartige collaborateurs en de hersendode zombies, blind voor de werkelijkheid, denken dat we allemaal gewoon een slechte periode doormaken.


Bron: FRontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

https://t.me/Thelovefactory_omroep

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: