oktober 6, 2022

Gisteren, 5 oktober, werd de Italiaan Daniele Ciolli begraven: dat laat zijn rouwende familie weten op zijn Facebook-profiel. In december vorig jaar noemde hij zichzelf gekscherend een “vaccinomaan” omdat hij geen last had van bijwerkingen na een van zijn vier vaccinaties in de afgelopen maanden: hij bood vaccinatiecritici aan om zich voor 100 euro in hun plaats te laten vaccineren. Toen, afgelopen vrijdag, zakte hij plotseling en onverwacht in elkaar op straat en stierf, bericht Report24.news.

Ciolli zakte vrijdagavond na een politieke bijeenkomst op straat in elkaar – reddingswerkers schoten te hulp, maar konden niets meer voor de 34-jarige doen. Een overlijdensbericht voor de jongeman prees zijn vechtlust: door een handicap moest hij zich verplaatsen in een elektrische rolstoel. Hij was politiek geëngageerd, had zichzelf zelfs voor de “Linkse Lijst” als kandidaat gesteld en streed hartstochtelijk voor burger- en mensenrechten. Onlangs riep hij onder meer op tot beëindiging van suïcidale sancties tegen Rusland en prees hij de “Don’t Pay!”-beweging in het Verenigd Koninkrijk. Hij was actief op Facebook tot de dag dat hij stierf.

Het waren zijn gezondheidsproblemen die hem ertoe hadden gebracht zich te laten vaccineren, ondanks alle twijfels. Hij ondervond duidelijk geen bijwerkingen op korte termijn – op 29 december 2021 grapte Ciolli op Facebook:

“Noem me nu “vakzinoman” – vier vaccinaties in zeven maanden (waarvan één griepprik) en nul, maar dan ook echt geen bijwerkingen. Op dat moment bied ik de NoVax aan om mij in hun plaats te laten vaccineren. 100 euro per stuk, en ik ben miljonair.”

Zonder context lijkt het misschien alsof hij de draak wilde steken met vaccinatiecritici, maar Ciolli stond wel degelijk kritisch tegenover verplichte vaccinatie en was ook niet overtuigd van de veiligheid van het vaccin. Zo had hij in november vorig jaar bekritiseerd dat Covid-19 de samenleving massaal verdeelde en volgens hem ongelooflijke schade toebracht: Objectieve discussies zijn helemaal niet meer mogelijk. Hij had scherpe kritiek op het groene paspoort. In juli 2021 schreef hij over hoe de beslissing voor of tegen vaccinatie aan eenieder moet worden overgelaten en liet hij zien dat hij zich terdege bewust was van het risico van langdurige schade door vaccinatie. Hij was een criticus van de farmacie, als overtuigd socialist hekelde hij herhaaldelijk de woekerwinsten van deze industrie en had grote twijfels over zijn beslissing om zich te laten injecteren met Moderna’s mRNA-preparaat. Maar door zijn lichamelijke beperkingen moest hij luisteren naar zijn vaccin-promotende artsen, want bronchitis of zelfs longontsteking zouden hem “helse problemen” bezorgen, schreef hij in april 2021.

Onderzoek vindt tot nu toe 278% toename van het aantal sterfgevallen door hartaanvallen onder voetballers in 2021

Of zijn plotselinge en onverwachte dood te wijten was aan zijn meervoudige vaccinaties kan alleen maar worden gespeculeerd – zijn familie houdt zich gedeisd en geeft geen doodsoorzaak. Hoeveel Covid-vaccinaties Daniele Ciolli tot aan zijn dood heeft gehad, is niet bekend. Zijn familie nam afscheid op Facebook: “We zullen hem altijd in ons hart dragen; nu rennen, rennen zo snel als je kunt!”


Bron : Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

https://t.me/Thelovefactory_omroep

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: