Schokkende clustering waargenomen in Canada

Oktober 27, 2022

Achtergrond: Freepik; Screenshots: Twitter (3); Samenstelling: Wochenblick

Al maandenlang maken lijkschouwers, balsemers, thanatologen en pathologen melding van een zorgwekkende opeenhoping van abnormale bloed- en weefselmonsters bij overledenen. Nadat het fenomeen begin dit jaar opdook in de VS, meldt nu ook een Canadese journalist dergelijke verontrustende waarnemingen in zijn land. Gezien de bekende accumulaties van levensbedreigende vaccintromboses ligt het tijdsverband met de experimentele gen-behandelingen sowieso voor de hand, schrijft Wochenblick.at.

“Vezelige” bloedproppen in talloze lijken

De journalist Matthew Horwood, die werkt voor de conservatieve krant “Western Standard”, schokte mensen op Twitter met gedeeltelijke resultaten van zijn onderzoek onder balsemers in de provincie Ontario. De uitspraken waarmee hij de deskundigen citeert zijn schokkend: “Dit zi“Vezelige” bloedproppen in talloze lijkenjn geen normale bloedproppen. Het is bijna alsof het weefsel is en geen bloedprop.”

Een ander wijst op de toenemende frequentie: “Vroeger was het slechts 10 tot 15 procent van de lichamen waarin we stolsels vonden. Tegenwoordig moet ik geluk hebben om lichamen te onderzoeken waar geen stolsels zijn.” Of een andere: “U kunt de hele dag met woorden ontkennen wat ik zeg. Maar u kunt de dingen die ik moet zien niet ongedaan maken.”

Balsemer: “Voelde als een parasiet”

Twitter wil natuurlijk voorkomen dat de gruwelijke berichten in de openbaarheid komen. Het volgende bericht werd gecensureerd wegens “storende beelden”. Horwood schrijft: “Ik sprak net met een andere necropsietechnicus uit Ontario die deze ‘vezelachtige verzamelingen’ vond in bijna elk lichaam dat zij onderzocht. Zij omschreef het zo: “Het voelde voor mij als een parasiet, want er was altijd een klonter bloed die eruitziet alsof hij deze vormsels voedt.”

Grote onthulling later deze week

Voormalig VP Pfizer: “Duidelijk bewijs van fraude” in Pfizer-studie die 95% werkzaamheid claimde

De beelden die Horwood deelt van zijn onderzoek zijn even indrukwekkend als schrijnend. Hij kondigde zondag aan dat het volledige onthullingsartikel later deze week zou moeten worden gepubliceerd. Wochenblick zal op de hoogte blijven en uitgebreid verslag doen van de schokkende waarnemingen.

“Factcheckers” ontkennen verband met vaccinatie

Dergelijke waarnemingen werden begin dit jaar voor het eerst gemeld, destijds in de Amerikaanse staat Alabama. Daar wordt de balsemer Richard Hirschmann geciteerd als hij zegt: “Ik heb deze langgerekte, vezelig ogende bloedklonter eruit gehaald voordat ik kon beginnen met balsemen. Aan de voorkant ziet het eruit als een normale bloedprop. Maar dit witte, vezelige spul erachter ziet er absoluut niet normaal uit.” De beschrijving laat er geen twijfel over bestaan: het is hetzelfde fenomeen.

In een artikel van een kritisch Amerikaans alternatief medium werd een verband gelegd met de experimentele genvaccinaties. In feite is dit vermoeden duidelijk: vooral overzee heerste maandenlang een hardvochtig verplicht vaccinatieregime. In de VS werden mensen vaak gedwongen injecties te krijgen om überhaupt hun baan te kunnen behouden. In Canada oogstte premier Justin Trudeau massale protesten na soortgelijke plannen, die hij met de staat van beleg had neergeslagen. Maar de zogenaamde “factcheckers” waren er snel bij om elke samenhang te ontkennen…


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: