Oktober 27, 2022

©  Creativebird / Freepik

Het feit dat een deel van de EU-bevolking de experimentele gentherapieën tegen Covid-19 nog steeds weigert, is een enorme doorn in het oog van de EU-Commissie. In een onlangs gepubliceerd strategiedocument wordt niet minder dan de volledige vaccinatie en regelmatige boosters van de hele bevolking als doel genoemd. De ongebreidelde haat van het EU-regime tegen ongevaccineerden wordt openlijk getoond: de weigering van Covid-vaccinatie wordt concreet geassocieerd met antiwesterse en anti-EU-standpunten en elke criticus van vaccinatie wordt zo gestileerd als een vijand van de staat, schrijft Vanessa Renner.

Het op 2 september gepubliceerde document “EU response to COVID-19: preparing for autumn and winter 2023” geeft blijk van een mate van agressieve ontkenning van de werkelijkheid die de lezer misselijk maakt. Er wordt gesproken over 2.300 doden per week door (!) Covid-19, over vreselijke gevolgschade door Long Covid, ja, zelfs de psychologische schade die veel mensen lijden door beperkingen en bangmakerij wordt volledig toegeschreven aan de “pandemie”. De EU-Commissie speelt zichzelf op als de nieuwe doemsekte, die naadloos kan aansluiten aan de op straat vastgeplakte wereldondergangssekte. De redding in de Corona-apocalyps ligt echter niet in nieuwe of verhoogde belastingen en heffingen, maar in het heiligdom van de genetische vaccinatie.

Het is alleen jammer dat niemand het meer wil. “Sinds eind april van dit jaar is de opname van COVID-19-vaccins in de EU nauwelijks veranderd. Van de 60-plussers is 7,5% nog niet gevaccineerd en heeft 16,3% zijn eerste booster nog niet ontvangen. Als we kijken naar de vaccinatiegraad onder volwassenen, is 14,1% van de mensen van 18 jaar en ouder niet gevaccineerd en heeft 35,5% zijn eerste herhalingsvaccinatie niet ontvangen,” klagen zij. Het wordt ook als een probleem beschouwd dat de laatste vaccinatie enkele maanden geleden is gegeven. Ze aarzelen niet om te spreken over een afname van de natuurlijke immuniteit na een infectie, wat volgens studies gewoon niet waar is. De strekking is duidelijk: “Veilig” bestaat alleen voor degenen die regelmatig injecties krijgen.

COVID-vaccins: ontworpen voor ontvolking?

Vaccinatiedruk ook voor kinderen

De veronderstelde vaccinatiedoelen luiden dienovereenkomstig. In plaats van mensen eindelijk volledige keuzevrijheid te geven, wijzen de tekenen nog steeds op vaccinatiedruk. Het dichten van “vaccinatiekloven” heeft de hoogste prioriteit:

“Verbetering van de immunisatieopname in het kader van de basisvaccinatie en de eerste herhalingsvaccinatie bij daarvoor geschikte personen, waaronder geschikte kinderen en adolescenten volgens nationale immunisatieschema’s, blijft een prioriteit. Dit is met name van belang voor bevolkingsgroepen met een hoger risico op ernstige gevolgen en voor landen met een lagere vaccinatiegraad.” – Bron

Zoals verwacht zijn zelfs kinderen niet veilig voor de vaccinatiewoede van de Europese Commissie. Men kan dit zeker opvatten als een directe aanval op de volgende generatie burgers, want al in 2020, lang voor de veel ongevaarlijker Omikron-variant, bedroeg volgens recente berekeningen van Stanford-professor Ioannidis de covid-sterfte voor jongeren onder de 20 jaar slechts 0,0003%. Vaccinaties hebben geen nut voor kinderen – maar ouders riskeren ernstige bijwerkingen van de gen-injecties. Het is niet voor niets dat Denemarken en Zweden de kindervaccinaties hebben afgeschaft.

Geprioriteerd: Uitgerekend zwangere vrouwen

Maar het einde van de rit is nog lang niet in zicht met een boostervaccinatie: “Bepaalde bevolkingsgroepen” krijgen voorrang voor extra boosters (en worden bij voorkeur tegelijkertijd tegen griep gevaccineerd). We hebben het niet alleen over de tweede booster en dus de vierde vaccinatie, maar ook over boosters daarna, vooral voor degenen wier laatste inenting zes maanden geleden plaatsvond. Tot de “gelukkige” groepen behoren 60-plussers, mensen met eerdere ziekten, gezondheidswerkers – en uitgerekend zwangere vrouwen. En dit ondanks het feit dat de veiligheid van de preparaten bij zwangerschap nooit serieus is onderzocht. Het is interessant om op te merken dat onlangs is toegegeven dat het mRNA van het vaccin door zogende moeders inderdaad via de moedermelk aan het kind wordt doorgegeven. Iets wat eerder heftig werd ontkend en als nepnieuws werd bestempeld – net als de stelling dat de vaccinatie het kind in de baarmoeder zou kunnen schaden. Wat als dit uiteindelijk waar blijkt te zijn?

Schokkende analyse van levend bloed na COVID-19 injectie

Vechten tegen kritische feiten?

De EU-Commissie besteedt bijzondere aandacht aan de communicatiestrategie voor de vaccinatiecampagne – omdat de meeste burgers uiteraard alleen door passende manipulatie kunnen worden overgehaald om een prik te halen en niet omdat zij zelf uit persoonlijke overwegingen de noodzaak ervan inzien. Zij willen de vaccinatie fel blijven promoten en de vermeende voordelen van de gen-injecties benadrukken, ook voor de van nature immune personen. De communicatiestrategie moet voortdurend worden bijgewerkt en aangepast aan de omstandigheden – vooral aan het beeld dat het publiek heeft van vaccinatie en de “pandemie”. Zeer belangrijk: op “misleidende informatie” moet onmiddellijk worden gereageerd! De ervaring leert dat het vermeende nepnieuws over de werkzaamheid en veiligheid van experimentele geneesmiddelen voor gentherapie overeenkwam met de waarheid – neemt de EU-Commissie het hier dus op tegen de feiten?

Ondertussen is deze zin een klap in het gezicht van elk vaccin-slachtoffer: “Duidelijke, consistente en op bewijs gebaseerde berichten die de voortdurende veiligheid en werkzaamheid van COVID-19-vaccins aantonen, zijn van cruciaal belang.” Later wordt opgemerkt dat zogenaamde “long covid” patiënten zeer speciale hulp nodig hebben. Mensen met vaccinatieschade hebben ze dus openlijk schijt aan (pardon): bijwerkingen worden niet één keer in het document genoemd. De EU wil alleen diegenen helpen waarvan de problemen terug te voeren zijn op het virus. Wat goed dat het in veel gevallen onduidelijk is of “longe covid” symptomen komen van covid of eerder van de gen-injectie…

Ongevaccineerden als vijanden van het EU-regime?

De kers op de taart is vervolgens de associatie van het scepticisme ten aanzien van Covid-vaccins met “antiwesterse” en “anti-Europese” narratieven: iedereen die niet gevaccineerd is of de zoveelste booster weigert, is dus een gevaar voor “het Westen” en de EU, zo lijkt het. En dat niet alleen: degenen die kritisch berichten over vaccinaties delen blijkbaar ook vaak zogenaamde “desinformatie” over de oorlog in Oekraïne. Wat wordt hier gedefinieerd als desinformatie? Een onaangenaam feit over de geschiedenis van het Oekraïne-conflict dat twijfels kan oproepen over de veronderstelde heiligheid van Oekraïne?

Oostenrijkse regering wil wellicht verplichte vaccinatie afdwingen via dwanghechtenis

“De politieke dimensie van vaccinatieweigering en desinformatiecampagnes in de context van antiwesterse en anti-EU-narratieven. Bijzondere uitdagingen zijn de kanalen waarin desinformatie wordt verspreid in verband met andere crises, met name de Russische militaire agressie tegen Oekraïne.” – Bron

Scherpe kritiek in het parlement

Gelukkig wordt het zeer twijfelachtige document van de EU-Commissie ook scherp bekritiseerd door moedige Europarlementariërs. Een van hen is Christine Anderson, die het beleidsdocument tijdens een persconferentie heeft ontmanteld, waardoor de vraag rijst: wie verspreidt eigenlijk de mis- en desinformatie? “Het zijn de farmaceutische bedrijven,” verklaarde Anderson. Zij zijn het, zei hij, die leugens vertellen om winst op winst te maken. Anderson had ook scherpe kritiek op het feit dat de vaccinatiekritiek als “antiwesters” en “anti-EU” wordt aangemerkt en noemde het prioriteren van zwangere vrouwen weerzinwekkend. U kunt de video van de conferentie hier bekijken:


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: