November 1, 2022

Iedereen voelt het, maar niet iedereen ziet het: Amerika’s grootste bedreiging komt niet van Rusland of China of een andere buitenlandse regering. De grootste bedreiging van Amerika komt van hun eigen regering in Washington, D.C. Wanneer zal het Amerikaanse volk dat tot zich laten doordringen? schrijft Chuck Baldwin.

“In de Beltway” is een Amerikaans idioom dat wordt gebruikt om zaken aan te duiden die vooral belangrijk zijn of lijken voor ambtenaren van de Amerikaanse federale overheid, haar aannemers en lobbyisten, en het mediapersoneel dat over hen bericht – in tegenstelling tot de belangen en prioriteiten van de algemene Amerikaanse bevolking. – Wikipedia

De globalistische duivels in de Beltway hebben de COVID-19 zwendel gefabriceerd en uitgevoerd: de grootste daad van tirannie binnen de grenzen van de VS sinds Lincoln het zuiden binnenviel.

De globalistische duivels in de Beltway hebben Europa en de wereld veranderd in een gigantisch militair kampement met Amerikaanse en NAVO-bases voor de deur van bijna elk land op aarde, wat landen alleen maar aanzet tot vergelding.

En de globalistische duivels in de Beltway hebben het Amerikaanse energiebeleid overgeleverd aan een extremistische groene agenda die, als hij volledig wordt uitgevoerd, de grootste natie die ooit heeft bestaan, zal veranderen in een derdewereldland. In feite gaat Amerika al die kant op.

Van Mises Wire:

Als mensen deze winter in Europa beginnen dood te vriezen, wie krijgt dan de schuld?

De verordeningen, Rusland, de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie? Ze zullen het allemaal zijn, maar niemand met een herkenbaar gezicht of naam zal een prijs betalen.

De oorlog, gevoed door het expansionisme en de militaire betrokkenheid van de VS en de NAVO in Oekraïne, heeft het energieprobleem van Europa verergerd. In Polen staan burgers in hun auto’s op kilometers afstand van kolenmijnen in de rij om voldoende brandstof te kopen ter voorbereiding op de winter. Door de toegenomen vraag als gevolg van het embargo van de Europese Unie op Russische kolen, vrezen Poolse gezinnen dat ze niet genoeg zullen hebben voor het koude seizoen.

“Dit is onvoorstelbaar; mensen slapen in hun auto’s,” vertelde Artur, 57, een gepensioneerde, aan Voice of America.

“Ik herinner me de communistische tijden, maar het kwam niet bij me op dat we terug konden keren naar iets dat nog erger was.”

Vóór het embargo stond Polen onder druk van het milieubeleid van de EU. Voor Poolse gezinnen die afhankelijk zijn van kolen, was de invoer uit Rusland een hoofdbestanddeel van het huishouden vanwege de lagere kosten. Nu Polen kolen uit Rusland verbiedt, moeten de lokale bewoners vertrouwen op kolen uit Poolse staatsmijnen, die de verkoop onlangs hebben gerantsoeneerd vanwege de grote vraag.

Zware verliezen van het Oekraïense leger

In een recente aflevering van Tucker Carlson Tonight behandelde de Fox News presentator de strijd van Europeanen die proberen zich te verzekeren van warmte voor de winter.

Carlson belichtte landen als Duitsland en Polen, die zonder brandstof komen te zitten en gedwongen zijn steenkool of zelfs hout te gebruiken. Had deze dreigende energiecalamiteit voorkomen kunnen worden? Carlson legt uit:

Groene energie kan fossiele brandstoffen niet vervangen. Niet nu, niet op korte termijn. Fossiele brandstoffen blijven wat ze altijd geweest zijn: de sleutel tot beschaving … Zogenaamde groene energie komt niet in de buurt, kan gas, olie en kolen niet vervangen. Het is meetbaar. We hadden dit kunnen weten. Iedereen die kan rekenen in groep acht had in ongeveer 10 minuten kunnen bedenken dat we fossiele brandstoffen niet kunnen vervangen door duurzame of groene energie.

Hoewel Carlson gelijk heeft dat de obsessie van de EU met de zogenaamde groene economie haar teistert, laat hij onvermeld dat het decennialange Amerikaanse beleid van buitenlandse interventie een even grote rol heeft gespeeld in de huidige crisis.

Ron Paul heeft lang gewaarschuwd voor de risico’s van de uitbreiding van de NAVO. In 2008 stemde toenmalig volksvertegenwoordiger Paul tegen een wetsvoorstel dat bedoeld was om Oekraïne en Georgië aan te moedigen lid te worden van de NAVO.

Destijds verklaarde Paul zijn stem met de volgende boodschap:

De NAVO is een organisatie waarvan het doel eindigde met het einde van haar tegenstander van het Warschaupact… Deze huidige ronde van NAVO-uitbreiding is een politieke beloning voor regeringen in Georgië en Oekraïne die aan de macht kwamen als gevolg van door de VS gesteunde revoluties, de zogenaamde Oranjerevolutie en Rozenrevolutie.

Het verlenen van Amerikaanse militaire garanties aan Oekraïne en Georgië kan onze militairen alleen maar verder uitputten. Deze NAVO-uitbreiding zou het Amerikaanse leger wel eens kunnen betrekken bij conflicten die geen verband houden met ons nationale belang.

De steun van de VS voor het NAVO-lidmaatschap van Oekraïne gaat door. Rusland wilde niet riskeren dat dit tot wasdom zou komen en heeft zich daardoor militair geëngageerd. Biden is ook persoonlijk betrokken, want hij was een belangrijke speler bij het maken van de NAVO tot wat zij nu is.

Westerse media blijven negeren hoe Oekraïne NAVO-wapens gebruikt om onschuldige burgers in de Donbass te doden

In 1998 stemde toenmalig senator Biden voor de uitbreiding van de NAVO met Polen, Hongarije en Tsjechië, waarbij hij verklaarde dat deze stap “het begin van nog eens 50 jaar vrede” zou zijn.

Zoals Paul onlangs schreef, zat Biden er behoorlijk naast.

Zoals we de afgelopen week hebben gezien, is mijn vrees helaas uitgekomen. Men hoeft de militaire acties van Rusland niet goed te keuren om de verklaarde motivatie ervan te analyseren: het NAVO-lidmaatschap voor Oekraïne was een rode lijn die Rusland niet overschreden wilde zien. Nu we het risico lopen op een verschrikkelijke escalatie, moeten we onszelf eraan herinneren dat het niet op deze manier hoefde te gebeuren. Het was voor de Verenigde Staten geen voordeel om de NAVO uit te breiden en ermee te dreigen tot aan de voordeur van Rusland. We kunnen op geen enkele manier beweren dat we er veiliger door zijn geworden.

Amen!

Amerika’s voortdurende bemoeienis, interventies, handelssancties, valse vlaggen, gedwongen regimeveranderingen, politieke moorden, inbreuken op de staatssoevereiniteit, bombardementscampagnes, clandestiene terreurcampagnes en proxy-oorlogen over de hele wereld hebben de overgrote meerderheid van wereldwijde conflicten en binnenlandse recessies veroorzaakt sinds ten minste de Tweede Wereldoorlog.

Conservatieven en christenen hadden tweemaal, in 2008 en 2012, de kans om een echte constitutionalist en patriot, een echte pro-vrede non-interventionist en een echte christelijke gentleman, Dr. Ron Paul, te nomineren voor president van de Verenigde Staten. In plaats daarvan verwierpen zij domweg de kandidatuur van Dr. Paul en kozen zij voor twee van de meest gecontroleerde en corrupte politici in de moderne geschiedenis: John McCain en Mitt Romney.

Kijk wat er sindsdien is gebeurd.

Amerika heeft nu ongetwijfeld een van de meest amorele, onbekwame, incompetente en criminele regeringen, niet alleen in de wereld van vandaag, maar in de wereldgeschiedenis!

En wat de mainstream media betreft, die is werkelijk niets meer dan een ministerie van propaganda voor de Deep State.

En over de Deep State gesproken: de conservatieven veroordelen hen graag en hebben het over Klaus Schwab, Bill Gates, George Soros, Henry Kissinger, enzovoort – maar bijna niemand noemt ooit de aanzienlijke invloed die Zionistisch Israël binnen de Deep State uitoefent. Maar u zult de Deep State nooit echt begrijpen als u niet begrijpt welke immense invloed Israël erop uitoefent. Kijk om te beginnen maar eens wie de Federal Reserve controleert.

Winter van onvrede: “Sociale onrust” mogelijk als Europa een koude winter krijgt – IMF

Ik zou graag geloven dat de zaken beter zouden worden als de Republikeinen in november het Congres en in 2024 het Witte Huis in handen zouden krijgen, maar de harde realiteit is dat de Republikeinen een meesterlijke manier hebben om veel te praten en bijna niets te veranderen.

Ik heb er geen vertrouwen in dat politici van beide partijen de moed hebben om de moeilijke beslissingen te nemen die ons staatsschip van de huidige koers van vernietiging kunnen afhelpen.

Het zou enorm helpen als de Amerikaanse predikanten naar voren zouden treden en moedig leiderschap zouden tonen. Maar ze hebben al bewezen wat ze bereid zijn te doen: NIETS!

De COVID-19 zwendel, de NAVO-oorlogen en het groene extremisme zijn het tirannieke trio van de hel. Versla deze drie satanische aanvallen op onze vrijheden, en u zult een groot aantal problemen oplossen, waarvan de inflatie en onze algemene economische malaise niet de minste zijn.

De COVID-19 tirannie heeft het leven van miljoenen mensen die zo dwaas waren de prikken te nemen, al gedoemd te verwoesten en de geest van miljoenen anderen voorgoed tot slaaf gemaakt. De uitbreiding van de NAVO en Amerika’s eeuwigdurende oorlogsagenda heeft ons aan de rand van een kernoorlog gebracht. En als de groene agenda tot volle wasdom komt, zal hij ons land evenveel – zo niet meer – schade berokkenen dan een kernoorlog.

Terugkijkend vraag ik me af of de kandidatuur van Ron Paul de laatste kans was voor Amerika om zijn staatsschip weer recht op koers te brengen. Toen christenen en conservatieven Dr. Paul afwezen, verwierpen zij in geestelijke zin de Bijbelse natuurwetbeginselen die hij vertegenwoordigde.

Op een gegeven moment moet men de consequenties onder ogen zien – zelfs voor Amerika.


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: