November 1, 2022

Een Zuid-Koreaans Halloweenfeest is uitgelopen op een chaos toen tientallen jongeren in de straten van Seoel in elkaar zakten na een fatale hartaanval. Het evenement in de hoofdstad van het land werd nog dodelijker toen de schokkende taferelen een stormloop veroorzaakten onder de menigte van tienduizenden mensen, bericht Frank Bergman.

Het aantal dodelijke slachtoffers is op dit moment nog niet bevestigd, maar een aanwezige beweert dat een politieagent ter plaatse tot nu toe minstens 81 doden heeft gesuggereerd.

Op sociale media zijn video’s verschenen van in elkaar gezakte jongeren die op straat worden gereanimeerd nadat ze kennelijk een hartstilstand hebben gekregen.

Kijk (Waarschuwing: verontrustende scènes):

De beelden van de tragedie zijn hartverscheurend terwijl omstanders wanhopig proberen te reanimeren.

Volgens sommige berichten zouden mensen een hartaanval hebben gekregen door “overbezetting tijdens de Halloweenfeesten”.

Dit meldt de Daily Mail:

Een ambtenaar van de Nationale Brandweer zei dat ongeveer 100 mensen gewond raakten tijdens de dodelijke volksoploop op zaterdagavond in de uitgaanswijk Itaewon in Seoel.

Volgens berichten zouden maar liefst 50 mensen een hartstilstand hebben gekregen en zouden meerdere anderen zijn overleden.


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: