November 10, 2022

Officiële cijfers van de Britse regering bevestigen dat 1 op de 310 mensen die tegen 31 december 2021 in Engeland een derde dosis van de Covid-19 injectie kregen, helaas binnen 48 dagen overleed, bericht Expose-news.com.

Het Office for National Statistics (ONS) is de grootste onafhankelijke producent van officiële statistieken en het erkende nationale statistische instituut van het Verenigd Koninkrijk.

Op 8 september 2022 publiceerde het ONS een onopgemerkte dataset met de titel “Kenmerken die samenhangen met het risico op overlijden door coronavirus (COVID-19) bij mensen die een boostervaccinatie krijgen, Engeland: januari tot maart 2022”, die hier kan worden gedownload en hier op de ONS-website kan worden geraadpleegd.

Uit tabel 1 van de ONS-dataset blijkt dat tussen januari en maart 2022 62.801 mensen die op 31 december 2021 een derde dosis van de Covid-19-injectie hadden gekregen, helaas zijn overleden.

Bron

Dezelfde dataset onthult dat de gemiddelde tijd tussen het ontvangen van een booster en de persoon die het leven liet 48 dagen / 7 weken was.

Bron

Van de 62.801 sterfgevallen werden er 4.781 beschouwd als Covid-19 sterfgevallen.

Bron

De dataset onthult niet hoe deze cijfers zich verhouden tot de ongevaccineerden, maar een andere dataset, gepubliceerd door het ONS op 6 juli 2022, doet dat wel.

De dataset, die hier kan worden gedownload en hier op de ONS website kan worden geraadpleegd, laat zien dat tussen 1 januari 2022 en 31 mei 2022 9 op de 10 Covid-19 sterfgevallen voor rekening kwamen van de gevaccineerde bevolking, en 91% van die sterfgevallen betrof de drievoudig/viervoudig gevaccineerden.

Bron

Volgens het ONS hadden op 31 december 2021 8.901.895 mannen en 10.671.705 vrouwen een derde dosis van de Covid-19-injectie gekregen. Dat betekent dat op die datum in totaal 19.473.570 mensen de booster hebben ontvangen.

Dr. Coleman: Dezelfde mensen die nu over Rusland schreeuwen, zijn dezelfde zelfingenomen idioten die kleine kinderen dwongen met gif ingespoten te worden

Bron

Dus gebaseerd op het feit dat 62.801 drievoudig gevaccineerde mensen binnen gemiddeld 48 dagen stierven, komt dit neer op 1 op elke 310 mensen die op 31 december 2021 in Engeland een derde dosis van de Covid-19 injectie kregen, die helaas binnen 7 weken stierven.

Deze cijfers houden geen rekening met andere factoren zoals leeftijd, maar dit is nog steeds een aanzienlijk verschil en is zeer zeker zorgwekkend als we kijken naar de werkelijke sterftecijfers per 100.000 per vaccinatiestatus en leeftijdsgroep.

Die cijfers zijn te vinden in tabel 2 van dezelfde ONS-dataset over sterfgevallen naar vaccinatiestatus.

De volgende twee grafieken tonen de maandelijkse leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers per vaccinatiestatus voor niet-Covid-19 sterfgevallen in Engeland tussen januari en mei 2022 voor elke leeftijdsgroep –

Klik voor groot. Bron
Klik voor groot. Bron

De officiële cijfers bevestigen helaas dat de sterftecijfers per 100.000 het laagst zijn onder de ongevaccineerde bevolking in elke afzonderlijke leeftijdsgroep in Engeland. En uit de gegevens blijkt dat de kloof tussen de ongevaccineerde en de gevaccineerde bevolking wat betreft het sterftecijfer met de maand groter wordt.

Dit zijn leeftijdsgestandaardiseerde cijfers. Er is geen andere conclusie mogelijk voor het feit dat de sterftecijfers per 100.000 het laagst zijn onder ongevaccineerden dan dat de Covid-19 injecties mensen doden.

Dit is helaas de reden waarom 1 op de 310 mensen in Engeland tussen januari en maart 2022 binnen gemiddeld 48 dagen na ontvangst van een derde dosis van de Covid-19 injectie het leven liet.

Het zal mettertijd alleen maar erger worden, aangezien elke persoon die deze trage dodelijke biowapens kreeg, nu VAIDS heeft. En dit verkoudheids- en griepseizoen zal de bovenstaande gegevens vertekenen tot een nog hoger sterftecijfer, schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

De explosie op de brug van Kerch vastgelegd op CCTV-camera’s (Video)

Alle VAIDS-patiënten moeten op zijn minst Ivermectine gebruiken, en dagelijks een nutraceuticum innemen dat de spike-eiwitten opruimt, terwijl het zinkionofooractiviteit opwekt en de cellulaire pH-waarde verhoogt, zowel als profylacticum als om te genezen.


Bron: Frontnieuws Copyright © 2022 vertaling  door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door tlfmore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: